Posted on

Functie unica de presopunctura pentru talpa piciorului

masaj japonez cu presopunctura in punctele shiatsu

Japonezi de la Fujiiryoki au studiat in detaliu prin intermediul tehnicilor de presopunctura masajul pentru talpile picioarelor si au inovat functii unice patentate disponibile numai la fotoliile Fujiiryoki Medical.

Ce inseamna un fotoliu de masaj cu presopunctura?

Fotoliul de masaj executa operatiile de masaj si de presopunctura exact ca maseurul profesionist, care îți ține picioarele fixe in timp ce cu mâinile execută acupresiune in punctele shiatsu ale tălpilor picioarelor, gleznele și vârfuri.

Talpa piciorului va fi ținuta în loc cu airbag-uri, în timp ce rolele cu forma unica își masează intens picioarele in întregime. Două role proeminente – proeminență ridicată și proeminență blândă, întind și relaxează zona din arcul piciorul spre exteriorul tălpii.

Functia de incalzire pentru talpa piciorului este special conceputa cu o concentratie de temperatura similara cu cea a corpului, pentru a incalzi in exces. Incalzirea picioarelor de face usor si se poate regla pe 3 nivele de temperatura. Puteți alege dintre 3 nivele de intensitate, si puteti regla intensitatea airbagurilor. Aveti optiunea de a folosi numai functia de incalzire.

Folosită de mii de ani în China, presopunctura aplică aceleași principii ca și acupunctura pentru a promova relaxarea și starea de bine și pentru a trata bolile. Uneori numită acupunctură sub presiune, acupunctura este adesea considerată ca pur și simplu acupunctură fără ace. Dar ce este exact presopunctura și cum funcționează?

Care este teoria din spatele presopuncturii?

Presopunctura este doar una dintre numeroasele terapii asiatice de bodywork (ABT) cu rădăcini în medicina tradițională chineză (TCM). Exemple de alte terapii asiatice de bodywork sunt qigong-ul medical și Tuina. Shiatsu este o formă japoneză de presopunctură.

Teoria medicală tradițională chineză descrie puncte speciale de acupunctură, sau puncte de presopunctură, care se află de-a lungul meridianelor sau canalelor din corpul tău. Acestea sunt aceleași meridiane energetice și puncte de acupunctură ca și cele vizate de acupunctura. Se crede că prin aceste canale invizibile curge energia vitală — sau o forță vitală numită qi (ch’i). De asemenea, se crede că aceste 12 meridiane majore conectează anumite organe sau rețele de organe, organizând un sistem de comunicare în întregul corp. Meridianele încep la vârful degetelor, se conectează la creier și apoi se conectează la un organ asociat cu un anumit meridian.

Conform acestei teorii, atunci când unul dintre aceste meridiane este blocat sau dezechilibrat, poate apărea o boală. Presopunctura și acupunctura se numără printre tipurile de MTC despre care se crede că ajută la restabilirea echilibrului.

Achizitionati acum noul fotoliu cu masaj si presopunctura – 2020 – JP-2000 Fujiiryoki Medical si imbunatatiti-va calitatea stilului de viata:  0749 758 177