Posted on

Fotolii de masaj – Sfaturi pentru a beneficia la maxim de efectele terapiei prin masaj

barbat relaxat in fotoliul de masaj

Te gândești să investești în fotolii de masaj și cauți sfaturi? Atunci, probabil vei dori să te asiguri că obții cât mai mult posibil din experiența pe care ți-o oferă. Din fericire, terapeuții au furnizat o serie de sfaturi valoroase care influențează calitatea sesiunilor de masaj.

Nu este surprinzător faptul că un masaj poate relaxa atât corpul, cât și mintea. Cunoști deja beneficiile specifice fotoliilor de masaj: buna circulație a sângelui, o imunitate sporită, ameliorarea anxietății și chiar o calitate superioară a somnului.

Cuprins:

1.Fotolii de masaj – Sfaturi pentru o rutină corectă înainte de fiecare sesiune

2.Fotolii masaj – Amplificarea efectelor terapeutice cu ajutorul muzicii

1.Fotolii de masaj – Sfaturi pentru o rutină corectă înainte de fiecare sesiune

Iată ce trebuie să iei în calcul de fiecare dată când folosești fotoliile de masaj:

Hidratează-te. Este întotdeauna o idee bună să fii bine hidratat, mai ales înainte și după ce folosești fotoliile de masaj. Asemenea unui antrenament sportiv, țesuturile musculare pot deveni deshidratate în timpul masajului. Este necesar să hidratăm acei mușchi și țesuturile moi.

Evitarea băuturilor cu cofeină și a alcoolului. Evită-le atât înainte, cât și imediat după sesiunea de masaj, deoarece pot crea inflamații.

Nici prea flămând, nici prea sătul. De asemenea, fără mese copioase înainte de sesiunea de masaj. Limitează-te la mici gustări ”light”, precum un fruct, o salată sau un baton proteic.

2.Fotolii masaj – Amplificarea efectelor terapeutice cu ajutorul muzicii

Muzica de relaxare este prin natura sa o formă de terapie cu eficiență dovedită. O sesiune de masaj productivă în fotoliile masaj nu înseamnă doar aplicarea tehnicilor potrivite. Trebuie luată în calcul și ambianța, iar cu ajutorul muzicii poți crește nivelul de satisfacție.

Gândește-te la melodia ta preferată. Apoi gândește-te la modul în care prin ascultarea acesteia calmezi senzația de stres și anxietate. Muzica de relaxare potrivită asociată cu tehnica preferată de masaj amplifică efectele terapeutice asupra sănătății corpului și a minții.

în final, nu uita că, rezultatele sunt influențate de atitudinea ta consecventă. Prin urmare, nu te aștepta la miracole după doar câteva luni de terapie prin masaj. Folosește programele adecvate ale fotoliilor cu masaj, minim o dată pe săptămână. Adoptă un program de somn regulat, o dietă echilibrată și sănătatea ta generală se va îmbunătăți uimitor.