Beneficii pentru sanatate

Arta stiintei si a relaxarii Japoneze

 Fiecare functie este gandita pentru a elimina durerile musculare, pentru relaxarea psihicului si pentru un still de viata mai relaxat si sanatos.

scaun_de_masaj_4d_1322

Prezentare model JP-1100                      

   

 De ce clientii aleg Fujiiryoki? Ce ofera acest producator in plus pentru a se mentine leader mondial de mai bine de 65 de ani?

1) Raspunsul este simplu. Fujiiryoki nu este doar un scaun de masaj sau un fotoliu de masaj. " Fujiiryoki este un aparat medical tratament pentru corp" - spune Viktoria S. (IFC certificate, ACC life coach, Chiropractician). Este folosit in Centre medicale, sali de gimnastica, Centre de relaxare, SPA-uril, Zone de relaxare pentru Companii, Centre psihiatrice. Bolnavi care au suferit de depresie au fost asezati in scaunul cu masaj Fujiiryoki. In combinatie cu o nota muzicala pentru relaxare s-au vazut imbunatatirii majore. Nu a mai fost nevoie de tratament medicamentuos pentru a relaxa pacientii. Fujiiryoki este cea mai buna alegere pentru medicina alternativa a relaxarii si imbunatatirii imunitatii corpului prin masaj. Fujiryoki este alegerea numarul unu pentru clientii care doresc un fotoliu de masaj in confortul casei lor.


Haideti sa verificam in detaliu cateva beneficii ale functiilor unice pe care Fujiiryoki Medical le ofera:

*-> Functia de masaj pentru muschi adanci 12,5 cm 3D/4D Mecha - este o functie pe care o gasiti numai la un aparat de masaj Fujiiryoki.

*-> Functia de masaj prin pulsatii de aer: "tripple mode air massage". 

*-> Functia de "massage bed" sau pat de masaj- Fujiiryoki este singurul fotoliu cu masaj care se inclina la o pozitie mult peste Zero Gravity: mai exact 180 de grade. Pozitie Similara cu atunci cand stam intinsi in pat. Din punct de vedere medical aceasta pozitie este cea mai relaxata pentru corp.

*-> Functia de "masaj sommelier"- Da! la nivel mondial Producatorul Japonez Fujiiryoki Medical este recunoscut pentru aceasta functie unica care are rezultate dovedite pentru sanatate.

*-> Functia de Stretch pentru coloana vertebrala si intreg corpul dar si pentru regiuni ale corpului: spate, gat, genunchi, picioare, talpa piciorului.

Foarte important de retinut este faptul ca spre deosebire de un fotoliu cu masaj obisnuit Fujiiryoki nu are programe prestabilite. 


 

2) Diferenta majora dintre Fujiiryoki si un aparat obisnuit de masaj este ca acesta dispune de o tehnologie 4D Mecha AI care maseaza cu ajutorul senzorilor numai zonele musculare ale corpului, acest mechanism va ofera starea de bine de care aveti nevoie pentru a depasi probelemele si emotiile de care ne lovim zi de zi.

3) Cand vorbim de sanatatea, calitatea produselor care le folosim este prioritatea numarul unu. Japonia are deja un renume mondial pentru recordul sau incredibil pentru control al calitatii si procesul de imbunatatire a calitatii- cu alte cuvinte, cand cumpărați un scaun de masaj fabricat în Japonia, știți deja ca aveti ce este mai bun. Componentele scaunului cu masaj Fujiiryoki sunt fabricate de Hitachi Medical iar partea de tapiterie de Nissan. 

4) Fujiiryoki singurul fotoliu cu masaj fabricat 100% in Japonia ( nu exista un alt producator in Japonia)

5) Nivelului de relaxare la care ajunge orice utilizator Fujiiryoki merita investitia finanaciara. Atunci cand te masezi intr-un fotoliu de masaj Fujiiryoki simti ca o intrega echipa de experti terapeuti/maseori iti maseaza tot corpul. Producatorul Japonez foloseste cele mai avansate Hi-tech tehnici Japoneze pentru a elimina stresul. Desi scaunele cu masaj de lux Fujiiryoki nu sunt cele mai ieftine clientii nostri considera ca merita costul si asta pentru ca te poti bucura de acest aparat pentru urmatorii 15-20 de ani.

6) "Sunt potrivite perfect pentru orice casă", exclamă Nakai Tadahito, președintele producătorului de aparate medicale Fujiiryōki. "Modelele au o astfel de gamă de opțiuni pe care fiecare membru al familiei, tineri sau bătrâni, poate să-și aleagă preferințele individuale și să se bucure de un masaj unic." Cyber ​​Relax 1100 se mândrește cu 85 de tehnici de frământare diferite, 21 de programe automate și 12 masaje specifice fiecarei regiunii a corpului, împreună cu alte opțiuni care oferă utilizatorilor o experiență de relaxare unica.

7) Nakai spune ca pentru a atinge managementul sanatatii cat mai eficient s-au introdus tehnicii precum intindere a zonelor corpului ( area stretch) si scanare a coloanei vertebrale."Oamenii pot folosi programele de masaj stretching și încălzite pentru o mai buna circulatie sangvina în timpul masajului". Aceste opțiuni pot fi combinate și cu funcția de masaj auto pentru a ajuta tratamentul anumitor afecțiuni fizice prin menținând corpul relaxat și prevenind apariția altor simptome.

8) Imbunatateste circulatia sangelui: Masajul zilnic scade presiunea arteriala imbunatateste functiile organismului si ajuta circulatia la nivelul exteremitatilor. Mai ales in randul doamelor care se confrunta cu retentia de fluide, oboseala etc. Presiune la nivelul mainilor si picioarelor prin punctele Shiatsu al modelului Fujiiryoki muta efectiv sangele prin ariile congestionate. Mecanismul de presiunie si apoi de stopare a presiuni brusc creaza un nou flux de sange. Tehnicile de strangere prin perne de aer si apasare elimina acidul lactic din muschi si imbunatatesc circulatia fluidului limfatic.

Cumpara acum propriul tau Fujii si bucura-te in fiecare zi de relaxare. Livrare imediata din stoc.

Contact
sau, suna-ne oricand