Posted on

Beneficiile masajului terapeutic la nivelul cortizonului

Este posibil să fi auzit termenul „cortizon” – dar știați că este un hormon care joacă un rol important în răspunsul organismului la stresul acut sau cronic? Un corp tensionat și stresat produce niveluri periculoase de cortizon, ceea ce contribuie la creșterea în greutate, insomnie, probleme digestive și dureri de cap.

S-a demonstrat că terapia prin masaj reduce nivelul de cortizon –> Noul fotoliu cu masaj Fujiiryoki 5D +AI considerat cel mai uman fotoliu cu masaj, are cel mai avansat sistem de scanare morfologică, cu posibilitatea de a detecta mușchii mai tensionați. Datorită mecanismului  bazat pe inteligenta artificiala noul robot de masaj cu 5D este capabil sa maseze cu un alt tip de presiune in zonele mai tensionate ale corpului Terapia prin masaj declanșează, de asemenea, sentimente de relaxare de durată, starea de spirit îmbunătățită și susține niveluri reduse de stres, toate aceste beneficii fiind factori ce pot îmbunătăți calitatea vieții.

Masajele sunt o experiență relaxantă și terapeutică. Efectele sale nu sunt doar la nivel fizic. In timpul masajelor relaxăm și mintea iar energia noastră crește. Sunt ideale pentru bunăstarea emoțională.

Masajele sunt foarte importante atunci când vine vorba de combaterea depresiei. Dacă masajul reduce nivelul hormonului cortizon, care este eliberat ca răspuns la stres, aceasta înseamnă că nivelul nostru de spirit se ridica și tensiunea scade. Pe de altă parte, masajele ajută la stimularea serotoninei și dopaminei, doi neurotransmițători legați de fericire și plăcere.

Acum, că știi toate aceste beneficii, obține cel mai bun scaun de masaj și începe să te bucuri de toate aceste beneficii din confortul casei tale.

Cel mai bun si uman scaun cu masaje din lume.
Fujiiryoki JP-2000 5D+AI beige