Posted on

Tehnica de masaj profund 4D Kiwami Mecha Pro

Kiwami inseamna “extrem”. Acesta este, foarte clar, cel mai potrivit cuvant pentru a descrie performanta Inteligentei Artificiale folosita la masajul profund de 12,5 cm. Fotoliile cu masaj Japoneze au fost prima alegere timp de 64 de ani si inca mai sunt si in prezent. Fujiiryoki continua in mod regulat sa faca cercetari in stiinta relaxari umane.

Lider-ul mondial Japonez Fuji Medical continua sa raspunda clientilor cu inovatie si performanta pentru relaxare a musculaturii corpului si totodata a psihicului.

fotoliu cu masaj japonez

Noul Mecanism 4D Mecha disponibil numai la gama de fotolii cu masaj Fujiiryoki controleaza viteza sitimpul tuturor miscarilor 3D pentru a putea replica miscarile mainii umane de massaj “off-speed”.

Masaj tip framantare: program de masaj tip framantare lenta, urmata de o eliberare rapida, actiune similara cu masaj-ul uman

Masaj tip Tapping: miscari ritmice ale vitezelor facute treptat si incet pentru o si mai mare efficienta in relaxare

Masaj framantare alternat cu miscare sus/jos: cu acest program va puteti bucura de masajul normal de framantare la care se mai adouga miscarea de sus/jos pentru experienta unui masaj relaxant si fluid al intregului corp.

Masaj Shiatsu: cel mai renumit mod de relaxare si tehnica japoneza prin presopunctura, masajul shiatsu este acum si mai apropiat de cel al unui adevarat terapeut. Datorita nivelului de profunzime 12,5 cm oferit de gama de fotolii cu masaj Fujiiryoki Romania. Masajul prin presopunctura inseamna relaxare prin presiune profunda a tesuturilor.

Fujiiryoki este unicul producator de fotolii cu masaj cu incredibila inovatie 4D Mecha Pro kiwami – masaj care va rasfata cu o gama larga de masaje pentru gat, umar si talie. Descoperiti cele mai performante programe de relaxare si memorati-le cu ajutorul telecomenzii cu touch.

Puteti achizitiona in rate cel mai bun fotoliu cu masaj din lume. sunati acum si alati noile nostre oferte special gandite sa raspunda nevoie calitate/pret. 0749 758 177, [email protected]