Posted on

Stil de viață sănătos – noua noastră prioritate

Când ne stabilim obiectivele în viață și căutăm să aducem îmbunătățiri semnificative la modul în care trăim, ceea ce vrem cu adevărat este o calitate mai bună a vieții. Îmbunătățirea calității vieții ne aduce starea de bine fizică, mentală și socială.

Suntem unic importator și distribuitor al fotoliilor cu masaj de la producatorul Japonez Fujiiryoki, în România.

Pentru că dorim să promovăm stilul de viață sănătos, deoarece este cea mai eficientă modalitate de prevenire a îmbolnăvirilor și de menținere a stării generale, fotoliile Fujiiryoki sunt singurele fotolii de masaj care sunt certificate medical pentru uz casnic. Aceste sunt atestate de Ministerul Sănătății și Guvernul Japoniei.

Până de curând asociam fotoliile de masaj cu centrele comerciale, hoteluri, centre de înfrumusețare etc. Astăzi, acestă idee s-a schimbat iar scaunele de masaj devin din ce în ce mai des întâlnite în casele particulare. Avantaje precum: posibilitatea de a te relaxa oricând vrei fără a fi nevoie să pleci de acasă, plus utilizarea tehnologiilor inovatoare, atrag tot mai mulți oameni la ideea de a deține un fotoliu cu masaj. Acestea reuşesc să ofere masajul cel mai apropiat de un masaj realizat de mâna umană, dar cu precizie si tehnică japoneză. Fotoliile beneficiază de un sistem inteligent care scanează corpul persoanei care-l folosește. Așadar reușește să se adaptează la înălțimea, greutatea și la toate dimensiunile corporale ale utilizatorului. Indiferent de cine va fi folosit, acesta va memora pentru fiecare persoană programul potrivit.

Foarte rar se intalnesc persoane care sa nu aprecieze un masaj bine facut – si nimic nu se poate compara cu un masaj japonez personalizat. Totusi, cei mai multi dintre noi nu au parte de asa ceva, din varii motive. Pentru toti acestia exista Fujiiryoki – care va pune la dispozitie cele mai performante si mai placute metode de masaj japonez personalizat, in confortul propriei locuinte sau chiar la birou. Oferim clienților noștri fotolii cu masaj bazate pe cercetări de înaltă expertiză.

Acum este un moment foarte bun să începeți să beneficiați din plin de avantajele fotoliilor de masaj japoneze!