Posted on

Masaj terapeutic japonez cu inteligenta 5D+AI

De ce masajul unui scaun de masaj japonez este atat de benefica?

Un masaj de relaxare este intradevar un mod minunat de a te reseta. Specialitii japonezi au facut cercetari si atrag atentia impactului emotional si stresului de zi cu zi – care se reflecta asupra corpului nostru. Gestionarea este un tratament care ar trebui să fie mai mult luat în considerare de către toți: tineri, bătrâni, formatori personali, munca de birou … și în special persoanele în vârstă. Un scaun de masaj original de nouă generație # JP2000FujiiryokiMedicalcan face minuni pentru cei care se confruntă cu probleme de circulație. Să verificam ce beneficii avem:

  1. Ameliorează durerea artritică: De exemplu, „artrita” este o afecțiune care afectează articulațiile și determină durerea și rigiditatea musculară. Aceasta provoacă disconfort în corpul noastru și, din păcate, mulți dintre noi suferim de asta. Masajul ajuta a reducerea disconforului muscular.
  2. Îmbunătățește echilibrul intregului corp: cu cat inaintam in varsta, echilibrul devine o tot mai important. Prin senzorii special conceputi pentru a masa musculatura corpului. noul model JP-2000 este cea mai perfecta alegere pentru a mentine balanta corpului cat mai echilibrata pentru un still de viata sanatos. Folositi programele de “intindere” ( stretch) pentru fiecare zona a corpului, aceasta folosit zilnic duce la o mai buna functionare a sistemului nostru musculo-scheletic.
  3. Îmbunătățește circulația: Un lucru important este faptul că noul fotoliu cu masaj japonez Fujiiryoki Medical JP-2000, are capacitatea de a îmbunătăți circulația ca niciun alt scaun de masaj. Acesta ajută la îmbunătățirea fluxului de sânge în membrele corpului. Acest lucru ne poate menține corpul mult mai sănătos și ne perminte sa ne bucurăm de viața noastră de zi cu zi.

Consultati catalogele noastre online si descoperiti pachetele de benficii pentru sanatatea dumneavoastra.

Functiile fotoliilor cu masaj Fujiiryoki sunt patentate si nu se pot intalnii la nici un alt fotoliu cu masaj.

Contactati-ne pentru un test gratuit: 0749 758 177