Posted on

Masaj cu perne de aer

Masajul cu ajutorul pernelor de aer sau masajul limfatic cu pulsatii de aer, este un masaj care se apropie cel mai mult de masajul facut de mana unui terapeut. Folosite la fotoliul cu masaj Fujiiryoki, pernele de aer, comprimă, frământă, rulează și balansează corpul, reușind să imite foarte bine mișcarea mâinilor umane, tocmai pentru a ajuta la îmbunătățirea circulației. Masajul limfatic activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice, ușurează trecerea limfei în locurile afectate si accelerează metabolismul în țesut.

Masajul cu pernele de aer este similar cu un masaj de drenaj limfatic, dar în timp ce masajul de drenaj este efectuat manual, la cel cu pernele de aer, fotoliul de masaj eliberează cantitatea corectă de presiune pentru fiecare parte a corpului.

Fujiiryoki JP 2000 este dotat cu 31 de perne de aer si are o funcție care vă permite să reglați gradul de intensitate pentru fiecare parte a corpului în funcție de starea fizică individuală. Mișcările pernelor de aer reproduc intensitatea și flexibilitatea unui masaj ”de mână” prin pulsatii de aer. Fotoliul de masaj împarte masajul cu perne de aer în 4 zone principale: zona umerilor, zona brațelor, zona taliei și zona picioarelor. Aceasta tehnologie ajută la îmbunătățirea circulației sângelui.

Airbag-urile sunt amplasate strategic pe fotoliul de masaj JP 2000 pentru a se umfla și dezumfla. Masajul de compresie ajută corpul să se relaxeze fizic și psihic. Te va ajuta să fii calm, mulțumit și fericit.

Airbagurile se ajustează la înălțimea dumneavoastră pentru o experiență de masaj mai bine direcționată.

Masajul Shiatsu este o metodă antică de vindecare japoneză. Datorită numelui său – „shi” (deget) și „atsu” (presiune) – este adesea descris ca o formă de presopunctură. Este o tehnică care implică presiunea manuală aplicată în anumite puncte ale corpului în încercarea de a ameliora tensiunea și durerea. Masajul Shiatsu (adica presiunea degetelor) folosește degetele, coatele și genunchii pentru a concentra presiunea pe anumite căi energetice din organism numite meridiane. Masajul Shiatsu in fotoliul cu masaj Fujiiryoki, cunoscut și sub denumirea de presopunctură, funcționează cu compresii de aer și eliberează punctele de presiune, restabilind echilibrul energetic al corpului. Contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui, a limfei, la prevenirea TVP și la ameliorarea edemului limfatic. În plus, poate preveni atrofia musculară și fibroza musculară și poate întări conținutul de oxigen la nivelul membrelor, ajutând la tratarea bolilor cauzate de tulburarea de circulație a sângelui.

Fotoliul de masaj Fujiiryoki combină tehnica masajului Shiatsu cu confortul unui masaj într-un mediu familiar. Decideți singur când și pentru cât timp doriți să vă bucurați de masaj. Fotoliul de masaj cu tehnica Shiatsu promoveză stabilitatea emoțională și liniștea interioară, precum și bunăstarea fizică.

Fotoliile de masaj Fujiiryoki se concentrează pe presiunea țintită pentru vindecare, folosind o metodă de masaj care a fost o bază a medicinei orientale de secole.

Tehnica de presiune concentrată a masajului shiatsu abordează inflamația, durerea și tensiunea asociate cu o varietate de afecțiuni, inclusiv artrită, dureri de cap, insomnie, tulburări digestive, probleme respiratorii și sinusurilor, mușchi trasi, entorse și multe altele. Beneficiile comune ale aparatelor de masaj cu tehnica shiatsu includ:

• Circulație îmbunătățită

• Tensiune musculară redusă

• Ameliorarea durerii sporită

• Refacerea energiei organismului

• Reducerea stresului și relaxare

Prin stimularea punctelor cheie de presiune din zona gâtului, a spatelui, zona fesierilor și a picioarelor, masajul shiatsu oferă o relaxare totală a mușchilor.

Răsfață-ți simțurile cu unul dintre scaunele de masaj Fujiiryoki