Posted on

Sucessul Fujiiryoki Medical la nivel mondial

Fujiiryoki Medical nu este un simplu robot cu masaj pentru oricine – este MULT MAI MULT. Este alegerea numai a celor care isi doresc un stil de viata sanatos, calitate Premium si care inteleg beneficiile extraordinare asupra sanatatii fizice si psihice ale singurului fotoliu cu masaj produs 100% in Japonia cu certificat medical pentru sanatate.

In SUA este deja foarte cunoscut modelul OSAKI PRO JP-1100, cuniscuit si ca SyncaJP-1100 – singurul care ofera 5 ani garantie standard

In majoritatea tarilor europene, produsele Fujii Japan sunt folosite pentru tratarea multor afectiuni, a stresului, cat si a tensiunilor musculare din zona gatului, umerilor si spatelui.

Dintre tipurile de companii care deja sunt clientii Fuji Medical Romania, putem enumera, municipalitati, clinici particulare, sali de sport, scoli de fotbal, sali de gimnastica, sali de hockei pe gheata.

In Uddevalla (Suedia), scaunul cu masaj Fujiiryoki Medical a fost la o casa de batrani, unde nivelul de stress a fost redus cu pana la 50%, numarul de concedii medicale in randul angajatilor a scazut de la 14% la 7% in cursul unui an de zile. Angajatii centrelor pentru ingrijirea oamenilor in varsta sunt expusi stresului greu si ridicarii repetate.

Alte referinte avem si din partea magazinelor ICS, Volvo Aero, Spitalul din Gothenburg, statia de radio si Televiziune din Suedia, Mercedes Benz..etc