Posted on

Fotoliile de masaj – Terapia masajului pentru detoxifierea organismului

barbat relaxat fotoliu de masaj

Fotoliile de masaj sunt apreciate de către persoanele care se confruntă cu diverse afecțiuni cronice. Fotoliile pentru terapia masajului detensionează musculatura, dar ajută semnificativ și la detoxifierea țesuturilor.

Toxinele sunt rezultatul unui cumul de factori. Pot proveni inclusiv în urma proceselor fiziologice interne. Metabolismul celular generează formarea acidului, care la final este eliminat de funcțiile naturale de detoxifiere ale organismului. Majoritatea persoanelor neglijează importanța detoxifierii corporale. Activitatea fizică, alimentația echilibrată și reducerea nivelului de stres trebuie incluse în rutina ta de viață pentru un corp sănătos.

Cuprins:

1.Fotoliul de masaj, terapeutul din casa ta – Descoperă terapia masajului

2.Fotoliul masaj, un remediu inteligent pentru igienizarea țesuturilor

1.Fotoliul de masaj, terapeutul din casa ta – Descoperă terapia masajului

Fotoliile de masaj sunt create cu funcții speciale care: relaxează musculatura, îmbunătățesc starea de spirit, combat stările de epuizare și calmează durerile de cap. Terapia prin masaj te ajută să eliberezi țesuturile de toxine, să previi problemele cronice de sănătate sau să te recuperezi după leziuni.

Nivelul ridicat de stres determină organismul să producă mai mult acid decât este capabil să elimine. Acest lucru face ca celulele să găsească modalități secundare pentru curățarea toxinelor. Dacă nu sunt eliminate eficient, toxinele acumulate sensibilizează sistemul imunitar în fața bolilor. Primele semnale de alarmă care indică excesul toxinelor în corp sunt: febra, greața și creșterea ritmului cardiac.

2.Fotoliul masaj, un remediu inteligent pentru igienizarea țesuturilor

Stimularea fizică realizată prin terapia cu fotoliile masaj dizolvă depozitele de toxine din țesuturi. Ele sunt eliberate în fluxul sanguin, care apoi lucrează pentru a le transporta în afara corpului.

Mecanismul principal care susține eliberarea toxinelor este circulația sângelui și a limfei. Prin creșterea mișcării sistemului limfatic și circulator, fotoliul cu masaj protejează sănătatea țesuturilor și stimulează activitățile neurologice.

Pe lângă beneficiile fizice și psihologice ale masajului, detoxifierea crește bunăstarea pe termen lung a utilizatorului. Fotoliile concepute pentru terapia masajului susțin sistemele naturale de detoxifiere ale organismului. În acest fel ajutând la reducerea sau combaterea excesului de toxine în organism.