Posted on

Stres de la locul de munca? Inlocuitil cu productivitata

Stiati ca a doua cea mai mare frica a noastra este pierderea locului de munca? Stiati ca majoritatea angajatilor nu se simt apreciati pentru efortul care il depun. Stiati ca majoritatea angajatilor au un sentiment de vinovatie fata de colegi de munca datorita stresului ( care variaza de la fapul ca nu sunt egal de productivi sau nu au un succes le fel de mare ca si colegii lor)?

Aceste situatii se pot schimba si va poate oferii un mediu colegial mult mai profitabil si productiv, si asta datorita tehnicilor avansate de relaxare Fujiiryoki Medical.

Unicitatea tehnicilor de masaj Osaki Pro ( numit de americani) este tocmai faptul ca este certificat medical si calitatea se resimte de la prima utilizare. “Fotoliul Terapeuric” ( numit de Viktoria- specialist chiropractician), elimina durerea in cazul durerilor acute.

JP-1000 scaneaza inaltimea utilizatorului si coloana vertebrala cu o precizie ne mai intalnita la nici un model de fotoliu cu masaj. Dupa ce scanarea este facuta cu acuratete incepe masajul. Veti simti cum dispar durerile de spate, tensiune musculara, durere de cap cauzata de nervi ai spatelui ( acest tip de dureri sunt de obicei cauzate de stari emotionale). Puteti ajusta manual nivelul de intensitate dorit de la telecomanda.

Programul de intindere previne de asemena: Artroza ( forme de leziuni in musculatura). Principalele cauze ale bolii sunt sedentarismul, lexiunile, articulare, suprasoliciatrea unor articulatii, obezitatea ( care afecteaza in special genunchi). Datorita functiilor de intindere a fotoliului cu masaj Fujiiryoki puteti preveni aparitia acestei boi.

imagine cu artoza deja in stare avansata

Fujiiryoki este de asemenea recunoscut pentru prevenirea artritei musculare sau dureri reumatice.

Verificati acum oferta noastra personalizata pentru companii si bucurati-va in fiecare zi de sanatate la birou. Cu Fujiiryoki merge-ti sigur la sigur pentru un still de viata sanatos.

Contactati-ne : 0749 758 177 sau pe email la [email protected]

Leave a Reply