Posted on

Fotolii de masaj cu tehnologie specială de prevenire a durerii sciatice

femeie semnul ok fotoliu de masaj

Grație tehnologiei moderne, poți beneficia de fotolii de masaj cu funcții în tratarea durerii sciatice. Disconfortul se manifestă prin durere la nivelul piciorului. Sciatica este cauzată de iritarea și/sau compresia nervului sciatic.

Ce este nervul sciatic și de ce este atât de important să-l protejezi? Acesta reprezintă cel mai lung nerv al organismului uman. De asemenea, nervul sciatic influențează direct abilitatea de a controla și simți membrele inferioare. Durerea sciatică este aproape insuportabilă, dar din fericire poți recurge la tratamente non-invazive. Printre acestea, fizioterapeuții recomandă utilizarea scaunelor de masaj.

Cuprins:

1.Fotolii de masaj pentru tratarea durerii sciatice – Soluție non-invazivă pentru calmarea diferitelor zone ale corpului

2.Fotoliile masaj cu tehnica Push&Knead pentru masarea mușchilor în profunzime

1.Fotolii de masaj pentru tratarea durerii sciatice – Soluție non-invazivă pentru calmarea diferitelor zone ale corpului

Cauți o soluție ingenioasă care să-ți îmbunătățească starea de spirit după o zi solicitantă? Dăruiește-ți experiența fotoliilor de masaj prevăzute cu suport de picioare, program de întindere și funcție de stretching prin legănare!

Fotoliile de masaj se numără printre metodele de combatere și ameliorare a durerii sciatice. Și nu numai. Fie că vorbim de disconfort la nivelul mușchilor, fie dureri de cap sau de umeri, fotoliile cu funcții de masaj sunt un remediu la îndemâna oricui.

De exemplu, fotoliile de masaj cu tehnologia 5D au un sistem revoluționar de masaj patentat. Dispozitivele care oferă masaj la nivel profesionist sunt dotate cu zeci de programe și tehnici de masaj. Aici amintim de tehnica Push & Knead care poate masa cu precizie punctele vulnerabile. De asemenea, tehnica este proiectată să maseze în profunzime având până la 12 nivele de intensitate.

2.Fotoliile masaj cu tehnica Push&Knead pentru masarea mușchilor în profunzime

Fotoliile masaj cu tehnica Push&Knead elimină durerile la nivel sciatic datorită mecanismului unic de ajustare a profunzimii, de la nivelul 1 la nivelul 12. Pernele de aer încorporate în scaunele de masaj împing șoldurile în sus pentru un masaj de frământare și împingere.

Telecomanda garantează controlul total asupra fotoliului masaj și de asemenea, permite selectarea masajului sciatic prin setarea tehnicii Push & Knead.

Step 1. Alege Manual Mode

Step 2. Alege Basic 1

Step 3. Alege Push & Knead

Tot cu ajutorul pad-ului tactil poți selecta zona pe care dorești să o masezi. Mai mult, poți ajusta în timp real punctul în care dorești să acționeze rolele.

Fotoliile cu masaj prevăzute cu opțiuni patentate reprezintă o inovație care a revoluționat industria dispozitivelor de masaj. Pentru optimizarea stării emoționale trebuie să acționezi cu prioritate asupra factorilor cauzatori ai disconfortului fizic. Aceasta este regula de aur pe care se bazează tehnologia de ultimă oră a fotoliilor japoneze de masaj.