Posted on

Tratarea durerilor cervicale prin masaj

Durerea cervicală reprezintă durerea de la nivelul coloanei vertebrale cervicale, ceafă, spate superior.

Pe parcursul unei zile, acumulăm multă tensiune în zona umerilor și a gâtului, motiv pentru care s-ar putea să simțim o durere suplimentară la sfârșitul zilei. Umerii strânși pot duce, de asemenea, la dureri de cap, care ne pot crește nivelul de stres. Masajul gâtului și umerilor ajută la eliberarea acestei tensiuni, astfel încât să putem începe să ne destresăm restul corpului și să intrăm într-o stare de spirit mai relaxată.

Când aveți un program încărcat, poate părea nerealist să rezervați un masaj la un spa, o dată pe săptămână. Din fericire, fotoliu cu masaj oferă experiența perfectă de spa acasă, și este mult mai convenabilă (și adesea mai bun!) decât cea reală.

Masajul în fotoliul cu masaj Fujiiryoki, are efect antialgic, decontracturant și relaxant.

Fotoliile de masaj de calitate, cum sunt si cele de la Fujiiryoki, vin cu o gamă largă de funcții și tehnici de masaj care vizează zona cervicală.

Există câteva caracteristici cheie de căutat atunci când vine vorba de masajul din zona gâtului și umerilor iar fotoliul de masaj Fujiiryoki îndeplinește aceste funcții:

● Scanare corporală: Această tehnologie vă scanează întregul corp pentru a detecta punctele de presiune, rezultând un masaj mai concentrat pe zone.

● Rolele de masaj masează întreg corpul dar puteți alege să maseze doar anumite zone ale corpului. Acestea urcă din partea inforioară a spatelui până la zona cefei.

● Pernele de aer – Fotoliul de masaj Fujiiryoki JP-2000 este unic și pentru că masajul care este realizat cu perne de aer poate fi reglat pe 5 nivele de intensitate, și se pot alege intensități diferite pentru fiecare din cele 4 zone ale corpului.

● Terapie cu căldură pentru gât și umeri: căldura care vizează aceste zone poate ajuta la relaxarea și slăbirea mușchilor tensionați.

Fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP – 2000, fabricat cu mândrie în Japonia, utilizează cea mai de ultimă oră robotică pentru a oferi o experiență identică cu masajul oferit de un terapeut. Combină robotica de înaltă tehnologie cu tehnica japoneză străveche. Acest fotoliu de masaj este echipat cu tehnologie A.I, care scanează corpul și identifică zonele care necesită o atenție specială. Programele automate includ masaje țintă pentru umeri, gât sau partea inferioară a spatelui.

Acest fotoliu de masaj utilizează o tehnologia de masaj, unică în lume, 5D. Acest lucru permite utilizatorului să ajusteze viteza rolelor și tehnicile de masaj. Această tehnologie acordă o atenție specială, profundă țesuturilor zonei umerilor și gâtului. Sistemul de masaj 5D este capabil sa maseze zona musculară a spateleui pe care o indică utilizatorul, cu o precizie medicală.

Tehnicile de masaj oferite sunt:

  • Kneading
  • Tapping
  • Shiatsu
  • Streaching

În funcție de rigiditatea musculară a fiecărei persoane, Fujiiryoki JP – 2000 oferă cel mai bun masaj pentru fiecare parte a corpului.
Masajele pentru gât și umeri în fotoliou cu masaj reduc, cu siguranță, stresul mental și fizic și sunt adesea recomandate pentru utilizare într-un program regulat de gestionare a stresului.

Fotoliul de masaj Fujiiryoki JP – 2000 îți dă posibilitatea să alegi programele de masaj pentru gât și umeri, predefinite:

Sau puteți opta pentru modul manual, unde puteți alege zona pe care doriți să o masați:

XS01092022