Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Cautam Distribuitori

  Doriti sa deveniti partenerul nostru?

  Contactati-ne acum.

      Daca aveti propria dumneavoastra afacere sau sunteti PFA si doriti sa deveniti colaboratori, contactati-ne.

  Daca aveti o sala de sport si doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra posibilitatea de a avea parte de un masaj dupa antrenament, la salal de sport, sau daca doriti sa aveti propriul magazin, showroom, sau o expozitie de mobila sau produse pentru sanatate, cu cele mai bune fotolii de masaj din lume, va asteptam.  

  In calitate de Unici Reprezentanti Autorizati Fujiiryoki, va oferim suport, training, materiale marketing.

  Fuji Medical Intruments Ltd. Japonia produce fotolii de masaj din anul 1954. Compania Fujiiryoki este cea mai logeviva si cea mai traditionala companie japoneza, producatoare de fotolii de masaj, cu distributie a propriilor produse in SUA, Asia si acum si in Europa. Fiecare fotoliu de masaj din gama Fujiiryoki detine Certificare Medicala din partea Ministerului Sanatii din Japonia. Programele de masaj ale fotoliilor de masaj Fujiiryoki, au la baza studii asupra beneficiilor existente pentru utilizator. Astfel fiecare program de masaj are un scop anume si un beneficiu anume, iar utilizatorul va simti imbunatatiri asupra starii fizice si psihice, dupa folosirea unui fotoliu Fujiiryoki.

  Inainte de lansarea pe piata, fiecare model isi obtine patentul pentru design, pentru tehnici de masaj, pentru intreaga tehnologie de masaj, astfel fiecare model va beneficia de programe de masaj, tehnici de masaj, si tehnologii unice in lume.

  cautam-distribuitori_800

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA