Posted on

Cum decidem ce fotoliu cu masaj sa cumparam?

A devenit tot mai tentanta achizitia unui fotoliu cu masaj dar inainte de a lua o decizie, fiecare din noi incercam sa facem o analiza a pietei pentru a lua in considerare cea mai buna oferta calitate pret. Scaunele de masaj au fost gandite pentru relaxare a corpului, cu toate acestea sunt multi producatori care se folosesc de aceasta si produc aparate care va pot face mai mult rau decat bine. De ce? Va spunem noi: Un fotoliu cu masaj care va maseaza partea osoasa a corpului nu merita nici o investitie ( chair si cea mai mica) pe termen lung va poate face vanatai. Un fotoliu cu masaj care doare atunci cand va face masaj nu este o investitie buna( nu il veti putea folosi).

Este foarte important ca atunci cand cumparati un fotoliu cu masaj sa cereti detalii despre cine este producatorul ( asta in cazul in care nu doriti sa ramaneti cu bani dati si cu un aparat care sa va tortureze, in loc sa va maseze cum ar fi firesc). Odata ce ati aflat cine este producatorul face-ti singuri o cautare pe google despre cine este acesta si ce calitate ofera.

Numarul 1 in productia de fotolii cu masaj la nivel mondial din 1954 Fujiiryoki Medical Japan

Fuji te relaxeaza!

Nu pierde noile promotii.

Intrebarea fireasca este de ce reuseste Fujiiryoki sa se mentina pe primul loc inca din 1954. Ce face Fujiiryoki atat de bine, incat nici un alt producator cu fotolii cu masaj nu poate sa faca? De ce de 64 de ani clientii prefera sa cumpere Fujiiryoki fara nici sa considere alt brand? Raspunsurile sunt cat se poate de simple:

1. Producatorul Japonez produce fotolii cu masaj din cele mai calitative piese ( Hitachi Medical) partea de tabiterie este facuta de Nissan Japonia cand cumperi asa ceva stii deja ca ai tot ce este mai bun.

2.Fiecare model Fujiiryoki Medical este testat inainte de a fi scos din fabrica cu echivalentul a 20 de ani de functionare. ( nici un alt porducator nu a reusit o asa performanta).

3.Producatorul Fuji se axseaza numai pe calitate nu pe gadgeturi atunci cand produce un nou model de fotoliu cu masaj. Ca si exemplu este singurul robot cu masaj din lume care ofera tehnica 4D Mecha (12,5 cm masaj profund) “relaxarea care te calmeaza la nivel fizic si psihic”

4. In SUA este vandut de Johnson&Johnson ca si singurul fotoliu cu masaj cu 5 ani garantie standard! + extra garantie.

5. In Suedia a reusit sa scada rata nivelului de stress in randul angajatilor cu 50%. ( concediile medicale s-au redus de la 14% la 7% in curs de un an).

6. Este singurul fotoliu cu masaj fabricat 100% in Japonia.

Daca vrei sa mergi la sigur cand cumperi un fotoliu cu masaj, atunci cumpara Fuji. Contactati-ne acum: [email protected]