Posted on

Cel mai nou fotoliu cu masaj japonez din lume 2020

In Ianuarie, 2020 Fujiiryoki Medical lanseaza la CES, Las Vegas, USA cel mai performant fotoliu cu masaj din lume noul JP-2000. Perfomanta 5D+AI dovedeste ca Fujiiryoki Medical prin cercetarile constante medicale ale corpului uman, inoveaza pentru ne oferii cele mai unice experience de masaj chair in confortul casei noastre.

După ce Fujiiryoki Medical îi impresionează deja pe clienți cu luxul masajului japonez, si perfomante patentate de peste 65 de ani. În 2020, Fujiiryoki Medical – Producatorul Japonez numărul 1 la nivel reuseste sa impresioneze cu noua tehnica de masaj 5D+ AI. Un scaun de masaj cu o performanta ca nici unul altuia văzut anterior. Să aruncăm o privire asupra beneficiilor pentru sănătate: “AI Double Sensing”: Tehnologia avansată de detecție de înaltă precizie detectează automat linia spatelui și înălțimea umărului și reflectă informațiile despre scanarea morfologica din mecanismul 5D-AI, permițându-vă să experimentați masajul optim care se potrivește cu forma corpului dumneavoastra. Sistem de detectare a liniei S. Experimentează masajele care combină mecanismele de frământare a tehnicii japoneze AI+ 5D conceputa de Fujiiryoki. Am dezvoltat un sistem de control în care informații precum forma corpului sau forma mușchilor utilizatorului se reflectă automat în masaje prin sistemul de inteligenta artificiala. Deja recunoscut mondial pentru unicul program de scanare prin precizia si scanarea morfologica a spateului, noul JP-2000 va permite sa alegeti din peste 85 de tehnici de masaj conform nevoilor dumneavoastra si sa le personalizati

Detectează și prezice cu atenție forma fiecărui corp pentru un masaj optim conform nevoilor. Mecanism de masaj care depaseste asteptarile.

Comandati acum cel mai performant fotoliu cu masaj japonez colectia 2020

Ne puteti contacta prin email: [email protected]