Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Fotoliu masaj Fujiiryoki JP-1100 4S/4D Mecha - NEGRU

  Fotoliu masaj Fujiiryoki JP-1100 4S/4D Mecha - NEGRU

  Fotoliu de masaj Fujiiryoki JP-1100 4D/4S Mecha NEGRU

  • Fotoliu cu masaj 4D Mecha, într-un program de masaj VIP
  • Tehnica patentată 4D/4S Mecha Deep Kiwami
  • Programe de masaj Elite therapy pentru relaxare completă
  • Tehnică medicală într-un fotoliu de masaj: Masaj relaxare, Masaj pentru dureri musculare, Masaj Streching, Masaj refresh.
  • Revitalizează, alungă durerile de spate, umeri și picioare, ajută la circulația sanguină, dureri musculare, stretching pentru sportivi, îmbunătățește postura
  • Cea mai bună alternativă pentru masaj acasă, la birou, în spațiul de relaxare sau în săli de sport.

  Cumpara acum propriul tau fotoliu Fuji si bucurate de tehnologia de ultima ora in comfortul propriei case.

  suna-ne oricand
  0749758177

  Distribuie:
  Acum poti sa simti luxul masajului Japonez in casa ta.

  Acum poti sa simti luxul masajului Japonez in casa ta.

  Dovedit cel mai benefic fotoliu cu masaj, Fujiiryoki JP-1100 4D/4S, fabricat in Japonia, acesta dispune de tehnologia de masaj patentată 4D/4S Mecha Deep Kiwami (programe de masaj patentate traditionale japoneze), inovata d ecatre Fuji Medical Instruments Ltd. Co. Osaka

  Noul fotoliu de masaj japonez JP-1100 este solutia de relaxare a corpului şi al minții.

  Produs Premium şi Design de lux

  Produs Premium şi Design de lux

  Compania Fujiiryoki a fabricat primul fotoliu cu masaj masaj in 1954, iar de atunci lucreaza in continuu la inovarea si dezvoltarea produselor sale, avand cele mai bune fotolii cu masaj din lume, cu tehnologie originala Fujiiryoki, unica in lume. Precizia mecanismul unui fotoliu cu masaj Fujiiryoki şi programele de masaj sunt create să corespundă nevoilor corpului, sa ajute, să elimine durerile musculare de la ceafă, umeri, picioare, tălpi, spate, talie, fese, sa îmbunătățească starea de sănătate şi să creeze o stare de bine, efectele fiind imediate.

  4D Mecha – Tehnologie inovativă pentru un masaj profund

  4D Mecha – Tehnologie inovativă pentru un masaj profund

  Program de masaj invovativ pentru o relaxare musculara, mai profundă

  Tehnologia 4D Mecha este o inovație a producatorului Fujiiryoki, care oferă utilizatorului posibilitatea de a beneficia de un masaj bâld sau un masaj profund.

  Prin această tehnică, fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-1100 4D poate oferi cel mai profund masaj, care pătrunde, daca este setat astfel, până la 12,5 cm ajutând la elmiminarea durerilor musculare. Acest program de masaj inovativ este eficient chiar şi pentru sportivii de performanță, rolele de masaj pătrunzând până la cea mai adâncă contractură musculară, relaxând astfel muşchii.

  Rolele de masaj se mişcă în stânga-dreapta, sus-jos, față – spate iar viteza şi profunzimea masajului pot fi reglate de către utilizator, astfel obtinând un masaj personalizat.

  Fotoliul cu masaj JP-1100 4D este conceput prin numarul mare de programe de masaj, să corespundă tuturor utilizatorilor, sa fie potrivit pentru fiecare membru al familiei, fiind cel mai ''universal'' fotoliu de masaj din lume.

  Kiwami Mecha Pro

  Kiwami Mecha Pro

  Mecanismul de masaj Kiwami Mecha Pro al fotoliului JP-1100 4D este foarte util pentru alinarea, eliminarea durerilor cronice, musculare.

  Programele de masaj corporal aplică o presiune profundă pentru a revigora, relaxa straturile musculare mai adânci.

  *Cercetare făcută de compania Fuji Medical (începând cu Mai 2017)

  Scanare dublă

  Scanare dublă

  Sistemul de Inteligență Artificială al fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-1100 scanează forma coloanei vertebrale şi detectează forma urmerilor. După detectarea formei umerilor respectiv al coloanei vertebrale se optimizează punctele de masaj şi profunzimea pentru masarea muşchilor spatelui.

  Fotoliul cu masaj ideal pentru eliminarea stresului zilnic

  Fotoliul cu masaj ideal pentru eliminarea stresului zilnic

  Fotoliile de masaj Fujiiryoki sunt ideale pentru persoanele care sunt in cautarea calitatii. Fotoliul cu masaj JP-1100  relaxeaza muschii in profunzime, optiune ce un va poate oferi nici un alt fotoliu cu masaj.  Programele de masaj pot fi ajustate cu usurinta, iar intensitatea masajului se poate ajusta cu ajutorul telecomenzii cu ecran tactil.

  Sistem de masaj pe 12 nivele (adjustare din telecomanda cu ecran tactil)

  Masajul Shiatsu

  Masajul Shiatsu

  Technica de masaj profund

  Fotoliile cu masaj JP-1100 localizează punctele Shiatsu ale corpului fiecarui utilizator. Masajul oferit astfel actionează atât la nivel fizic cât şi mental, asigurând relaxare şi stare de bine după fiecare utilizare a fotoliului cu masaj. Prin utilizarea fotoliului cu masaj  scăpați de durerile musculare iar masajul relaxează fascia corpului, în acest fel flexibilitatea corpului creşte. Efectele beneficie se resimt imediat şi vă ajută organismul în combaterea oboselii cronice, nervozității şi anxietății. Utilizatorii care testează fotoliile cu masaj Fujiiryoki recunosc că nu au mai experimentat nimic asemănător la un fotoliu cu masaj.

  Fotoliile cu masaj Fujiiryoki sunt concepute si fabricate sub supraveghere medicală.

  Masaj cu perne de aer

  Masaj cu perne de aer

  Masajul cu perne de aer este foarte apreciat de utilizatorii fotoliului cu masaj Fujiiryoki JP-1100.  Cele 31 de perne de aer, masează cu presiune diferite zone ale corpului , conform tehnicilor de masaj tradiționale japoneze, astfel încât imită perfect flexibilitatea unui masaj făcut de mâinile unui maseur profesionist.

  Programele de masaj cu perne de aer oferă posibilitatea de ajustare a intensității masajului. Aceste programe se recomandă persoanelor care doresc un masaj delicat, masaj pentru relaxare sau masaj cu întindere (stretching) sau care au nevoie de un masaj de stimulare şi îmbunătățire a circulației sanguine.

  3 tipuri de masaj cu perne de aer

  3 tipuri de masaj cu perne de aer

  Alege-ti masajul preferat cu pulsații de aer sau una din cele 3 tehnici de masaj. Fotoliul JP-1100 vă eliberează de oboseală şi ajută la echilibrarea energiei corpului. Zonele de acțiune ale masajului cu ajutorul pernelor de aer sunt: umeri, muşchii fasciei platare, gamba piciorului, talpa piciorului, brațe, talie, omoplați.

  Masaj Shiatsu pentru talpa piciorului

  Masaj Shiatsu pentru talpa piciorului

  Specialiștii spun că reflexoterapia tratează cauzele anumitor afecțiunii la nivelul la care șansele să recidiveze sunt minore. Talpă piciorului sau harta întregului corp este zona unde se află cele mai multe puncte reflexo. Masajul în puncte fixe poate să trateze anumite afecțiuni. Inginerii Japonezi nu au ignorat acest aspect atunci când au conceput noul JP-1100 care oferă masaj reflexo cu 3 nivele de intensitate.

  Fascia plantară

  Fascia plantară

  Senzația de picioare “grele”?

  De cele mai multe ori ignoram suprasolicitarea picioarelor în timpul zilei. Masajul este unul dintre cele mai bune remedii pentru îmbunătățirea circulației periferice. Japonezii de la Fujiiryoki au conceput un sistem unic patentat pentru masajul tălpilor prin tehnică 3D. Mai mult pernele de aer care "îmbrățișează" tălpile și gambele sunt dotate cu așa numele "shiatsu pads".
  Gravitate Zero

  Gravitate Zero

  Poziția de înclinare la  este poziția de relaxare maximă şi comfort pentru spate. Fotoliul cu masaj JP-1100 are opțiunea de rabatare la poziția orizontală (poziție de gravitate zero), unde oferă senzație de levitare pentru corp, iar beneficiile programului de masaj ales de utilizator se vor simți imediat.

  Scăpați de durerea de spate

  Scăpați de durerea de spate

  Cea mai eficientă poziție de relaxare şi masaj este când fotoliul e înclinat în poziția de 180 de grade ( excact ca şi atunci când stați întins în pat).

  Atenție! Nu toate fotoliile cu masaj, care au funcția de gravitatie zero vă pot relaxeaza corpul. Unii producatori oferă modele care se înclină în poziția de gravitație zero, dar nu vă vor ameliora tensiunea muşchilor şi elimina stresul precum o face fotoliul cu masaj  Fujiiryoki Medical deoarece este TOP în industria aparatelor de relaxare. Utilizati perna suplimentară al spătarului pentru un comfort deosebit.

   

  Îmbunătățește circulația sângelui

  Îmbunătățește circulația sângelui

  Fluxul sanguin lent nu este o condiție cu care trebuie să ne obișnuim. Circulația deficitară nu pare să fie o condiție medicală serioasă, totuși, daca o ignoram, în timp această poate crea probleme de sănătate. Noul sistem de masaj cu pulsații de aer al fotoliului JP-1100 poate fi un bun remediu în schimbarea stilului de viață și îmbunătățirea circulației prin masajul întregului corp. Masajul cu perne de aer sunt gândite să acționeze pe baza unor timpi. Acestea strâng și apasă simultan. Aceste mișcări elimină acidul lactic din mușchi, implicit ajută la circulația fluidului limfatic și la eliminarea deșeurilor metabolice.

  Ȋmbunătățirea posturii corpului

  Ȋmbunătățirea posturii corpului

  Fotoliul de masaj Fujiryoki JP-1100, are programe predefinite memorate în telecomanda sa, care au ca scop eliberarea tensiunii şi durerilor spatelui, corectează echilibrul muscular prin relaxarea muşchilor cu întinderi, creşte mobilitatea corpului prin relaxarea fasciei, relaxarea încheieturilor, astfel rezultând ca corpul utilizatorlui să fie mai echilibrat, mai detensionat, mai bine sanguinizat, mai relaxat, ajungând la o postură mai bună a corpului.

   

  Suport pentru picioare extensibil

  Suport pentru picioare extensibil

  Acest fotoliu cu masaj japonez este ideal pentru fiecare membru al familiei, deoarece suportul picioarelor este eextesibil, cu peste 34 cm, astfel este un fotoliu cu masaj ideal şi pentru persoanele înalte, mecanismul fiind ajustabil automatic.

  Descoperă luxul relaxării

  Descoperă luxul relaxării

  Sistem unic de încălzire dublă combinat cu role de masaj la talpa piciorului şi spate. Este gândit să vă relaxeze muşchii şi să reducă tensiunea dar mai ales pentru a îmbunătății circulația sanguină.

  Masaj cu întindere (stretching) pentru întreg corpul.

  Masaj cu întindere (stretching) pentru întreg corpul.

  Progamele de întindere (stretch) pentru întreg corpul variază de la programe mai blânde la programe mai intense. Mai mult, noul fotoliu cu masaj JP-1100 are posibilitatea de a acțione pe zone: talpă, genunghi, zona lombară.

  Program intensiv de întindere

  Program intensiv de întindere

  PROGRAME DE ȊNTINDERE  / ȊNCǍLZIRE

  Programele de întindere / stretching ale Fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-1100 sunt cele mai complexe şi ating toate zonele corpului. Aceste programe de întindere / stretching, prememorate, sunt complexe, sunt programe de 16 minute sau programe pentru întindere / stretching (întindere – încălzire) cu concentrare pe zona gâtului, spatelui, taliei, genunchilor şi picioarelor.
  Programul de stretching se poate folosii seara pentru un somn liniştit sau în cazul sportivilor după efort fizic. Efecte terapeutice: creşte agilitatea corpului, reduce stresul, îmbunătățeşete starea psihică şi emoțională, vă eliberează corpul de oboseală.

  Telcomanda cu ecran tactil

  Telcomanda cu ecran tactil

  • Telecomanda color cu ecran tactil uşor de utilizat.
  • Memorați programele dumneavoastră personalizate.
  • Alegeți între 21 de tipuri de programe prememorate, 12 tipuri de masaj, 6 regiuni pentru masaj intensiv, diferite tipuri de tehnici de masaj pentru relaxare şi masaj  cu întindere.
  Masaj 4D concentrat pe zona cervicală

  Masaj 4D concentrat pe zona cervicală

  Datorită sistemului unic de masaj cu nivel de intensitate până la 12,5 cm, aveți possibilitatea de a elimină durerile profunde ale mușchilor din zona cervicală prin diferite tehnici manuale shiatsu.

  Masaj cu concentrare pe zona umerilor

  Masaj cu concentrare pe zona umerilor

  Umerii  sunt a doua parte a corpului, ca si zona de concetrare a stresului cumulat în timpul zilei. Recomandăm programele cu concentrare pe muşchii adânci a spatelui. Fotoliul cu masaj Fujiiryoki vă ajută la eliminarea  tensiunii musculare.

  Masaj concentrat pe zona nervului sciatic

  Masaj concentrat pe zona nervului sciatic

  Datorită stilului de viață sedentar, nervul sciatic este expus expus iritațiilor care pot provoca dureri în zona lombară, care se resimt şi pe picioare.

  Medicii recomandă pe lângă exerciții fizice şi evitarea unui stil de viață sedentar, masaj. Funcția de masaj concentrat pe zona nervului sciatic al fotoliului cu masaj Fujiiiryoki JP-1100 4D ajută la elibererea tensiunii muşchilor din zona sciatică şi elimină durerea prin masarea muşchilor din zona lombară.

  Masaj concentrat pe zona picioarelor

  Masaj concentrat pe zona picioarelor

  Programele de masaj pentru zona picioarelor au cinci nivele de ajustare a intensitatii, special pentru eliberarea tensiunii din muşchii picioarelor, relaxarea acestora, pentru cresterea mobilitati piciorului si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui in picioare 

  Una din tehnicile de masaj folosite in zona picioarelor este masajul shiatsu de tip puls, care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui din picioare si ajuta la ''dezumflarea picioarelor obosite'' cauzate de retentia de apa.

  Analiza morfologică a spatelui

  Analiza morfologică a spatelui

  Fotoliile cu masaj Fujiiryoki sunt recunoscute în industria fotoliilor cu masaj ca fiind cele mai calitative la nivel mondial. Fotoliul cu masaj Fujiiryoki dispune de funcția de scanare morfologică a spatelui, cu cea mai avansată tehnologie şi precizie.

  Fujiiryoki JP-1100 4D

  Fujiiryoki JP-1100 4D

  Culori disponibile

  Specificati Fotoliu de masaj 4D JP-1100

   

  Masaj
  • 4D Mecha mecanism de mișcare umană
  • Masaj cu perne si role pentru tot corpul
  • Masajul 3D ( sus, jos, in fata si in spate)
  • Masaj profund (rolele au profunzime pana la  12,5 cm)
  • Senzori pentru coloana vertebrala si umeri
  • 85 de tehnici de masaj (framantare)
  • Masaj cu role la talpi (pentru fascia plantara)

   

  Masaje cu perne de aer

  • Masaj prin presiune de aer
  • Masaj pentru reflexologia talpii
  • Terapie cu căldură pentru picioare si spate
  • Suportul de picioare ajustabil
  • Masaj la brațe
  • Masaj la muschi fesieri si ai coapsei
  • Masaj la picioare și calcai
  • Masaj la spate

  Tehnologie

  • Incalzire a corpului
  • Scanare cu precizie
  • 4D Mecha
  • 3D adjustabil pe 12,5 nivele
  • Adjustare a masajului cu aer
  • Framantare la maini (punctele shiatsu)
  • Masaj de focalizare (masaj pentru o zona anume)
  • Masaj pentru talie (5 nivele de intensitate)
  • Masaj la picior (5 nivele de intensitate)

   Specificati

  • Dimensiunile cutiei: 920x935x1360mm
  • Deplasare completă: aprox. 2000mm
  • Distanta fata de perete: 50 cm
  • Alimentare: 50-60 Hz
  • Consum de energie: 130W
  • Consum de putere motor: 90W
  • Greutate neta: 78 kg
  • Greutate brută: 104 kg
  • Putere în standby: 0,3W
  • Lățimea minimă înainte de asamblare (aproximativ): 680 mm
  • Putere: AC100V - 240V (50 / 60Hz)
  • 100% fabricat in Japonia
  • Piese fabricate de Hitachi Medical Instruments 
  • Piele realizată de Nissan
  • Auto diagnosticare.

   Ajustari

  • Mecanisme de reglare a vitezei de masaj Mecha
  • Frământare: (ajustare în 4 etape, 8-10 rotiri / minut)
  • Atingere: (ajustare în 4 etape, 250-650 rotiri / minut)
  • Sus / jos: aproximativ 5,4 secunde
  • Reglați spătarul și suportul pentru picioare în orice 
  • poziție dorită
  • Nivelarea piciorului Reglarea rolei: ajustare în 3 trepte
  • Senzori inductivi de oprire în picioare
  • Reglarea picioarelor: Mai mult de 35 cm
  • viteza de rotație a rolelor de picior: 
  • aproximativ 14-21 cicluri / minut
  •  Suport și pernă detașabile (acestea pot fi ușor îndepărtate și curățate.)


   Telecomanda

  • Telecomandă cu touch-panel complet color
  • Curs de masa de 30 de minute
  • 21 tipuri de cursuri automate
  • Curs VIP (masaj intensiv pentru tot corpul)
  • Curs de terapie de elita (oferind confort unic)
  • Intindere lenta (intinderea a intregului corp)
  • Relaxare cu aer (ingrijirea intregului corp prin masajul cu aer)
  • Curs de masaj de 16 minute
  • Reîntinerire profundă
  • Cursuri pentru gât / umeri (masaj shiatshu)
  • Cursuri pentru talie (reîmprospătare, relaxare)
  • Cursuri de intindere (intindere intrega a corpulu cu ajutorul pernelor de aer)
  • Curs de memorie (se poate memora masajul preferat)

   

   

   

  Ce spun clientii despre JP-1100

   

  fujiiryoki_parerile_clientilor__905

  Anonim:"Nu vreau sa am numele pe site, dar doresc sa las  un comentariu: Sunt antrenor de tenis, pentru cei care au un stil de viata dinamic si sportiv recomand JP-1100. Modul cum pot ajusta masajul in zona in care simt durere la muschi este ceva ce nu am mai vazut pana acum. Am mai avut un fotoliu cu masaj inainte dar nu era de asa o competenta tehnica ca si al producatorului Japonez Fujiiryoki Medical. Tehnica de masaj de 12,cm este incredibil de eficienta mai ales pentru un sportiv ca si mine. Recomand cu incredere acest model"

  Florin: "Va multumesc pentru livrare. Suntem foarte multumiti! Am ezitat din cauza pretului dar pana la urma am hotarat ca merita investitia"

  Eva: "Ma bucur ca avem reprezentanta Fujiiryoki in Romania. In SUA am incercat modelul,  acolo se vinde de catre Johnson & Johnson. Va multumim pentru tot, cu siguranta va vom recomanda prietenilor nostri."

  Marius: "Japonia este recunoscuta pentru calitatea superioara. Mintea mea era deja setata pe Fujiryoki de cativa ani si nu aveam de gand sa cumpar altceva decat un fotoliu cu masaj japonez Fujiiryoki. Sunt foarte multumit de JP-1100. Va multumesc

  Gabriela: "O zi obisnuita de munca pentru mine incepe la 09 dimineata si se termina la 22:00. Cu toate acestea am facut foarte multa cercetare inainte de a cumpara un fotoliu cu masaj. Cand am testat Fujiiryoki aproape am adormit, la un asa nivel de relaxare ma adus JP-1100. De cand il am acasa dorm ca un bebelus si dimineata sunt plina de energie. Recomand cu mult drag, chair merita bani.

  Camelia: "Am vazut atatea anunturi cu fotolii cu masaj dar mi-a fost foarte greu sa ma decid. Dupa ce am testat Fujiiryoki am cerut factura, am simtit diferenta si calitatea masajul. Daca nu stiti ce sa cumparati, atunci alege-ti Fujiirioki JP-1100 mergeti la sigur! Va multumesc Fujii Romania.

  Dan: "Nu stiam de Producatorul Fujiiryoki, pana cand am incercat la socrii mei fotoliul cu masaj JP-1100. Acum am si eu unul acasa. Zilele mele sunt mult mult mai relaxate.Recomand!

  Ioana: " Pentru noi a fost o investitie mare achizitia Modelului JP-1100. Dar nu avem cuvinte cat de multumiti suntem de acest model de fotoliu cu masaj. Am scapat de durerile de spate la propriu. Va multumim. Recomandam cu drag.

   

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA