Posted on

Recomandare Chiropractician Fujiiryoki

Viktoria este de nationalitate Suedeza si este specialista in chiropractica. Detine certificare pentru terapie wellness ICF/ ACC, este trainer si team coach, mai pe Romaneste, este experta in problemele de sanatate ale corpului si in special stresului care ne afecteaza fizic, fara sa ne dam seama. Multi dintre noi ignora atunci cand au o problema emotionala si evita sa o discute sau pur si simplu asteapta sa treaca de sa sine (ambele variante nu sunt foarte sanatoase pentru corp).

fotoliu cu masaj relaxare japonez, producator japonez, scaun pentru relaxare, fotoliu fabricat in japonia

Viktoria a studiat in detaliu fotoliul masant Fujiiryoki mai multi ani la rand si datorita beneficiilor extraordinare ale acestui aparat, la numit ” fotoliu de tratament”. Fujiiryoki nu este un aparat de masaj obisnuit. Este un robot masant cu benecitii extraordinare daca il folositi in mod regulat.

“Dupa multi ani de munca pentru bunastarea umana, am vazut rezultatele dupa ce am facut teste in mod repetat pe mine insumi si am observat cum acest scaun cu masaj Fujiiryoki ( certificat medical) poate sa aduca orice persoana care il foloseste la o stare de “vindecare” si chair mai mult.

Doresc sa subliniez ca acest aparat nu este un scaun cu masaj obisnuit, chair daca fizic are acest aspect. Tehnologia avansata a Fujiiryoki Medical poate masa cu precizie pana la 12,5 cm. Asta facem noi chiropracticieni, acolo dorim noi sa ajungem. Deci de ce sa alergati la un osteopath, naprapth, chiropractor, maseur…etc cand puteti sa aveti masajul/ tratamentul de care este nevoie chair la dumneavoastra acasa/ birou?

Nu doresc in mod intentionat sa fac publicitate acestui scaun, este o parere sincera pe care oricine testeaza si foloseste acest robot masant o poate confirma. Felul cum poate fotoliul cu masaj Fujiiryoki sa relaxeze vorbeste de la sine.

Unele din tehnicile folosite pentru masajul clasic suedez, sunt: terapia triger points ( terapia punctelor de declansare), kinesiologia, masajul tesutului conjunctiv, cuppingul, stretching( intindere).

Fuji te relaxeaza, contactati-ne acum pentru o oferta personalizata. www.fujiiryoki.ro, [email protected], 0749 758 177