Posted on

Tehnica de masaj traditional japonez”Anma”

Leaderul mondial in productia de cea mai buna calitate a fotoliilor cu masaj Fujiiryoki reuseste sa dezvolte un robot de masaj asemanatoru cu tehnica “Anma”. Dar ce este acest tip de masaj? Uneori numit si Amma, este o tehnica traditionala japoneza de masaj. Numele se traduce pur si simplu “masaj” provine din combinatia de doua cuvinte: “an” adica presa si “Ma” care inseamna masaj prin frecare si descrie tehnica de baza a masajului prin framantare a pielii.

Anma este o terapie foarte calmanta de masaj care poate corecta durerea utilizatorului fara durere sau disconfort si este de asemenea extrem de eficienta in mentinerea sanatatii prin prevenirea unor boli. Utilizat frecvent, JP-1000 echilibraza tot corpul cu beneficii la nivel fizic, mental si emotional.

Beneficii ale masajului Anma folosind fotoliul cu masaj Fujiiryoki.

Starea dumneavoastra de sanatate generala se imbunatateste, scapati de dureri cauzate de postura incorecte, va relaxati de oboseala si tensiunea acumulata in timpul zilei iar cel mai important va ofera un somn pe care il meritati.

Masajul Anma are la baza stimularea meridianelor de pe tot corpul, o tehnica foarte similara cu acupunctura, care activeaza fluxul de energie in organism, oferindu-va o stare de calm profund folosind in mod frecvent noul JP-1000 ( produs certificat medical pentru sanatatea relaxarii).

Pentru persoanele care isi supun corpul la stres fizic extrem ( atleti. sportivi ) scaunul cu masaj JP-1000 poate trata chair si cele mai dificile conditii cu masaj profund si adanc ( dupa cum este necesar), fara disconfort.

Datorita ultra performantei premium de masaj Fujiiryoki are tehnica “vindecare prin masaj” asemanatoare cu tehnica Anma care inseamna ( videcare prin masajul mainilor). Cele 7 tehnici traditionale folosite de aceasta tehnica de masaj sunt: masaj prin presare, strangere, franmantare ( intarierea muschilor), comprimare, vibratie. Aceste tehnici sunt indreptate prin senzori catre punctele vitale si meridianele corpului.