Posted on

Fotoliile de masaj și funcțiile speciale pentru tratarea durerilor cervicale

durere coloana vertebrala si fotoliu de masaj

Majoritatea oamenilor cred că scopul fotoliilor de masaj este unul exclusiv pentru relaxare. În realitate, fotoliile de masaj moderne sunt echipate pentru tratarea durerilor cervicale.

Programul prelungit la birou și în fața laptopului favorizează tensiunea acumulată în zona umerilor și a gâtului. Ca rezultat, poți experimenta disconfort care se poate extinde în zona capului. Din această cauză, multe persoane acuză la finalul zilei dureri de umeri și de cap. Masajul gâtului și umerilor ajută la eliberarea acestei tensiuni din corp pentru a îmbunătăți starea de spirit.

Cuprins:

1.Fotoliile de masaj pentru dureri cervicale – Top 4 funcții esențiale pe care trebuie să le regăsești în investiția ta

2.Fotolii masaj – Tehnologia revoluționară 5D capabilă să depășească performanțele maseurilor cu experiență

1.Fotoliile de masaj pentru dureri cervicale – Top 4 funcții esențiale pe care trebuie să le regăsești în investiția ta

Din cauza sarcinilor familiale și a programului de la birou poate părea nerealist să apelezi săptămânal la serviciile unui SPA. Mulțumită fotoliilor de masaj performante ai posibilitatea să-ți amenajezi propriul SPA chiar la tine acasă. Scaunele japoneze de masaj vin cu o gamă largă de funcții și tehnici de masaj care vizează zona cervicală.

Ce funcții trebuie să bifeze dispozitivele pentru masajul umerilor și a zonei gâtului?

Scanare corporală: Această tehnologie scanează întregul corp pentru a detecta punctele de presiune, rezultând un masaj mai concentrat pe zone;

Rolele de masaj oferă masaj total sau parțial. Astfel, poți selecta exclusiv masarea anumitor zone ale corpului. Mișcarea rolelor urcă din partea inferioară a spatelui până la zona cefei;

Masajul cu perne de aer. Masajul realizat cu perne de aer poate fi reglat pe 5 nivele de intensitate, și se pot alege intensități diferite pentru fiecare din cele 4 zone ale corpului;

Terapie cu căldură pentru gât și umeri: căldura care vizează aceste zone poate ajuta la relaxarea și slăbirea mușchilor tensionați.

2.Fotolii masaj – Tehnologia revoluționară 5D capabilă să depășească performanțele maseurilor cu experiență

Fotoliile masaj prevăzute cu tehnologie pentru tratarea durerilor cervicale oferă experiența identică masajului realizat de terapeuți. Tehnologia A.I. scanează corpul și identifică zonele care necesită o atenție specială. Programele automate includ masaje țintă pentru umeri, gât sau partea inferioară a spatelui.

Tehnologia inteligentă de masaj 5D este unică în lume. Aceasta permite utilizatorului să ajusteze viteza rolelor și să personalizeze tehnicile de masaj. Fotoliile de masaj 5D acționează în profunzimea țesuturilor zonei umerilor și a gâtului. Aceste dispozitive sunt capabile se maseze zona musculară a spatelui, cu o precizie medicală.

Tehnicile de masaj oferite sunt:

  • Kneading
  • Tapping
  • Shiatsu
  • Streaching

Terapia prin masaj pentru gât și umeri blochează acumularea stresului la nivel mental și fizic. Tocmai din acest motiv, specialiștii recomandă fotoliile și scaunele cu masaj în cadrul unui program constant de gestionare a nivelului de stres.