Posted on

CUM AJUTĂ MASAJUL ÎN CAZURILE DE RETENTIE A APEI

Beneficiile masajului robotic in cazul retenției de apă

Cele mai frecvente simptome ale retenției de lichide sunt picioarele sau mâinile umflate. Alte simptome includ durere și disconfort în părțile afectate, articulații rigide și creșterea bruscă în greutate.

Masajul în general este un mod excelent nu numai de relaxare, ci și de tratare a diferitelor neplăceri. Un masaj la picioare/talpii, de exemplu, va ajuta prin stimularea și îmbunătățirea circulației sistemului limfatic. La rândul său, acest lucru ajuta la eliminarea excesului de lichid, mai eficient.

Din ce în ce mai mulți utilizatori ai fotoliilor cu masaj 5D+AI, confirma eficienta noului fotoliu cu masaj Fujiiryoki Cyber ​​Relax JP-2000, in combaterea retentiei de apa. Mai jos enumeram cateva din functiile benefice:

  • MASAJ 3D PENTRU TALPA PICIORULUI: Acupresiune pe talpa piciorului. La fel cum un maseur profesionist îți ține piciorul, în timp ce exercită presiune pe punctele de acupunctură de pe talpa piciorului, tot asa JP-2000 îți va susține gambele si piciorul cu pernele de aer, în timp ce rolele masează talpa piciorului, stimulând intens atât sistemul limfatic cat și circulația sângelui.

  • SUPORTUL PENTRU PICIOARE CARE SE ADAPTEAZÃ LA FIECARE CORP: cu două mecanisme de deplasare care ajută suportul să se adapteze fiecărui corp indiferent de înălțimea acestuia, ceea ce va ajuta să nu se acumuleze sângele în picioare. În plus, nu contează dacă folosiți scaunul pentru a vă face un masaj sau nu, puteți seta suportul pentru picioare în poziția dorită.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Fujiiryoki Cyber ​​Relax JP-2000 5D + AI, nu ezitați să contactați specialistul nostru

Fujiiryoki Cyber Relax JP-2000 5D+AI