Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Fotoliu masaj Fujiiryoki JP-2000 5D cu Inteligenta Artificiala

  Fotoliu masaj Fujiiryoki JP-2000 5D cu Inteligenta Artificiala

  Fotoliu cu masaj Fujiiryoki Cyber Relax JP-2000 5D+IA, cu Dublă scanare morfologică

  Produs Certificat de Ministerul Sanatatii si Guvernul Japonez
  Nr. Certificat Medical: 230ABBZX00123000
  Tara de provenienta: Japonia
  Producator: Fujiiryoki Medical

  • Fotolii masaj cu funcție patentată Fujiiryoki: Scanare morfologică cu mecanism 5D+I.A.
  • Aparatul de masaj cel mai apropiat de tehnicile specialiștilor în masaj japonez
  • 86 tehnici de masaj proiectate în urma cercetărilor medicale
  • Program de întindere pentru zona sciatică cu ajutorul suportului pentru picioare
  • Funcție de stretching prin legănare – cea mai sigură formă de relaxare după o zi grea
  • I.A. Double Sensing – fotoliul de masaj detectează cu precizie fiecare formă a mușchilor pentru un masaj terapeutic
  Fotoliu cu masaj perfect pentru sanatatea familiei 
  suna-ne oricand
  0749758177

  Distribuie:
  De ce este important masajul muşchilor de bază ( core muscles)?

  De ce este important masajul muşchilor de bază ( core muscles)?

  Fotoliile Fujiiryoki dispun de 86 de tehnici de masaj care tratează problemele musculare.

  Lansat în Ianuarie la CES, Las Vegas, USA, Fujiiryoki JP-2000 5D+I.A. este recunoscut ca şi cel mai "uman" fotoliu cu masaj din lume. Capabil să "gândească" atunci când masează.

  Prin controlul mecanismului bazat pe noul sistem 5D+I.A. reuşim să oferim fiecărui utilizator, confortul care atinge o performanţă mai mare decât a masajului uman.

  Masaj cu mecanism 5D +A.I.

  Masaj cu mecanism 5D +A.I.

  Miscarea 5 dimensionala este in premiera conceputa de Fujiiryki Medical. Datorita sistemului bazat pe Inteligenta Artificiala care controleaza miscarile cu precizie milimetrica, veti simti un masaj natural, similar cu mainile unui terapeut, nu un masaj mecanic. Masajul incepe cu scanarea corpului utilizatorului, astfel mecanismul de masaj actioneaza conform morfologiei fiecarui utilizator. Profunzimea, intensitatea, masajului se regleaza automat in functie de rigiditatea muschilor, astfel efectul de relaxare musculara se va simti dupa primul program de masaj efectuat.

  NOU! Analiză morfologică cu dubla scanare

  NOU! Analiză morfologică cu dubla scanare

  Sistemul de masaj cu Inteligență Artificială analizează și anticipează fiecare formă a corpului asigurând compatibilitate maximă si un masaj extrem de precis. Sistemul "S-line detection system" detectează forma coloanei ajustând intensitatea masajului, în timp ce sistemul de detectare a pozitiei umerilor ajustează poziția la nivelul umerilor, automat. Forma corpului este detectată automat și cu foarte mare precizie datorită sistemului dublu al I.A. iar această funcție este reflectată în calitatea masajului. Una dintre cele mai inovatoare tehnologii în domeniul fotolilor de masaj, este Analiza Dublă Morfologică, care analizează tri-dimensional, în mușchii exteriori cât și cei interiori. Fotoliile de masaj convenționale nu pot actiona la nivelul muşchilor adânci, dar fotoliul JP-2000 poate masa în profunzime până la 12.5 cm. Fujiiryoki analizează 10 grupe de mușchi diferite pentru un masaj optim de relaxare. Datorită acestei tehnologii masajul nu este doar de relaxare, ci și de revigorare, de întindere, detensionând punctele încordate și rigide.

  Funcţii unice patentate de întindere a muschilor - Stretching

  Funcţii unice patentate de întindere a muschilor - Stretching

  Fotoliul de masaj JP-2000 5D, oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de funcţionalităti pentru a îmbunătăţi efectele masajului. Funcţiile de întindere, de stretching, întalnite numai la gama de fotolii cu masaj Fujiiryoki, vă oferă o experienţă unică de relaxare şi detensionare a muşchilor. Aceste programe de masaj ajută la întinderea muşchilor precum şi la îmbunătaţirea mobilităţii încheieturilor, la nivel de glezna, genunchi si talie.

  Nou - Mecanismul de masaj 5D + I.A.

  Nou - Mecanismul de masaj 5D + I.A.

  Explorarea de noi zone de masaj cu I.A.

  Cu sistemul de control I.A. al fotoliilor cu masaj  Fujiiryoki, am dezvoltat o tehnică de masaj uşoară și confortabilă, care scanează starea muşchilor și adaptează automat mişcările masajului. Masajul cu perne de aer vă înfăşoară întregul corp, ameliorând oboseala acumulată, îmbunătăţind circulaţia sângelui, oferind un masaj uşor de relaxare.

  Noul mecanism de masaj 5D + I.A. dezvoltat de Fujiiryoki.

  Noul mecanism de masaj 5D + I.A. dezvoltat de Fujiiryoki.

  Experimentaţi masajele care combină mecanismele cu tehnica de masaj de frământare ale sistemului I.A. cu înțelepciunea lui Fujiiryoki.

  Am dezvoltat un sistem de control în care informații precum forma corpului utilizatorului sau starea mușchilor, sunt reflectate automat în masaje prin I.A. astfel, adaptăm intensitatea şi tipul masajului pentru a se potrivi cu corpul fiecărei persoane.

  Masaj Blând, profund și revigorant.

  Masaj Blând, profund și revigorant.

  Încercarea de a obţine un confort care depășește cel al unui masaj făcut cu mâini umane

  Prin controlul mișcărilor de masaj cu sistemul I.A. și cu un motor de înaltă precizie, am dezvoltat masaje blânde care crează impresia că sunt efectuate de mana umana, mai degrabă decât prin mișcări mecanice. De asemenea, intensitatea este reglată automat în timp real pentru a se potrivi stării musculare a utilizatorului pentru a relaxa punctele musculare rigide cu un masaj stabil.

  Masaj de frământare cu mecanism 5D + I.A.

  Masaj de frământare cu mecanism 5D + I.A.

  Mecanismul 5D ofera mișcări de masaj de bază, cu precizie ridicată, cu un motor cu I.A. astfel, am actualizat toate tehnicile de masaj de frământare la un nivel superior, unic in lume.

  1. Abordare lină: mișcările de masaj încep încet, pentru a oferi mișcări blânde care nu dau senzația de masaj mecanic.

  2. Presopunctura minuțioasă: Când bilele de frământare ies în afară (mișcări de presopunctură), viteza mișcării este redusă treptat pentru a permite bilelor de frământare să apese ferm.

  3. Presopunctură fermă (Masaj “petrissage” tehnică de masaj care include masaj cu frământare): oferă un masaj de frământare puternică. Sistemul IA face ajustări automate și aplică forță stabilă pentru a masa punctele rigide ale corpului.

  De ce este important masajul muşchilor de bază ( core muscles)?

  Ce este zona Core? 

  Core se referă la trunchiul corpului nostru, zona centrală, de mijloc. Miezul. Punctul de sprijin pentru membre. Din punct de vedere biomecanic, corpul nostru este un sistem alcătuit din peste 200 de oase și alte câteva sute de mușchi, toate legate între ele. Poziția corectă a corpului, în orice moment, este asigurată de mușchii posturali. Cu cât faci exerciții mai intense (mișcări rapide, complexe, greutăți mari adăugate), cu atât mușchii posturali devin mai importanți. Pe termen lung, o postură corectă (atât în timpul activităților zilnice cât și atunci când te antrenezi) previne accidentările și menține o sănătate optimă a oaselor, mușchilor, articulațiilor.

  Detectează și scaneaza cu precizie fiecare formă a corpului pentru a optimiza masajul.

  Detectează și scaneaza cu precizie fiecare formă a corpului pentru a optimiza masajul.

  „Sistemul de detectare a liniei S” care detectează linia coloanei vertebrale, reglează intensitatea masajului, în timp ce „Sistemul de detectare a poziției umerilor” care detectează poziția umărului, optimizează fiecare punct masaj. Forma corpului utilizatorului este detectată automat și mai precis prin detectarea dublă a I.A. și această formă se reflectă în tratament prin 5D-I.A.

  Cel mai divers și complex sistem de masaj din lume

   45 tipuri de masaj şi 86 de tehnici de frământare

  Multitudine de mișcări pentru frământare sunt disponibile și sunt dedicate pentru gât, umeri, spate, coapse și fese. Combinând masajul de tip specific-zonă, cu o gamă largă de tipuri de masaje de tip focus-zonă, execută tehnici de masaj prin aplicarea celor 2 role, asigurând 86 de tipuri de mișcări, fiind cel mai divers din industrie.

  Nou - 6 tipuri de tehnici de masaj, inclusiv “petrissage” (tehnică de masaj, care include şi tehnică de masaj cu frământare)

  Nou - 6 tipuri de tehnici de masaj, inclusiv “petrissage” (tehnică de masaj, care include şi tehnică de masaj cu frământare)

  - Relaxare: relaxează mușchiul în timp ce răsucește și frământă punctele rigidie.

  - Stretching (întindere): relaxează punctele rigide oferind masaj cu frământare cu mișcări eliptice cu o anumită forță.

  - Presopunctură strech (cu întindere)

  - Presopunctura la umeri

  - Presopunctura scapulară

  - Presopunctura musculară Psoas.

  Tehnica de abordare profundă

  Tehnica de abordare profundă

  „Tehnica de abordare profundă” este o tehnică de masaj mai profundă și mai detaliată, pentru a contracara rigiditatea cronică cu care se confruntă oamenii. Controlează cu precizie rolele de frământare, atingând o profunzime de aproximativ 12,5 cm (cea mai mare din industrie ※ 1), pentru a masa mușchii interiori.

  Meniu cu opţiuni multiple şi operabilitate uşoară pentru orice utilizator

  Meniu cu opţiuni multiple şi operabilitate uşoară pentru orice utilizator

  Ușor de utilizat cu un ecran mare și vizibilitate excelentă

  Funcție nouă: telecomandă cu panou tactil color de 11 cm (4,3 inci)

  Vine cu un panou tactil LCD de 11 cm (4,3 inci), vizibil  și uşor de operat. Vă permite să verificați meniurile dintr-o privire.

  Funcţie unică: Ghid Vocal

  Funcție unica: Ghid Vocal

  Japonezii de la Fujiiryoki au conceput primul fotoliu cu masaj cu ghid vocal incorporat. Acum va puteţi bucura de luxul masajului japonez la un alt nivel.

   

  Mod normal: Vă permite să selectați cu ușurință masajul preferat cu afișajul color ușor de utilizat și aspectul meniului

  Mod rapid: caracterele mari și vizibilitatea îmbunătățită al meniului vă permit să începeți un masaj cu o singură atingere.

  Relaxare și îngrijire înainte de culcare

  Relaxare și îngrijire înainte de culcare

  Program de masaj pentru un somn mai liniştit.

  Vă oferă un masaj cu întindere, eficient și relaxant înainte de culcare.

  Ȋngrijire intensivă a întregului corp în timp scurt

  Funcție nouă: sesiune de masaj de 7 minute

  Sesiune de masaj terapeutic de 7 minute,  intensiv ideal înainte de a merge la serviciu, între treburile casnice sau când vă simțiți puțin obosit.

  Cel mai mare număr de opțiuni din industrie

  35 de tipuri de sesiuni de masaj cu tehnică de concentrare pe zone musculare ale corpului

  Puteți selecta dintr-un total de 35 de sesiuni de masaj -23 de programe de masaj automate și 12 tehnici de concentrare pe zone musculare ale corpului.

  O mare varietate de sesiuni de masaj din care puteți alege în funcție de preferințe.

  Programe de masaj automate:  23 de tipuri sesiuni de masaj standard pentru ameliorarea intensă a oboselii și rigidității musculare.

  Programe recomandate pentru sesiunile de masaj de 30 de minute

  Programe recomandate pentru sesiunile de masaj de 30 de minute

  Relaxare și îngrijire înainte de culcare (Night healing): Curs care vă oferă un masaj cu tehnică de întindere eficient și relaxant înainte de culcare.

  Curs VIP (VIP course): Masaj concentrat pe părțile corpului care tind să devină rigide. Oferă un timp de relaxare de înaltă calitate la fel ca un salon.

  Terapia de elită (Elite therapy): de la încălzire până la răcire, vă puteți bucura de un masaj luxos care vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi masat de mai mulți masseuri.

  Întindere lentă (Slow stretch): Curs special care vă permite să vă bucurați de acțiunile de întindere mai lent și temeinic.

  Relaxarea aerului (Air relaxation): stimularea plăcută prin masaj cu aer favorizează circulația sângelui, ceea ce duce la eliberarea oboselii din tot corpul.

   

  Programele recomandate pentru sesiunile de masaj de 16 minute

  Programele recomandate pentru sesiunile de masaj de 16 minute

  - Sesiuni de masaj pentru întregul corp (Whole body courses): recomandat atunci când doriți să vă masați întregul corp

  - Sesiuni de masaj pentru gât-umăr (Neck-shoulder courses): Eficace atunci când doriți să vă concentrați asupra relaxării gâtului și umerilor.

  - Sesiuni de masaj pentru talie (Waist courses): Eficient atunci când doriți să vă concentrați asupra relaxării zonei din jurul taliei

  - Sesiune de masaj cu tehnică de întindere (Stretch courses) : eficientă atunci când doriți să vă concentrați pe întinderea corpului

  - Sesiune de masaj  de memorie (Memory course): o sesiune de masaj în care totul poate fi personalizat după bunul plac.

  Tehnică unică de concentrare pe zone specifice ale corpului

  Nou- 12 tipuri de sesiunii de masaj de (7 minute) - cu concetrare pe zone specifice ale corpului, cum ar fi rigiditatea din jurul gâtului și umerilor sau oboseală care se resimte pe zona spatelui și taliei cauzată de munca la birou sau lipsa excerciţiilor fizice.

  Sesiune de masaj eficient pentru relaxarea întregului corp într-un timp scurt.

  6 tipuri de masaj cu tehnică frământare

  6 tipuri de masaj cu tehnică frământare

  Masaj intensiv al gâtului: Masați de la gât la umeri cu mișcări de întindere şi presiune.

  Masaj intensiv la umeri: masaj dur în jurul umerilor cu mișcări de frământare și bătut.

  Masaj intensiv al omoplatului: Masaj de întindere și relaxare de la omoplat la mușchii din centrul corpului.

  Masaj intensiv în talie: masaj cu mișcări de frământare și atingere uşoară, concentrându-se pe mușchiul erector din zona spinării de la spate la talie inferioară.

  Masaj intens în zona nervului sciatic: pernele de aer din fotoliul cu masaj vă împing șoldurile în sus pentru un masaj de frământare și bătut.

  3 tipuri de tehnici de masaj de bază

  3 tipuri de tehnici de masaj de bază

  Masaj cu presiune și tehnică de frământare pentru ambii umeri: umerii și ambele brațe sunt masate din exterior, în timp ce rigiditatea din jurul omoplaților este complet eliminată. Acordă o atenție deosebită părților esențiale pentru menținerea posturii.

  Îngrijire intensivă de la talie până la fese: pentru a vă concentra pe linia de la talie la fese, bazinul este blocat cu pernele de aer poziționate lângă talie, în timp ce mușchii de la talie până la fese sunt complet relaxați.

  Răsuciți-vă și relaxați-vă de la stânga la dreapta: mușchii care susțin pelvisul sunt relaxați răsucind zona din jurul acestuia cu perne de aer și întinzând mușchii din fese.

  3 tipuri de masaj cu tehnică de întindere

  3 tipuri de masaj cu tehnică de întindere

  Întinderea gâtului: gâtul este ținut în loc cu bile de frământare în timp ce este întins pe măsură ce întregul corp este extins cu suportul pentru picioare.

  Întinderea spatelui: întregul corp este întins cu suportul pentru picioare și apoi arcuit înapoi pe măsură ce coloana este împinsă în sus.

  Întinderea taliei: picioarele sunt întinse înainte și trase în jos, în timp ce talia este împinsă în sus și întinsă.

  Masaj cu perne de aer

  Masaj cu perne de aer

  Înveliți-vă corpul cu 31 de perne de aer pentru a vă elibera de toată oboseala acumulată. Este echipat cu funcția care vă permite să reglați gradul de intensitate pentru fiecare parte a corpului în funcție de starea fizică individuală.

   

  Masaj în mod elaborat pentru fiecare parte al corpului cu pernele de aer

  Masaj în mod elaborat pentru fiecare parte al corpului cu pernele de aer

  Masaj cu perne de aer care vă aduce confort prin apăsarea și eliberarea repetată. Puteți experimenta un masaj relaxant cu mișcările pernelor de aer care reproduc  intensitatea și flexibilitatea unui masaj ''de mână'' și o funcție de reglare a forței care vă permite să selectați intensitatea masajului preferat pentru fiecare parte a corpului. Fotoliul de masaj imparte masajul cu perne de aer in 4 zone principale: zona umerilor, zona bratelor, zona taliei si pentru zona picioarelor.

  Masaj pentru umeri (5 nivele de ajustare a intensității):înfășoară cu pernele de aer de la umeri la brațe din exterior.

  Masajul braţelor (3 nivele de reglare a intensității):masează ferm de la cot până la vârful degetelor.

  Masaj pentru talie și bazin (5 nivele de reglare a intensității):relaxează o gamă largă de mușchi, din jurul bazinului până în spatele genunchilor.

  Masajul picioarelor (5 nivele de ajustare a intensității):repetă acțiunile de apăsare și eliberare a aerului din perne pentru a relaxa zona musculară de la gambe la glezne.

  Sistem de aer triplu

  Sistem de aer triplu

  Mod masaj de mâini: aplică presiune cu grijă și încet, menținând o intensitate a masajului confortabilă.

  Mod puls: Ajută circulația sângelui prin apăsarea și eliberarea repetată a aerului în cantități mici.

  Mod normal: masează intens fiecare zonă, apăsând și eliberând în mod repetat cantități mari de aer.

  Masaj cu tehnică de întindere cu putere

  Masaj cu tehnică de întindere cu putere

  Se întind și se relaxează muşchii în 2 pași:

  Extinde picioarele înainte în timp ce ține talia și picioarele cu pernele de aer.

  Apoi trage picioarele în jos pentru a crește efectul de întindere.

  Întinderea genunchiului și a piciorului

  Întinderea genunchiului: ține fixat șoldurile în timp ce picioarele sunt într-o poziție coborâtă și se întind în sus în timp ce alunecă.

  Întinderea piciorului: Pernele de aer țin ferm picioarele în poziție, în timp ce sunt trase în jos.

  Se întinde confortabil zona care tinde să devină rigidă.

  Se întinde confortabil zona care tinde să devină rigidă.

  În timp ce trunchiul este ținut în poziție, cu ajutorlul pernelor de aer din zona umerilor si a taliei, se aplica o miscare de extensie a picioarelor in doua directii, pentru a relaxa muschii picioarelor si a creste mobilitatea incheieturilor membrelor inferioare si a taliei.

  Funcția de întindere şi legănare

  Funcția de întindere şi legănare

  Întregul corp este întins cu grijă, corpul este ținut în loc cu pernele de aer, iar spatele și picioarele sunt mișcate simultan în sus și în jos.

  Această funcție este inclusă în programele de masaj: Program VIP, Program de elită, întindere lentă, întindere a întregului corp).

  Poziție de înclinare plană

  Poziție de înclinare plană

  Menține o poziție de somn de bună calitate, care te face să te simți confortabil. Cea mai relaxanta pozitie de masaj, este pozitia spatelui la 180 grade, perfect la orizontala. Fotoliile de masaj Fujiiryoki aduc nouatatea de pozitie de masaj la 180 grade numita si Flat Position. Regulile masajul traditional japonez, recomanda aceasta pozitie pentru realaxarea muschilor spatelui.

  Îngrijire intensivă pentru tălpi.

  Îngrijire intensivă pentru tălpi.

  Presopunctura tălpii piciorului

  La fel ca maseurul profesionist, care vă ține picioarele în loc cu mâinile în timp ce face presopunctură pe tălpile picioarelor, gleznele  vor fi ținute pe loc cu ajutorul pernelor de aer, iar rolele speciale vă masează intensiv picioarele.

  Formă unică a rolor de masaj

  Două role proeminente - proeminență ridicată și proeminență ușoară, întind și relaxează zona de la arcul piciorului până la exteriorul tălpii. Create din materiale speciale, ferm dar nu dur, rolele de masaj pentru talpi ajuta la cresterea mobilitatii talpi piciorului si combat aparitia carceilor in talpa, daca masajul este aplicat cu frecventa ridicata (de cateva ori pe saptamana).

  3 niveluri de ajustare al intensității

  Puteți alege unul din cele 3 nivele de intensitate pentru rolele de la zona tălpilor, sau puteti alterna intensitatea masajul in talpa, in functie de nivelul de relaxare a muschiului din ziua respectiva, ajustând puterea pernelor de aer, care vă ține piciorul până la glezne.

  In fiecarea zi sau in fiecare minut se poate aplica un alt nivel de intesitate a masajului.

  Dubla incalzire

  Dubla incalzire

  Încălzitoare cu încălzire rapidă: fotoliul este dotat cu plăci pe spate, cu încălzitoare încorporate. Dacă vă întindeți pe spate, puteți încălzi zona din jurul taliei, în timp ce dacă scoateți fermoarul și o așezați în față, puteți încălzi zona din jurul stomacului.

  Masaj cu incălzire pentru talpa piciorului: încălzește picioarele care tind să se răcească ușor.

  * Este posibil să folosiți doar încălzitoarele.

  * Temperatura setată: aproximativ 43 de grade (temperatura setată și temperatura care se simte pot fi diferite).

  Suport ajustabil pentru picioare

  Suport ajustabil pentru picioare

  Suportul pentru picioare se poate ajusta cu ajutorul telecomenzii în aşa fel încât acesta să se potrivească perfect oricărei persoane în funcție de statura sa. Astfel in fotoliul Fujiiryoki se va simti comfortabil si va avea parte d eun masaj corect, atat o persoana cu inaltime de 150 cm cat si o persoana cu inaltime peste 190 cm.

  Date tehnice

  Dimensiuni corp principal (Approx)(cu suportul pentru picioare) Lățime 760 x Lungime 1,380 x Înălțime 1,250mm
  (Suport picioare și brațe extins la maximum) Lățime 880x Lungime 2,000 x Înălțime 740mm
  Lățime minimă înainte de montaj (Approx) 680mm
  Greutate (Approx) 78kg
  Putere 220
  Alimentare 115W(Încălzitor: 25W) (Consum Standby: 0.3W)
  Cel mai divers și complex sistem de masaj din lume

  Cel mai divers și complex sistem de masaj din lume

     NOU 

   45 tipuri de masaj și 86 de tehnici de frământare

  Multitudine de mișcări pentru masaj prin frământare sunt disponibile și sunt dedicate pentru gât, umeri, spate, coapse și fese. Combinând masajul de tip specific - zonă cu o gamă largă de tipuri de masaje de tip focus - zonă care execută tehnici de masaj care aplică cele 2 role, asigurând 86 de tipuri de mișcări, care este cel mai divers din industrie.

  Dimensiuni

  Dimensiuni

  [Lățime montaj]
  - Lățimea pentru montaj a corpului principal ar trebui să fie de 68 cm + 2 cm (în scop igienic)

  - Lățimea de montaj este de aproximativ 70 cm.

  Dupa montaj/instalare

  - Latime 80 cm

  - Lungime in pozitia Flat Position 180 Grade: 200 cm

  Fujiiryoki aduce luxul masajului Japonez în casa ta.

  Fujiiryoki aduce luxul masajului Japonez în casa ta.

  Stilurile noastre de viață se schimbă odată cu noile stiluri de viata. În prezent, fiecare dintre noi suferă discomfort in diferite forme, pot să fie dureri de gât și umeri datorită telefoanelor smart cât și a desktop-urilor, sau poate să fie circulația periferica mai scazuta datorita stilului sedentar, la birou pe perioade lungi. Ca producător de echipament medical, Fujiiryoki a interacționat cu clienții și le-a înțeles nevoile, astfel prezintă fuziunea dintre înțelepciunea, experienat, acumulată in 65 de ani și tehnologia cu inteligență artificială I.A. Cu o gamă variată de programe pentru masaj care pot fi furnizate doar de producători specializați ca si Fujiiryoki, care știu și înțeleg fiecare detaliu în materie de masaj, asigurăm siguranță și grijă pentru fiecare problemă în parte.

  Accesorii

  Pentru un masaj mai intens, îndepartati pernele.

  acessori-fotoliu-cu-masaj_800

  Culori disponibile

  Culori disponibile

  Culori Fotolii de masaj Fujiiryoki

  Fotoliul de masaj Fujiiryoki JP-2000 5d + I.A. este disponibil in culorile Negru si Beige, de asemena exista un numar limitat de produse in culoarea Smoke Beige.

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA