Posted on

Masajul picioarelor în fotoliu cu masaj Fujiiryoki – un adevărat răsfăț!

Știm cu toții că un scurt masaj al picioarelor, din când în când, ne poate ajuta cu adevărat să ne relaxăm, mai ales după o zi lungă de stat în picioare și de plimbări. Pentru a vă răsfăța picioarele și a le menține puternice și flexibile, un masaj zilnic al picioarelor, în fotoliu cu masaj, este o idee excelentă.

Mușchii picioarelor nu fac aproape deloc exerciții iar circulația este adesea afectată de pantofii strânși și incomozi. O sesiune de masaj in fotoliul cu masaj, de 10-20 de minute, înainte de culcare, poate îmbunătăți considerabil circulația la nivelul extremităților inferioare, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele care suferă de diabet.

În general, fotoliile cu masaj au suportul pentru picioare ajustabil. Acesta se poate regla cu ajutorul telecomenzii astfel încât să se potrivească perfect oricărei persoane în funcție de statura sa. Așadar în fotoliul cu masaj Fujiiryoki se va simți comfortabil și va avea parte de un masaj corect, atât o persoană cu înălțimea de 150 cm cât și o persoană cu înălțimea peste 190 cm. Masajul picioarelor în fotoliul de masaj Fujiiryoki, vă permite să vă așezați pe spate și să vă relaxați mult mai profund, în timp ce el face toată treaba pentru dvs.!

Rolele de presopunctură pentru picioare oferă masaj prin frământare eliberând tensiunea şi reînnoindu-vă tălpile. Funcția de masaj cu perne de aer pentru picioare, împreună cu alte caracteristici ale fotoliului de masaj pentru întregul corp, înseamnă nu doar că experimentezi masajul de reflexoterapie, ci întregul corp este relaxat!

La fel ca maseurul profesionist, care vă ține picioarele în loc cu mâinile în timp ce face presopunctură pe tălpile picioarelor, gleznele  vor fi ținute pe loc cu ajutorul pernelor de aer, iar rolele speciale vă masează intensiv picioarele.

Două role proeminente – proeminență ridicată și proeminență ușoară, întind și relaxează zona de la arcul piciorului până la exteriorul tălpii. Create din materiale speciale, ferm dar nu dur, rolele de masaj pentru talpi ajuta la cresterea mobilitatii talpi piciorului si combat aparitia carceilor in talpa, daca masajul este aplicat cu frecventa ridicata (de cateva ori pe saptamana).

Fotoliul de masaj Fujiiryoki este dotat și cu un sistem de încălzire pentru tălpi. Compresia aerului și beneficiile terapiei cu căldură funcționează, de asemenea, pentru a vă relaxa mai profund în timp ce vă pregătiți pentru culcare în fiecare seară.

Masajul picioarelor făcut cu regularitate, îmbunătățește circulația, stimulează mușchii, reduce tensiunea și ameliorează durerea.