Posted on

Fotoliile de masaj cu perne de aer – Terapia prin masaj limfatic

femeie pe orizontala în fotoliul de masaj cu perne de aer

Fotoliile de masaj cu perne de aer oferă utilizatorului posibilitatea de a experimenta terapia masajului limfatic. Acesta asigură o senzație similară masajului realizat de mâinile terapeuților. De ce sunt fotoliile cu perne de aer atât de recomandate de către specialiști? Pernele de aer comprimă, frământă, rulează și balansează corpul, reușind să imite foarte bine mișcarea mâinilor umane. Tehnologia participă masiv la îmbunătățirea circulației și accelerează metabolismul.

Cuprins:

1.Fotoliile de masaj cu perne de aer pentru zonele-cheie ale corpului

2.Fotolii masaj-Efectele masajului Shiatsu asupra echilibrului energetic al corpului

1.Fotoliile de masaj cu perne de aer pentru zonele-cheie ale corpului

Modul de operare a pernelor de aer este similar cu masajul de drenaj limfatic. Totuși, în timp ce masajul de drenaj este efectuat manual, fotoliul de masaj cu perne de aer eliberează cantitatea corectă de presiune pentru fiecare parte a corpului. Spre deosebire de masajul ”uman”, aparatele de masaj cu perne de aer dețin o funcție care permite reglarea nivelului de intensitate pentru fiecare parte a corpului în funcție de starea fizică individuală.

Airbagurile sunt amplasate strategic pe structura fotoliilor de masaj. Pot fi reglate în funcție de înălțimea utilizatorului pentru o experiență de masaj personalizată. Mișcările pernelor de aer reproduc intensitatea și flexibilitatea unui masaj ”de mână” prin pulsatii de aer.

Aparatele împart masajul cu perne de aer în 4 zone principale: zona umerilor, zona brațelor, zona taliei și zona picioarelor. Masajul de compresie ajută corpul să se relaxeze fizic și psihic. Te va ajuta să fii calm, mulțumit și fericit.

2.Fotolii masaj-Efectele masajului Shiatsu asupra echilibrului energetic al corpului

Fotoliile masaj Shiatsu funcționează cu compresii de aer, astfel eliberând punctele de presiune și restabilind echilibrul energetic al corpului. Shiatsu este o metodă antică de vindecare japoneză. Datorită numelui său – „shi” (deget) și „atsu” (presiune) – este adesea descris ca o formă de presopunctură. Este o tehnică ce presupune aplicarea presiunii manuale în anumite puncte ale corpului cu scopul de a ameliora tensiunea și durerea.

Tehnica de masaj Shiatsu (adică presiunea degetelor) folosește degetele, coatele și genunchii pentru a concentra presiunea pe anumite căi energetice din organism numite meridiane.

Scaunele cu masaj Shiatsu acționează pentru îmbunătățirea circulației sângelui, a limfei, prevenirea TVP și pentru ameliorarea edemului limfatic. În plus, previn atrofia musculară și fibroza musculară. Masajul Shiatsu crește nivelul de oxigen la nivelul membrelor, ajutând la tratarea bolilor cauzate de fluxul sanguin deficitar.

Fotoliul de masaj cu tehnica Shiatsu promovează stabilitatea emoțională și liniștea interioară, precum și bunăstarea fizică. Presiunea concentrată a masajului Shiatsu abordează inflamația, durerea și tensiunea asociate cu o varietate de afecțiuni. De exemplu: artrită, dureri de cap, insomnie, tulburări digestive, probleme respiratorii și ale sinusurilor, mușchi încordați sau entorse.

Prin stimularea punctelor cheie de presiune din zona gâtului, a spatelui, zona fesierilor și a picioarelor, fotoliile pentru masaj Shiatsu oferă o relaxare totală a mușchilor.