Posted on

Fotoliile de masaj, soluția care ”șterge” anii de pe pielea ta

femeie cu casti in fotoliul de masaj

Fotoliile de masaj sunt soluția excelentă pentru piele și nu numai. Într-adevăr, terapia prin masaj ajută mușchii să se simtă ”ca noi”, sau să se recupereze după efort fizic intens. Dar pe lângă toate acestea există o serie de beneficii suplimentare pe care doar fotoliile de masaj ți le pot garanta.

Cuprins:

1.Fotoliile de masaj, soluția inovativă pentru piele cu aspect întinerit

2.Fotoliile masaj – Cât de mult ajută terapia prin masaj la gestionarea factorilor de stres?

1.Fotoliile de masaj, soluția inovatoare pentru o piele cu aspect întinerit

Este greu de spus când a început arta masajului. Există dovezi care sugerează că terapia prin masaj a fost prezentă în India între 1500 și 500 î.Hr. Cu toate acestea, se crede că de fapt își are originea în anul 3000 î.Hr. sau poate chiar mai devreme. Ceea ce este cu siguranță adevărat este faptul că, masajul a fost văzut ca un tratament miraculos cu efecte complete asupra aspectului corporal.

Masajul în fotoliile de masaj reprezintă soluția eficientă de îmbunătățire a circulației. Masarea oricărei zone corporale relaxează mușchii, încurajând circulația sanguină în toate părțile corpului. Acțiunea fluxului sanguin asigură furnizarea de nutrienți și oxigen către toate celulele pielii tale. Ca rezultat, vei beneficia de o piele elastică și cu aspect întinerit.

Standardele de frumusețe au fost întotdeauna extrem de răspândite de-a lungul istoriei omenirii. Astăzi, ele afectează drastic interacțiunea de zi cu zi. Mass-media și lumea comercială determină ce este „frumos”, de la forma corpului, la proporțiile feței, până la înălțime și greutate. Percepțiile despre frumusețe și tipurile de corp au evoluat semnificativ de-a lungul istoriei.

Modul în care ne exprimăm și comunicăm cu alte persoane nu se întâmplă doar verbal. Aparența fizică influențează viziunea celor din jur despre noi. A fi perceput ca fiind atractiv din punct de vedere fizic asigură o serie de avantaje. Persoanele cu un fizic atrăgător sunt tratate mai favorabil în multe contexte, precum: cercurile sociale, angajarea la locuri de muncă, alegerile politice, etc.

2.Fotoliile masaj – Cât de mult ajută terapia prin masaj la gestionarea factorilor de stres?

Deoarece atractivitatea fizică are o influență atât de puternică asupra experiențelor noastre sociale, pare important să determinăm soluțiile cele mai la îndemână pentru un fizic sănătos de la interior la exterior.

Pe măsură ce îmbătrânești, pielea își pierde o parte din elasticitate. Sesiunile de relaxare în fotoliul masaj promovează circulația sanguină ajutând pielea să-și păstreze elasticitatea și fermitatea.

Terapia masajului elimină răul din rădăcină. Aici ne referim la ameliorarea efectelor resimțite la nivel psihic din cauza factorilor de stres. Atunci când reușim să jonglăm cu situațiile stresante, practic rezolvăm jumătate din problemă. Fotoliile cu funcții de masaj au capacitatea de eliberare a tensiunii musculare și de ameliorare a durerilor din diferite zone ale corpului. Un corp lipsit de dureri te face să-ți menții echilibrul emoțional și o piele cu aspect impecabil.

Tehnologia scaunelor și fotoliilor de masaj îndepărtează disconfortul din toate ”colțurile” corpului și te ajută să te bucuri de un aspect tânăr cât mai multă vreme.