Posted on

Înapoi din concediu

Modul vacanță: tocmai ai petrecut o săptămână întreagă în concediu, la mare. În fiecare dimineață te-ai trezit fără ceas deșteptător, te-ai îndreptat încet pentru a savura un mic dejun pe îndelete, ai luat o carte și ai petrecut ore întregi citind pe plajă cu suntetul valurilor în fundal și ai încheiat nopțile dansând și luând cina cu prietenii.

….Now fast forward one week…

Ești în drum spre casă și intri în stare de șoc. E duminică și mâine ai de lucru. Trebuie să despachetezi, să speli rufele, nu ai absolut nicio mâncare în casă, ți-ai verificat e-mailul pentru prima dată și vezi că ai 7 milioane de e-mailuri necitite (bine, s-ar putea să exagerăm puțin).

But wait, slow down!!!

Vacanța este menită pentru odihnă completă, relaxare și un moment pentru a evada din rutina obișnuită, dar întoarcerea din vacanță te lasă uneori mai stresat decât erai înainte de a pleca. Așa că de ce să nu profiți de un masaj bine meritat, chiar la tine acasă!

Un masaj in fotoliul cu masaj Fujiiryoki, după călătorie, este modalitatea perfectă de a ameliora durerile musculare și de a calma articulațiile rigide și dureroase. În plus, tratarea țesuturilor moi poate ajuta la susținerea coloanei vertebrale.

Fotoliul de masaj Fujiiryoki

Scopul masajului este de a atenua tensiunea și anxietatea, pentru ameliorarea stresului și pentru a a trata anumite afecțiuni.

Fotoliul de masaj Fujiiryoki are programe și tehnici de masaj menite să te ajute să te relaxezi.

Fujiiryoki JP 2000  este singurul fotoliu de masaj cu dubla scanare. Cu senzori în interiorul rolelor și tehnologie de calcul de ultimă oră, JP 2000 detectează automat dimensiunea, forma și curbele corpului tău pentru a crea o experiență de masaj precisă și personalizată pentru tipul tău de corp.

Masajul cu pernele de aer

  • Fujiiryoki JP 2000 este dotat cu 31 de perne de aer si are o funcție care vă permite să reglați gradul de intensitate pentru fiecare parte a corpului în funcție de starea fizică individuală. Mișcările pernelor de aer reproduc intensitatea și flexibilitatea unui masaj ”de mână” prin pulsatii de aer. Fotoliul de masaj împarte masajul cu perne de aer în 4 zone principale: zona umerilor, zona brațelor, zona taliei și zona picioarelor. Această tehnologie ajută la îmbunătățirea circulației sângelui.
  • Airbag-urile sunt amplasate strategic pe fotoliul de masaj JP 2000 pentru a se umfla și dezumfla. Masajul de compresie ajută corpul să se relaxeze fizic și psihic. Te va ajuta să fii calm, mulțumit și fericit. Airbagurile se ajustează la înălțimea dumneavoastră pentru o experiență de masaj mai bine direcționată.
  • Masajul cu ajutorul pernelor de aer sau masajul limfatic cu pulsatii de aer, este un masaj care se apropie cel mai mult de masajul făcut de mâna unui terapeut.

XS02092022