Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Beneficii pentru sanatate

  Fujiiryoki, aduce arta stiintei si a relaxarii Japoneze, in casa ta.

  Masajul reduce stresul, relaxând mușchii și țesuturile moi din corp. Masajul relaxează mușchii prin îmbunătățirea circulației sângelui în organism. Studiile arată că masajul poate reduce chiar și stările de anexietate.

  Scaunele de masaj electrice și fotoliile cu masaj Fujiiryoki relaxează milioane de utilizatori în Japonia de 60 de ani. Fujiiryōki Medical, principalul producător mondial, împărtășește modul în care functiile fotoliilor cu masaj pot imbunatatii stilul de viata al fiecarui utilizator.

  scaun-cu-masaj-4d-fujiiryoki_922

  Masajul Shiatsu este cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să se simtă relaxate și să amelioreze stresul, durerea și tensiunea. Este o tehnica japoneza de masaj care: promovează calmul și relaxarea emoțională și fizică ajută la ameliorarea stresului, anxietății și depresiei.

  Masajul profund sau masajul "deep tissue" - acest masaj profund al tesuturilor este solutia ideala pentru persoanele care sufera de contracturi cronice musculare. Acest tip de dureri apar un urma diferitelor situatii de stress intens, stress emotional, socuri emotionale, efort fizic intens...etc. Expertii Japonezi au studiat in detali acest aspect si au venit cu solutia. Progamul de masaj pe 12,5 cm ( functie unica) oferit de Fujiiryoki permit masajul cu concentratie pe punct fix pentru a elimina durerile de spate, ajuta la corectarea posturii, reda mobilitatea intregului organism.

   De ce clientii aleg Fujiiryoki, pentru sanatate lor si a familiei?

  Ofera cele mai avansate programe de relaxare pentru intreaga familie. Tehnicii de masaj bazate pe 65 de ani de experienta. Tehnici unice patentate si capabile sa maseze pe zone specifice ale corpului. 

  *-> Functia de masaj prin pulsatii de aer: "tripple mode air massage". 

  *-> Functia de "masaj sommelier"- Da! la nivel mondial Producatorul Japonez Fujiiryoki Medical este recunoscut pentru aceasta functie unica care are rezultate dovedite pentru sanatate.

  *-> Functia de Stretch pentru coloana vertebrala si intreg corpul dar si pentru regiuni ale corpului: spate, gat, genunchi, picioare, talpa piciorului.

  Foarte important de retinut este faptul ca spre deosebire de un fotoliu cu masaj obisnuit Fujiiryoki nu are programe prestabilite. 


   2) Diferenta majora dintre Fujiiryoki si un aparat obisnuit de masaj este ca acesta dispune de o tehnologie 5D Mecha AI care maseaza cu ajutorul senzorilor numai zonele musculare ale corpului, acest mechanism va ofera starea de bine de care aveti nevoie pentru a depasi probelemele si emotiile de care ne lovim zi de zi.

  3) Cand vorbim de sanatatea, calitatea produselor care le folosim este prioritatea numarul unu. Japonia are deja un renume mondial pentru recordul sau incredibil pentru control al calitatii si procesul de imbunatatire a calitatii- cu alte cuvinte, cand cumpărați un scaun de masaj fabricat în Japonia, știți deja ca il cumparati pe cel mai bun. Componentele scaunului cu masaj Fujiiryoki sunt fabricate de Hitachi Medical iar partea de tapiterie de Nissan. 

  4) Fujiiryoki singurul fotoliu cu masaj fabricat 100% in Japonia.

  5) Nivelului de relaxare la care ajunge orice utilizator Fujiiryoki merita investitia finanaciara. Atunci cand te masezi intr-un fotoliu de masaj Fujiiryoki simti ca o intrega echipa de experti terapeuti/maseori iti maseaza tot corpul. Producatorul Japonez foloseste cele mai avansate Hi-tech tehnici Japoneze pentru a elimina stresul. Fotoliile  cu masaj de lux Fujiiryoki sunt considerate la nivel mondial ca fiind cea mai buna investitie pentru sanatatea familiei.

  6) "Sunt potrivite perfect pentru orice casă", exclamă Nakai Tadahito, președintele producătorului de aparate medicale Fujiiryōki. "Modelele au o astfel de gamă de opțiuni pe care fiecare membru al familiei, tineri sau bătrâni, poate să-și aleagă preferințele individuale și să se bucure de un masaj unic." Cyber ​​Relax 1100 se mândrește cu 85 de tehnici de frământare diferite, 21 de programe automate și 12 masaje specifice fiecarei regiunii a corpului, împreună cu alte opțiuni care oferă utilizatorilor o experiență de relaxare unica.

  7) Nakai spune ca pentru a atinge managementul sanatatii cat mai eficient s-au introdus tehnicii precum intindere a zonelor corpului ( area stretch) si scanara morfologica."Utilizatorii pot folosi programele de masaj de stretching și încălzire pentru o mai buna circulatie sangvina în timpul masajului". Aceste opțiuni pot fi combinate și cu funcția de masaj auto pentru a ajuta detensionarea anumitor afecțiuni ale muschilor.

  8) Imbunatateste circulatia sangelui: Masajul zilnic scade presiunea arteriala imbunatateste functiile organismului si ajuta circulatia la nivelul exteremitatilor. Mai ales in randul doamelor care se confrunta cu retentia de fluide, oboseala etc. Presiune la nivelul mainilor si picioarelor prin punctele Shiatsu al modelului Fujiiryoki muta efectiv sangele prin ariile congestionate. Mecanismul de presiunie si apoi de stopare a presiuni brusc creaza un nou flux de sange. Tehnicile de strangere prin perne de aer si apasare elimina acidul lactic din muschi si imbunatatesc circulatia fluidului limfatic.

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA