Fotoliu cu masaj Cyber Relax JP-2000 5D+AI

Fotoliu cu masaj Cyber Relax JP-2000 5D+AI

Cyber Relax JP-2000 Primul scaun de masaj 5D+AI din Lume. Cel mai performant fotoliu cu masaj al anului 2020.


Produs Certificat de Ministerul Sanatatii si Guvernul Japonez

Nr. Certificat Medical: 230ABBZX00123000

Tara de provenienta: Japonia

Producator: Fujiiryoki Medical

NOU! Functie patentata Dubla scanare morfologică cu mecanism 5D-AI.

NOU Functie patentata AI Double Sensing: detectează cu precizie fiecare formă a mușchilor corpului.

NOU! Functie patentata 45 tipuri de masaj și 86 tehnici bazate pe cercetări medicale.

NOU! Functie patentataFunctia de intindere prin leganare.

Fotoliu cu masaj perfect pentru sanatatea familiei 
sau, suna-ne oricand
0749758177

Distribuie:

Tags:Cel mai performant fotoliu cu masaj 2021. fotoliu masaj editie limitata fotoliu masaj performant fotoliu masaj japonez fotoliu cu masaj complet
De ce este important masajul muschilor de baza ( core muscles)?

De ce este important masajul muschilor de baza ( core muscles)?

Fotoliile Fujiiryoki dispun de 86 de tehnici de masaj care trateaza problemele musculare.

Lansat in Ianuarie 2020 la CES, Las Vegas, USA, Fujiiryoki JP-2000, 5D+AI este recunoscut ca si cel mai "uman" fotoliu cu masaj din lume. Capabil sa"gandeasca" atunci cand maseaza.

Prin controlul mechanismului bazat pe noul sistem 5D+AI, reusim sa oferim fiecarui utilizator, confortul care atinge o performanta mai mare decat a masajului uman.

Miscarea 5 dimensionala este in premiera conceputa de Fujiiryki Medical. Datorita sistemului bazat pe inteligenta artificiala care controleaza miscarile cu precizie milimetrica, veti simti un masaj natural, similar cu mainile unui terapeut, nu un masaj mecanic. Masajul incepe cu scanarea corpului utilizatorului, astfel mecanismul de masaj actioneaza conform morfologiei fiecarui utilizator. Profunzimea, intensitatea masajului se regleaza automat in functie de rigiditatea muschilor, astfel efectul de relaxare musculara se va simti dupa primul program de masaj efectuat.

NOU! Analiză morfologică cu dubla scanare

NOU! Analiză morfologică cu dubla scanare

Sistemul cu Inteligență Artificială analizează și anticipează fiecare formă a corpului asigurând compatibilitate maximă. Sistemul "S-line detection system" detectează forma coloanei ajustând intensitatea masajului, în timp ce sistemul de detectare a pozitiei umerilor ajusteaza poziția la nivelul umerilor automat. Forma corpului este detectată automat și cu mult mai multă precizie datorită sistemului AI dublu, iar această funcție este reflectată în calitatea masajului. Una dintre cele mai inovatoare tehnologii în domeniul fotolilor de masaj, este Analiza Dublă Morfologică, care analizează tri-dimensional, în mușchii exteriori cât și cei interiori. Fotoliile de masaj convenționale nu pot actiona la nivelul muschilor adanci, dar fotoliul JP-2000 poate masa in profunzime pana la 12.5 cm. Fujiiryoki analizează 10 grupe de mușchi diferite pentru cel mai optim masaj de relaxare. Datorită acestei tehnologii masajul nu este doar de relaxare, ci și de revigorare, de întindere, detensionând punctele încordate și rigide.

Functii unice patentate de intindere Stretching

Functii unice patentate de intindere Stretching

Fotoliul JP-2000 5D ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de functionalitati pentru a imbunatatii efectele masajului. Functiile de intindere, de stretching,  intalnite numai la gama de fotolii cu masaj Fujiiryoki, va ofera o experienta unica de relaxare si detensionare a muschilor. Aceste programe de masaj ajuta la intinderea muschilor precum si la imbunatatirea mobilitatii incheieturilor.

Nou - Mecanismul de masaj 5D + A.I.

Nou - Mecanismul de masaj 5D + A.I.

Explorarea de noi zone de masaj cu A.I.

Cu sistemul de control A.I. al fotoliilor cu masaj  Fujiiryoki, am dezvoltat o tehnică de masaj usoara și confortabila, care scaneaza starea muschilor și adapteaza automat miscarile masajul. Masajul cu perne de aer va infasoara intregul corp, ameliorand oboseala acumulata, imbunatating circulatia sangelui, oferind un masaj usor de relaxare.

Noul mecanism 5D-AI dezvoltat de Fujiiryoki.

Noul mecanism 5D-AI dezvoltat de Fujiiryoki.

Experimentați masajele care combină mecanismele cu tehnica de masaj de frământare ale  sistemului AI cu înțelepciunea lui Fujiiryoki.

Am dezvoltat un sistem de control în care informații precum forma corpului utilizatorului sau starea mușchilor sunt reflectate automat în masaje prin A.I. astfel, adaptăm intensitatea si tipul masajului pentru a se potrivi cu corpul fiecărei persoane.


Blând, profund și revigorant.

Blând, profund și revigorant.

Încercarea de a obține un confort care depășește cel al unui masaj făcut cu mâini umane

Prin controlul mișcărilor de masaj cu sistemul A.I. și cu un motor de înaltă precizie, am dezvoltat masaje blânde, care crează impresia că sunt efectuate manual, mai degrabă decât prin mișcări mecanice. De asemenea, intensitatea este reglată automat în timp real pentru a se potrivi stării musculare a individului pentru a  relaxa punctele rigide cu un masaj stabil.

 

Masaj de frământare cu mecanism 5D-AI

Masaj de frământare cu mecanism 5D-AI

Mișcări de masaj de bază, cu precizie ridicată, cu un motor fără perii și AI. Am actualizat toate tehnicile de masaj de frământare la un nivel superior.

1. Abordare lină: mișcările de masaj încep încet pentru a oferi mișcări blânde, care nu dau senzația de masaj mecanic

2. Presopunctura minuțioasă: Când bilele de frământare ies în afară (mișcări de presopunctură), viteza mișcării este redusă treptat pentru a permite bilelor de frământare să apese ferm.

3. Presopunctură fermă (Masaj “petrissage” tehnica de masaj care include masaj cu framantare) : este oferit un masaj de frământare puternic. Sistemul AI face ajustări automate și aplică forță stabilă pentru a masa punctele rigide ale corpului.

De ce este important masajul muschilor de baza ( core muscles)?

Ce este zona Core? 

Core se referă la trunchiul corpului nostru, zona centrală, de mijloc. Miezul. Punctul de sprijin pentru membre. Din punct de vedere biomecanic, corpul nostru este un sistem alcătuit din peste 200 de oase și alte câteva sute de mușchi, toate legate între ele. Poziția corectă a corpului, în orice moment, este asigurată de mușchii posturali. Cu cât faci exerciții mai intense(mișcări rapide, complexe, greutăți mari adăugate), cu atat mușchii posturali devin mai importanți. Pe termen lung, o postură corectă (atât în timpul activităților zilnice cât și atunci când te antrenezi) previne accidentările și menține o sănătate optimă a oaselor, mușchilor, articulațiilor.

Detectează și prezice cu precizie fiecare formă a corpului pentru a optimiza masajul.

Detectează și prezice cu precizie fiecare formă a corpului pentru a optimiza masajul.

„Sistemul de detectare a liniei S”, care detectează linia coloanei vertebrale reglează intensitatea masajului, în timp ce „Sistemul de detectare a poziției umerilor”, care detectează poziția umărului optimizează fiecare punct de masaj. Forma corpului utilizatorului este detectată automat și mai precis prin detectarea dublă a AI și această formă se reflectă în tratament prin 5D-AI.

Cel mai divers și complex sistem de masaj din lume

 45 tipuri de masaj și 86 de tehnici de frământare

Multitudine de mișcări pentru frământare sunt disponibile și sunt dedicate pentru gât, umeri, spate, coapse și fese. Combinând masajul de tip specific-zonă cu o gamă largă de tipuri de masaje de tip focus-zonă care execută tehnici de masaj care aplică cele 2 role, asigurând 86 de tipuri de mișcări, care este cel mai divers din industrie.

Nou -  6 tipuri de tehnică de masaj, inclusiv “petrissage” (tehnică de masaj, care include şi tehnica de masaj cu framantare)

Nou - 6 tipuri de tehnică de masaj, inclusiv “petrissage” (tehnică de masaj, care include şi tehnica de masaj cu framantare)

- Relaxare: relaxează mușchiul în timp ce răsucește și frământă punctele  rigidie

- Stretching (întinere): relaxează punctele rigide oferind masaj cu frământare cu mișcări eliptice cu o anumită forță

- Presopunctură strech (cu întinere)

- Presopunctura la umeri

- Presopunctura scapulară

- Presopunctura musculară Psoas

 
Tehnica de abordare profundă

Tehnica de abordare profundă

„Tehnica de abordare profundă” este o tehnică de masaj mai profundă și mai detaliată pentru a contracara rigiditatea cronică cu care se confruntă  oamenii. Controlează cu precizie bilele de frământare, atingând o profunzime de aproximativ 12,5 cm (cea mai mare din industrie ※ 1), pentru a masa mușchii interiori.

Meniu cu optiuni multiple și operabilitate ușoară pentru orice utilizator

Meniu cu optiuni multiple și operabilitate ușoară pentru orice utilizator

Ușor de utilizat cu un ecran mare și vizibilitate excelentă

Funcție nouă: telecomandă cu panou tactil color de 11 cm (4,3 inci)

Vine cu un panou tactil LCD de 11 cm (4,3 inci), vizibil  și uşor de operat. Vă permite să verificați meniurile dintr-o privire.

 

Funcția de Ghid Audio

Funcție nouă: Operațiile sunt mai ușoare cu ghidare audio.

Pentru a face operațiunile mai ușoare și mai fiabile, informațiile necesare pentru acestea și confortul masajului vă vor fi transmise vocal.

Ghid vocal disponibil în 5 limbi, inclusiv japoneză. (japoneză, engleză, chineză, taiwaneză, coreeană)

 

Mod normal: Vă permite să selectați cu ușurință masajul preferat cu afișajul color ușor de utilizat și aspectul meniului

Mod rapid: caracterele mari și vizibilitatea îmbunătățită al meniului vă permit să începeți un masaj cu o singură atingere.

Relaxare și îngrijire înainte de culcare

Relaxare și îngrijire înainte de culcare

Program de masaj pentru un somn mai liniştit.

Vă oferă un masaj cu întindere, eficient și relaxant înainte de culcare.

Ȋngrijire intensivă a întregului corp în timp scurt

Funcție nouă: sesiune de masaj de 7 minute

Sesiune de masaj terapeutic de 7 minute,  intensiv ideal înainte de a merge la serviciu, între treburile casnice sau când vă simțiți puțin obosit.

 

Cel mai mare număr de opțiuni din industrie

35 de tipuri de sesiuni de masaj cu tehnică de concentrare pe zone musculare ale corpului

Puteți selecta dintr-un total de 35 de sesiuni de masaj -23 de programe de masaj automate și 12 tehnici de concentrare pe zone musculare ale corpului.

O mare varietate de sesiuni de masaj din care puteți alege în funcție de preferințe.

Programe de masaj automate:  23 de tipuri sesiuni de masaj standard pentru ameliorarea intensă a oboselii și rigidității musculare.

 
Programe recomandate pentru sesiunile de masaj  de 30 de minute

Programe recomandate pentru sesiunile de masaj de 30 de minute

Relaxare și îngrijire înainte de culcare (Night healing): Curs care vă oferă un masaj cu tehnică de întindere eficient și relaxant înainte de culcare.

Curs VIP (VIP course): Masaj concentrat pe părțile corpului care tind să devină rigide. Oferă un timp de relaxare de înaltă calitate la fel ca un salon.

Terapia de elită (Elite therapy): de la încălzire până la răcire, vă puteți bucura de un masaj luxos care vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi masat de mai mulți maseuri.

Întindere lentă (Slow stretch): Curs special care vă permite să vă bucurați de acțiunile de întindere mai lent și temeinic.

Relaxarea aerului (Air relaxation): stimularea plăcută prin masaj cu aer favorizează circulația sângelui, ceea ce duce la eliberarea de  oboseală din întregul corp.

 

Programele recomandate pentru sesiunile de masaj  de 16 minute

Programele recomandate pentru sesiunile de masaj de 16 minute

- Sesiuni de masaj pentru întregul corpul (Whole body courses): recomandat atunci când doriți să vă masați întregul corp

- Sesiuni de masaj pentru gât-umăr (Neck-shoulder courses): Eficace atunci când doriți să vă concentrați asupra relaxării gâtului și umerilor.

- Sesiuni de masaj pentru talie (Waist courses): Eficient atunci când doriți să vă concentrați asupra relaxării zonei din jurul taliei

- Sesiune de masaj cu tehnică de întindere (Stretch courses) : eficiente atunci când doriți să vă concentrați pe întinderea corpului

- Sesiune de masaj  de memorie (Memory course): o sesiune de masaj în care totul poate fi personalizat după bunul plac

Curs de 7 minute și caracteristică unică: tehnica de concentrare asupra unor zone specifice ale corpului (12 tipuri)

Nou- Sesiune de masaj rapid

Sesiune de masaj eficient pentru relaxarea întregului corp într-un timp scurt.

Mini sesiuni de masaj de 7 minute, care se concentrează pe zone specifice ale corpului, cum ar fi rigiditatea din jurul gâtului și umerilor sau oboseala care se resimte pe zona spatelui și talie cauzată de munca la birou sau lipsa de exercițiu.

6 tipuri de masaj cu tehnică  frământare

6 tipuri de masaj cu tehnică frământare

Masaj intensiv al gâtului: Masați de la gât la umeri cu mișcări de întindere şi  presiune.

Masaj intensiv la umeri: masaj dur în jurul umerilor cu mișcări de frământare și bătut.

Masaj intensiv al omoplatului: Masaj de întindere și relaxare de la omoplat la mușchii din centrul corpului.

Masaj intensiv în talie: masaj cu mișcări de frământare și atingere uşoară, concentrându-se pe mușchiul erector din zona spinării de la spate la talie inferioară.

Masaj intens în zona nervului sciatic: pernele de aer din fotoliul cu masaj vă împing șoldurile în sus pentru un masaj de frământare și bătut.

3 tipuri de tehnici de masaj de bază

3 tipuri de tehnici de masaj de bază

Masaj cu presiune și tehnică de frământare pentru ambii umeri: umerii și ambele brațe sunt masate din exterior, în timp ce rigiditatea din jurul omoplaților este complet eliminată. Acordă o atenție deosebită părților esențiale pentru menținerea posturii.

Îngrijire intensivă de la talie până la fese: pentru a vă concentra pe linia de la talie la fese, bazinul este blocat cu pernele de aer poziționate lângă talie, în timp ce mușchii de la talie până la fese sunt complet relaxați.

Răsuciți-vă și relaxați-vă de la stânga la dreapta: mușchii care susțin pelvisul sunt relaxați răsucind zona din jurul acestuia cu perne de aer și întinzând mușchii din fese.

3 tipuri de masaj cu tehnică de întindere

3 tipuri de masaj cu tehnică de întindere

Întinderea gâtului: gâtul este ținut în loc cu bile de frământare în timp ce este întins pe măsură ce întregul corp este extins cu suportul pentru picioare.

Întinderea spatelui: întregul corp este întins cu suportul pentru picioare și apoi arcuit înapoi pe măsură ce coloana este împinsă în sus.

Întinderea taliei: picioarele sunt întinse înainte și trase în jos, în timp ce talia este împinsă în sus și întinsă.

Masaj cu aer

Masaj cu aer

Înveliți-vă corpul cu 31 de perene de aer pentru a vă elibera de  toată oboseala acumulată. Este echipat cu funcția care vă permite să reglați gradul de intensitate pentru fiecare parte a corpului în funcție de starea fizică individuală.

 

Masaj în mod elaborat pentru fiecare parte al corpului cu pernele de aer

Masaj în mod elaborat pentru fiecare parte al corpului cu pernele de aer

Masaj cu aer care vă aduce confort prin apăsarea și eliberarea repetată. Puteți experimenta un masaj relaxant cu mișcările pernelor de aer care reproduc

intensitatea și flexibilitatea unui masaj de mână și o funcție de reglare a forței care vă permite să selectați intensitatea masajului preferat pentru fiecare parte a corpului.

Masaj pentru umeri (5 niveluri de ajustare a intensității):  înfășoară cu pernele de aer  de la umeri la brațe din exterior.

Masajul brațelor (3 niveluri de reglare  a intensității): masează ferm de la cot până la vârful degetelor.

Masaj pentru talie și bazin (5 niveluri de reglare a intensității): relaxează o gamă largă de mușchi, din jurul bazinului până în spatele genunchilor.

Masajul picioarelor (5 niveluri de ajustare a intensității): repetă acțiunile de apăsare și eliberare a aerului din perne pentru a relaxa zona musculară de la gambe la glezne.

Sistem  de aer triplu

Sistem de aer triplu

Mod masaj de mâini: aplică presiune cu grijă și încet, menținând o intensitate a masajului confortabilă.

Mod puls: Ajută circulația sângelui prin apăsarea și eliberarea repetată a aerului în cantități mici.

Mod normal: masează intens fiecare zonă, prin apăsând și eliber ând în mod repetat cantități mari de aer.

Masaj cu tehnică de întindere cu putere

Masaj cu tehnică de întindere cu putere

Se întind și se relaxează muşchii în 2 pași:

Extinde picioarele înainte în timp ce ține talia și picioarele cu pernele de aer.

Apoi trage picioarele în jos pentru a crește efectul de întindere.

Întinderea genunchiului și a piciorului

Întinderea genunchiului: ține fixat șoldurile în timp ce picioarele sunt într-o poziție coborâtă și se întind în sus în timp ce alunecă.

Întinderea piciorului: Pernele de aer țin ferm picioarele în poziție în timp ce sunt trase în jos.

 
Se întinde confortabil zona care tinde să devină rigidă.

Se întinde confortabil zona care tinde să devină rigidă.

În timp ce corpul este ținut în poziție cu pernele de aer si bilele pentru masaj cu tehnică de frământare, picioarele sunt extinse și trase în jos pentru a întinde ferm fiecare parte

Funcția de întindere şi leagănare

Funcția de întindere şi leagănare

Întregul corp este întins cu grijă, corpul este ținut în loc cu pernele de aer, iar spatele și picioarele sunt mișcate simultan în sus și în jos.

Această funcție este inclusă în programele de masaj: Program VIP, Program de elită, întindere lentă, întindere a întregului corp)

Poziție de înclinare plană

Poziție de înclinare plană

Menține o poziție de somn de bună calitate, care te face să te simți confortabil. Vă permite să vă relaxați întregul corp.

Îngrijire intensivă pentru tălpi.

Îngrijire intensivă pentru tălpi.

Presopunctura tălpii piciorului

La fel ca maseurul profesionist, care vă ține picioarele în loc cu mâinile în timp ce face presopunctură pe tălpile picioarelor, gleznele  vor fi ținute pe loc cu ajutorul pernelor de aer, iar rolele speciale vă masează intensiv  picioarele.

Formă unică a rolei

Două role proeminente - proeminență ridicată și proeminență ușoară, întind și relaxează zona de la arcul piciorului până la exteriorul tălpii.

3 niveluri de ajustare al intensității

Puteți alege dintre 3 niveluri de intensitate pentru rolele de la zona tălpilor, ajustând puterea pernelor de aer, care vă ține piciorul până la glezne.

Ȋncălzitor dublu

Ȋncălzitor dublu

Încălzitoare cu încălzire rapidă: fotoliul este dotat cu plăci de spate cu încălzitoare încorporate. Dacă vă întindeți pe spate, puteți încălzi zona din jurul taliei, în timp ce dacă scoateți fermoarul și o așezați în față, puteți încălzi zona din jurul stomacului.

Încălzitor pentru talpa piciorului: încălzește picioarele care tind să se răcească ușor.

* Este posibil să folosiți doar încălzitoarele.

* Temperatura setată: aproximativ 43 de grade (temperatura setată și  temperatura care  se simte pot diferi)


Suport pentru picioare ajustabil

Suport pentru picioare ajustabil

Suportul pentru picioare se poate ajusta cu ajutorul telecomenzii în aşa fel încât acesta să se potrivească perfect oricărei persoane în funcție de statura sa.

 

Date tehnice

Dimensiuni corp principal (Approx)(cu suportul pentru picioare) Lățime 760 x Lungime 1,380 x Înălțime 1,250mm
(Suport picioare și brațe extins la maximum) Lățime 880x Lungime 2,000 x Înălțime 740mm
Lățime minimă înainte de montaj (Approx) 680mm
Unghi înclinare (Approx) 110-157 grade
Greutate (Approx) 78kg
Putere 220
Alimentare 115W(Încălzitor: 25W) (Consum Standby: 0.3W)
Ciclu maxim 30 Minute
Cel mai divers și complex sistem de masaj din lume

Cel mai divers și complex sistem de masaj din lume

   NOU 

 45 tipuri de masaj și 86 de tehnici de frământare

Multitudine de mișcări pentru frământare sunt disponibile și sunt dedicate pentru gât, umeri, spate, coapse și fese. Combinând masajul de tip specific-zonă cu o gamă largă de tipuri de masaje de tip focus-zonă care execută tehnici de masaj care aplică cele 2 role, asigurând 86 de tipuri de mișcări, care este cel mai divers din industrie.

Dimensiuni

Dimensiuni

[Lățime montaj]
Lățimea pentru montaj a corpului principal ar trebui să fie de 68 cm + 2 cm (în scop igienic) Lățimea de montaj este de aproximativ 70 cm.

Partenerul tău de relaxare

Partenerul tău de relaxare

 Stilurile noastre de viață se schimbă odată cu noile ere. În prezent, fiecare dintre noi suferă de diferite probleme, pot să fie dureri de gât și umeri datorită telefoanelor smart cât și a desktop-urilor, sau poate să fie circulația sângelui slabă rezultată în urma șezutului la birou pe perioade lungi. Ca productător de echipement medical, Fujiiryoki a interacționat cu clienții și le-a înțeles nevoile, astfel prezintă fuziunea dintre înțelepciunea acumulată de 65 de ani și tehnologia cu inteligență artificială AI. Cu o gamă variată de programe pentru masaj care pot fi furnizate doar de producători specializați ca noi care știu și înțeleg fiecare detaliu în materie masaj, asigurăm siguranță și grijă pentru fiecare problemă în parte.

Accesorii

Pentru un masaj mai intens, indepartati pernele.

acessori-fotoliu-cu-masaj_800

Culori disponibile

Culori disponibile

Cumpara acum propriul tau Fujii si bucura-te in fiecare zi de relaxare. Livrare imediata din stoc.

Contact
sau, suna-ne oricand