Posted on

Masajul picioarelor pentru un somn liniștit

Atunci când nu dormim corespunzător, poate avea un impact negativ asupra sănătății noastre.

Există câteva metode care pot îmbunătății calitatea somnului, cum ar fi reducerea consumului de cofeină și exercițiile fizice, dar nimic nu vă poate  aduce un somn mai profund precum un masaj bun în fotoliul cu masaj Fujiiryoki chiar înainte de culcare.

Masajul tălpilor te va ajuta sa te relaxezi rapid și să intri într-o stare de somn profund. Fotoliul de masaj Fujiiryoki poate fi o metodă eficientă pentru a vă ajuta corpul să se relaxeze, calitatea somnului fiind îmbunătățită.

Combinând sistemele de airbag (compresie), angrenaje specializate ale motorului, role și caracteristici de vibrație, cu fotoliul de masaj Fujiiryoki, corpul tău va fi în al nouălea cer în câteva clipe. Presarea mai multor puncte de la nivelul picioarelor ameliorează tensiunea din diverse zone ale corpului și elimină durerile la nivel sciatic datorită mecanismului unic de ajustare al fotoliului cu masaj.

Fotoliul cu masaj Fujiiryoki este exact ca maseurul profesionist, care îți ține picioarele fixe in timp ce cu mâinile execută acupresiune în punctele shiatsu ale tălpilor picioarelor, gleznele și vârfuri. Două role întind și relaxează zona din arcul piciorul spre exteriorul tălpii.

Dacă ați mai experimentat vreodată un masaj atunci știți că există mai multe tehnici, fiecare având beneficii vizate. Beneficiile terapiei prin masaj la domiciliu în fotoliu de masaj, sunt deosebit de utile atunci când vine vorba de lucruri precum masajul picioarelor pentru un somn mai liniștit, deoarece acest tip de masaj îl puteți practica în mod regulat, fără a fi nevoie să apelați la un terapeut.

Masajul tălpilor se numește reflexoterapie. Această practică străveche presupune aplicarea unei presiuni, prin apăsare și tehnici specifice de masaj, asupra unor puncte reflexe situate în zona talpii. Nu este o practică nouă, efectele pozitive ale masajului picioarelor pentru un somn mai bun cu tehnici de reflexoterapie au fost susținute de studii științifice. Reflexoterapia curăță și elimină toate toxinele din organism.

Zece minute de masaj pentru picioare, în fiecare seară, în fotoliul cu masaj Fujiiryoki, ajută la transportul oxigenului către celulele corpului, ceea ce este esential pentru sănătatea noastră generală.

Fotoliul cu masaj Fujiiryoki te eliberează de oboseală şi ajută la echilibrarea energiei corpului.  Acesta oferă masaj reflexo cu 3 nivele de intensitate. Japonezii de la Fujiiryoki au conceput un sistem unic patentat pentru masajul tălpilor prin tehnică 3D. Mai mult pernele de aer care “îmbrățișează” tălpile și gambele sunt dotate cu așa numitele “shiatsu pads”.

Fotoliul cu masaj are suportul picioarelor extensibil, asta înseamnă că poate fii folosit de fiecare mebru al familie, indiferent de înălțimea acestora.

Alte benefiicii ale masajului la picioare oferite de fotoliul cu masaj Fujiiryoki

  • Masajul are efect inclusiv asupra stratului adipos.
  • Tratează migrenele, constipația și sinuzita.
  • Tratează afecțiuni urologice și pelviene, îmbunătățește digestia, reglează funcțiile splinei și rinichilor.
  • Circulatia limfatica e foarte lenta iar cu ajutorul fotoliului cu masaj poate fii accelerată prin masajul talpii piciorului.

Fotoliul de masaj Fujiiryoki este un fotoliu de ultimă generație și a reușit să elimine diferența dintre utilizarea unui fotoliu de masaj și masajul făcut de un terapeut! Cu ajutorul fotoliului de masaj puteți crea un masaj personalizat specific oricărei alte zone de tensiune musculară, nu doar zona picioarelor. Ai nenumarate opțiuni pentru a alege stilul de masaj, dorești un masaj mai profund, unul mai moale, de întindere, totul depinde de starea ta.

XS17082022