Posted on

Toxinele pe care le elimină corpul după o sesiune de masaj

Terapia prin masaj oferă numeroase beneficii persoanelor care se confruntă cu probleme cronice de sănătate. Reduce tensiunea musculară și atenuează stresul. Mai important, joacă un rol semnificativ în eliminarea toxinelor din țesuturile corpului.

Toxinele pot rezulta dintr-o serie de factori, inclusiv procese fiziologice interne. Metabolismul celular duce la formarea acidului, care este eliminat în cele din urmă de sistemele de detoxifiere naturale ale organismului.

Nivelul ridicat de stres determină organismul să producă mai mult acid decât este capabil să elimine. Acest lucru face ca organismul să găsească modalități secundare de eliminare a toxinelor. În timp, toxinele pot deveni dăunătoare sănătății dacă nu sunt eliminate eficient.

Bacteriile din organism pot produce, de asemenea, toxine. Exotoxinele și endotoxinele sunt eliberate prin distrugerea bacteriilor.

Excesul de toxicitate poate duce la o serie de probleme de sănătate, inclusiv febră, greață și creșterea ritmului cardiac. Organele primare de detoxifiere includ ficatul, colonul, rinichii și plămânii.

Masajul în fotoliul de masaj Fujiiryoki poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism și poate ameliora simptomele care includ oboseală, dureri musculare și dureri de cap.

Fotoliu de masaj Fujiiryoki are programe de masaj care te ajută să elimini aceste toxine din țesuturi și să scapi de problemele cronice de sănătate sau să te recuperezi după anumite leziuni.

Stimularea fizică creată prin tratamentele de terapie prin masaj ajută la dizolvarea și eliminarea acumulării de toxine în țesuturi. Ele sunt eliberate în fluxul sanguin, care apoi lucrează pentru a le transporta în afara corpului.

Pe lângă beneficiile fizice și psihologice ale masajului, eliminarea toxinelor poate îmbunătăți și mai mult sănătatea și bunăstarea pe termen lung a unei persoane. Susține sistemele naturale de detoxifiere ale organismului, ajutând la reducerea sau prevenirea toxicității viitoare în organism. Mecanismul principal care susține eliberarea toxinelor este circulația sângelui și a limfei.

Prin creșterea mișcării sistemului limfatic și circulator, fotoliul de masaj Fujiiryoki poate îmbunătăți starea de sănătate a țesuturilor și poate stimula activități neurologice care vizează zonele care urmează să fie tratate.