Posted on

Fotolii de masaj cu presopunctură pentru talpa piciorului

fotoliu de masaj alb in birou

Gama de fotolii de masaj cu presopunctură execută operațiile de masaj cu precizia maseurului profesionist. În cadrul ședințelor de masaj, expertul îți fixează picioarele, iar cu mâinile execută acupresiune în punctele shiatsu de la nivelul tălpilor, gleznelor și la vârfuri. Cum reușesc fotoliile de masaj să depășească performanța masajului uman? Ce le face atât de speciale? De ce sunt considerate fotoliile de masaj drept investiție pentru sănătate pe termen lung?

Cuprins:

1.Fotolii de masaj cu funcții personalizate

2.Fotolii masaj pentru îmbunătățirea stilul de viață

1.Fotolii de masaj cu funcții personalizate

Ai auzit de multe ori vorbindu-se despre fotolii de masaj cu presopunctură și dorești să afli cum funcționează? În primul rând, talpa piciorului va fi susținută de airbag-uri, în timp ce rolele masează complet picioarele. Două role cu proeminență ridicată și proeminență blândă, întind și relaxează zona din arcul piciorul spre exteriorul tălpii.

Încălzirea picioarelor are loc treptat. Această funcție se poate regla pe 3 nivele de temperatură. Poți selecta oricare din cele 3 nivele de intensitate. De asemenea, poți regla intensitatea airbagurilor. Tehnologia fotoliilor de masaj facilitează experiența utilizatorului. Astfel, programele de masaj pot fi personalizate, memorate și acționate printr-o simplă apăsare de buton.

Folosită de mii de ani în China, presopunctura aplică aceleași principii ca și acupunctura. Ambele sunt create pentru a promova starea de bine și pentru a trata bolile.

2.Fotolii masaj pentru îmbunătățirea stilul de viață

Presopunctura este doar una dintre numeroasele terapii asiatice de bodywork (ABT), cu rădăcini în medicina tradițională chineză (TCM). Exemple de alte terapii asiatice de bodywork sunt qigong-ul medical și Tuina. Shiatsu este o formă japoneză de presopunctură.

Teoria medicală tradițională chineză descrie punctele speciale de acupunctură, existente de-a lungul meridianelor sau canalelor din corpul tău. Se crede că prin aceste canale invizibile curge energia vitală numită qi (ch’i). Cercetătorii susțin că, aceste 12 meridiane majore conectează anumite organe. În acest fel, se organizează un sistem de comunicare în întregul corp. Meridianele încep la vârful degetelor. Ele se conectează la creier și apoi la un organ asociat unui anumit meridian.

Conform acestei teorii, atunci când unul dintre aceste meridiane este blocat, poate apărea o boală. Presopunctura și acupunctura se numără printre tipurile de MTC despre care se crede că ajută la restabilirea echilibrului.

Fotoliile masaj cu presopunctură sunt o inovație în domeniu la nivel mondial. Grație acestor funcții unice de presopunctura, scaunele de masaj profesionale au depășit rolul exclusiv de relaxare care le-a fost atribuit cu decenii în urmă.