Posted on

Fotoliile moderne cu masaj, investiție pentru sănătate – Avantajele care ”scuză” costurile

scaun pentru masaj
Fotoliu pentru sesiuni masaj de relaxare

Fotoliile de masaj s-au dovedit o investiție pentru sănătate în cazul persoanelor orientate către un stil de viață armonios. Îmbunătățirea nivelului de sănătate motivează tot mai mulți consumatori să se orienteze către fotoliile de masaj corespunzătoare stilului lor de viață. Totuși, un anumit segment de persoane se simt intimidate de costurile acestui dispozitiv, chiar dacă nu au apucat să experimenteze beneficiile.

Cuprins:

1.Fotoliile de masaj, investiție pentru sănătatea unei marje largi de utilizatori

2.Fotoliile masaj, caracteristici avansate pentru scanarea completă a profilului corporal

1.Fotoliile de masaj, investiție pentru sănătatea unei marje largi de utilizatori

fotolii de masaj cu perne de aer tot corpul

Sunt fotoliile de masaj o investiție pentru sănătatea ta sau mai degrabă o cheltuială suplimentară? Dacă ești unul dintre acești consumatori atenți la buget, s-ar putea să te întrebi „De ce un fotoliu de masaj este atât de scump?” Acest ghid va descompune principalii factori care pot explica motivul prețului ridicat al fotoliilor de masaj.

  • Producători puțini în industrie

Unii producători au o acoperire limitată pe piață. Din acest motiv, atunci când achiziționezi produsele lor, se pot adăuga costuri de livrare internaționale la prețul real al produsului.

În plus, majoritatea mărcilor luxoase de fotolii de masaj sunt fabricate în străinătate, iar cursul de schimb valutar poate lua în considerare prețul final.

  • Investiții în cercetare și tehnologie

Fiecare producător dorește să livreze un produs cu caracteristici unice care să surprindă nevoile publicului. Ca exemplu, producătorii de fotolii masaj au investit în tehnologii speciale care simulează mișcările și tehnicile efectuate de un terapeut de masaj. În concluzie, dispozitivele pentru masaj sunt concepute pentru un confort care calmează atât corpul, cât și mintea.

2.Fotoliile masaj, caracteristici avansate pentru scanarea completă a profilului corporal

Fotoliile masaj sunt compuse din elemente electronice, digitale și mecanice. Modul lor de funcționare și ceea ce le diferențiază de alte modele disponibile pe piață sunt principalii factori care afectează prețul unui fotoliu de masaj. Unele dintre aceste caracteristici includ:

  • Opțiuni multiple de programe automate

Utilizatorii fotoliului vor dori ca dispozitivul să fie gata de utilizare imediat ce-l scot din cutie. Din acest motiv, dispozitivele profesionale de la branduri de lux includ mai multe selecții de programe automate.

  • Gravitația zero

Termenul gravitația zero a devenit uzual printre caracteristicile unui fotoliu de masaj care își merită banii. Termenul este acum binecunoscut, deoarece producătorii de mobilier și echipamente l-au folosit pentru a descrie poziția înclinată. Datorită acestei tehnologii avansate este ușor de înțeles de ce scaunele de masaj pot fi destul de scumpe.

  • Scanarea întregului corp

Fotoliile de masaj sunt o investiție pentru sănătate datorită tehnologiei de scanare a întregului corp. Această funcție asigură utilizatorul că beneficiază de tipul potrivit de masaj. Acesta va scana întregul corp cu precizie și apoi va ajusta setările, astfel încât rolele să ajungă în punctele țintă.

  • Role 2D, 3D și 4D

Cele mai performante fotolii masaj sunt prevăzute cu role 2D, 3D și 4D. Numărul indică mișcările dimensionale ale rolelor. Rolele 2D se deplasează în direcții verticale și orizontale. Rolele 3D, pe de altă parte, adaugă adâncime. Considerate cele mai bune dintre opțiuni, rolele 4D oferă ritm prin viteze alternante, similare cu cele ale unui masaj uman.

Adăugarea acestor caracteristici specifice necesită cercetare și dezvoltare, care pot fi adesea costisitoare. Aceste costuri se adaugă inevitabil la prețul produsului final, astfel încât compania să își poată recupera fondurile și să le reinvestească în dezvoltarea ulterioară.