"Alina:Am incercat mai multe fotolii cu masaj si in tara si in strainatate, dar am ales JP-1000 pentru ca atunci cand am probat am simtit ca este ce am eu nevoie. Il am deja de 2 saptamanii si nu imi imaginez cum ar fi fara. Recomand cu incredere, merita investitia mai bine decat orice"

"Catalin Popescu: Nu aveti idee cat este de folositor acest aparat de masaj. Eu am studiat in Japonia si am stiut, ca este calitate superioara cand le-am vazut expuse. Toata familia este incantata de noua nostra achizitie"

"Alexandru: Am ezitat initial, pentru ca nu stiam de Fujiiryoki, dar dupa ce am facut research si am vazut cine este producatorul am decis sa cumpar. Am probat mai multe fotolii inainte, dar nici unul nu se compara cu tehnicile de masaj de la modelul JP-1000. Va multumesc si va recomandam cu drag prietenilor nostrii"

"Tudor: Cred ca ar trebui sa face-ti mai multa reclama publicitara. Fujiiryoki este incredibil de bun. Mama mea a scapat de probleme la spate de care sufera de multa vreme. Suntem foarte foarte multumiti de acest produs terapeutic. Va multumim pentru livrarea prompta

"Emilia: Am primit cadou modelul JP-1100, de ziua mea, de 4 zile cand cand il folosesc dorm mai bine si merg la bai mai des, ajuta si la eliminarea retentiei de apa din organism. Iubesc programul cu focus pe zona sciatica. Va multumim.

"Vasile: Sotia mea a scapat de durerile la picioare de cand foloseste JP-1100, masajul la talpii este foarte bun, imi place ca pot sa-l ajustez dupa nevoile mele si rolele apasa exact in punctele de echilibru ale talpii. Nu mai mergem la masaj de cand il avem in casa. Va multumim pentru livrarea prompta.

Fujiiryoki Medical este lider mondial in producția fotoliilor cu masaj 100% Japoneze din 1954.Realizate cu componente Hitachi medical și tapițeria Nissan, oferim calitate premiu, bazată pe  67 de ani de experiența. Fotoliile noastre cu masaj sunt certificate de Ministerul Sănătății in Japonia. Efectele terapeutice de relaxare a mintii și corpului sunt dovedite. 

Cumpara acum propriul tau Fujii si bucura-te in fiecare zi de relaxare. Livrare imediata din stoc.

Contact
sau, suna-ne oricand