Posted on

Masaj de relaxare la fascia plantara

Masajul la talpa piciorului al JP-1100 relaxeaza musculatura din fascia plantara si imbunatateste circulatia sangvina. Producatorul Japonez a studiat in atentie problemele care pot aparea pana si in muschiul fasciei plantare a talpii picioarului, si a conceput un mecanism de masaj prin senzori pentru a elimina durerea.

tehncile clasice de masaj la fascia plantara

Durerile sunt de cele mai multe ori ignorate pana cand suntem nevoiti sa cerem sfatul medicului. Dar despre ce vorbim: fascia plantara este acea pelicula fibroasa localizata intre calcai si degetele piciorului. Atunci cand este supra solicitata apar inflamatii locale, urmate de crapaturi care provoaca dureri la nivelul calcaiului. Cei care experimenteaza aceste dureri sunt sportivi in special datorita supra solicitarii repetate.

Sfatul medicului este tratamentul prin masaj sau stretching. Fotoliul cu masaj japonez JP-1100 dispune de role pozitionate prin senzori, pentru a va scapa de aceste dureri la talpa piciorului – atat in zona “de sprafata” (fascia plantara), cat si in profunzime (vezi articolul despre presopunctura). Fujiiryoki este cea mai buna alegere atunci cand cautati o solutile in medicina alternativa.

Noul aparat de masaj japonez va permite reglarea intensitatii masajulul pe 3 nivele la talpa piciorului. Este conceput pentru a sprijinii orice sportiv (profesionist sau amator), sau persoanele care lucreaza mult in picioare, care sufera de afectiuni si durei la picioare.

Fujiiryoki Medical este lider mondial de 64 de ani in fabricarea de fotolii cu masaj certificate medical.

Pentru rezultate optime, presiunea este făcută pe anumite zone reflexe care corespund altor părți ale corpului.

Rasfatati-va cu Fujii Medical in confortul casei dumneavoastra in fiecare zi.

Comandati acum propriul Fuji si bucurati-va de relaxare in fiecare zi: [email protected] sau la telefon: 0749 758 177