Posted on

Fotoliile cu poziția Zero Gravity pentru masaj – Soluție pentru îmbunătățirea fluxului sanguin

femeie intinsa in fotoliu de masaj pozitia orizontala

Tehnologia fotoliilor de masaj evoluează constant, astfel încât să țină pasul cu stilul de viață al omului modern. Fotoliile de masaj cu poziția Zero Gravity sunt destinate unei marje largi de utilizatori. Fie că suferi de un flux sanguin deficitar, leziuni, fie ești sportiv – aceste dispozitive sunt construite potrivit nevoilor tale.

Totuși, ce este poziția Zero Gravity? Această tehnologie de ultimă generație este inspirată din poziția de repaus a astronauților. În spațiu, corpul în repaus adoptă o poziție diferită de cea de pe pământ, unde legea gravitației se schimbă.

Cuprins:

1.Fotoliile de masaj cu poziția Zero Gravity pentru fortifierea sistemului imunitar

2.Fotolii masaj pentru recuperarea post-antrenamente

1.Fotoliile de masaj cu poziția Zero pentru fortifierea sistemului imunitar

Fotoliile de masaj cu poziția Zero Gravity favorizează înclinarea corpului până când picioarele depășesc nivelul inimii. Această mișcare distribuie uniform greutatea corpului și poate oferi o multitudine de beneficii potențiale pentru sănătate. Care sunt acestea?

  • Poziționare neutră a coloanei vertebrale;
  • Relaxarea mușchilor spatelui;
  • Masaj mai profund.

Majoritatea atuurilor fotoliilor cu masaj și poziție înclinată la 180 de grade provin din facilitarea fluxului sanguin. Picioarele sunt ridicate deasupra nivelului inimii, în timp ce presiunea este redusă din partea inferioară a spatelui.

Drept rezultat, sângele începe să circule mai eficient în întregul corp. Fluxul sanguin optim participă la alimentarea organelor cu oxigen și substanțe nutritive. Mai mult, deblocarea circulației sângelui accelerează eliminarea toxinelor din corp. Rezultatul? Un corp ”igienizat” și o piele cu aspect sănătos.

2.Fotolii masaj pentru recuperarea post-antrenamente

Fotoliile masaj cu poziție înclinată sunt indicate pentru toate grupele de vârstă. Fotoliile de masaj cu tehnologie modernă sunt ideale pentru sportivi sau persoane cu stil de viață activ, deoarece funcția Zero Gravity grăbește vindecarea leziunilor în urma antrenamentelor.

Această tehnologie este deosebit de valoroasă pentru sănătatea întregului organism. Un flux sanguin sănătos asigură oxigen și nutrienți mușchilor, țesuturilor și articulațiilor.