Posted on

Fotoliile rabatabile pentru masaj, secretul unui somn de calitate

femeie în fotoliu de masaj cu suport picioare

Te-ai întrebat vreodată ce legătură există într fotoliile rabatabile pentru masaj și rutina unui somn de calitate? Prin respectarea unei rutine sănătoase de odihnă reușim să evităm o serie de boli cronice. Activitățile fizice, alimentația echilibrată și gestionarea factorilor de stres sunt câteva dintre secretele care te ajută să te odihnești corespunzător.

Totuși, beneficiile fotoliilor de masaj nu mai sunt un secret pentru nimeni. Ce altceva poate aduce un somn mai profund decât terapia de relaxare musculară prin masaj chiar înainte de culcare?

Cuprins:

1.Fotolii rabatabile pentru masaj, secretul unui somn de calitate – Funcții ingenioase care înlocuiesc serviciile maseurilor

2.Fotolii masaj pentru sesiuni de reflexoterapie la domiciliu

1.Fotolii rabatabile pentru masaj, secretul unui somn de calitate – Funcții ingenioase care înlocuiesc serviciile maseurilor

Fotoliile rabatabile de masaj cu funcție de relaxare a tălpilor te va ajuta să intri într-o stare de somn profund. Tehnologia performantă aferentă fotoliilor moderne de masaj combină sisteme de airbag (compresie), angrenaje specializate ale motorului, role și caracteristici de vibrație. Drept rezultat, corpul tău va fi în al nouălea cer în câteva clipe.

Presarea mai multor puncte de la nivelul picioarelor ameliorează tensiunea din diverse zone ale corpului. De asemenea, dispozitivele de masaj elimină durerile la nivel sciatic, datorită mecanismului unic de ajustare al fotoliului cu masaj.

Aparatele de masaj imită mișcările maseurului profesionist, grație rolelor care întind și relaxează zona din arcul piciorul spre exteriorul tălpii. Beneficiile terapiei la domiciliu în fotoliul de masaj sunt vitale pentru relaxarea picioarelor înainte de somn. Acest tip de masaj se poate practica în mod regulat, fără a fi nevoie să se apeleze la un terapeut.

2.Fotolii masaj pentru sesiuni de reflexoterapie la domiciliu

Masajul tălpilor se numește reflexoterapie. Această practică străveche presupune aplicarea presiunii prin apăsare și tehnici specifice de masaj asupra unor puncte reflexe situate în zona talpii. Nu este o practică nouă, din contră. Efectele pozitive ale masajului picioarelor prin tehnici de reflexoterapie au fost susținute de studii științifice. În plus, reflexoterapia curăță și elimină toate toxinele din organism.

Zece minute în fotoliul masaj ajută la transportul oxigenului către celulele corpului, ceea ce este excelent pentru sănătatea noastră generală. Fotoliul cu masaj are suportul picioarelor extensibil. Prin urmare, dispozitivul poate fi folosit de fiecare membru al familiei, indiferent de conformația corporală a fiecăruia.

Rezumând principalele atuuri ale masajului pentru picioare, menționăm următoarele aspecte esențiale:

  • Masajul are efect inclusiv asupra stratului adipos;
  • Tratează migrenele, constipația și sinuzita;
  • Tratează afecțiuni urologice și pelviene, îmbunătățește digestia, reglează funcțiile splinei și rinichilor;
  • Circulatia limfatica e foarte lenta iar cu ajutorul fotoliului cu masaj poate fii accelerată prin masajul talpii piciorului.

Fotoliul de masaj de ultimă generație a reușit să elimine diferența dintre utilizarea unui fotoliu de masaj și masajul făcut de un terapeut! Cu ajutorul scaunelor de masaj, utilizatorul poate crea un masaj personalizat, specific oricărei alte zone de tensiune musculară, nu doar zona picioarelor. Ai nenumărate opțiuni pentru a alege stilul de masaj. Dorești un masaj mai profund, mai moale sau de întindere? Totul depinde de starea ta.