Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Fotoliu masaj Fujiiryoki JP-1100 4S/4D Mecha Maro

  Fotoliu masaj Fujiiryoki JP-1100 4S/4D Mecha Maro

  Fotoliu de masaj Fujiiryoki JP-1100 4D/4S Mecha

  • Tehnică patentată 4D/4S Mecha Deep Kiwami;
  • Programe de masaj Elite Therapy pentru relaxare completă;
  • Masaj relaxare, Masaj pentru dureri musculare, Masaj Streching, Masaj refresh;
  • Calmează durerile de spate, de umeri și picioare;
  • Optimizează circulația sanguină;
  • Oferă programe de stretching pentru sportivi; 
  • Îmbunătățește postura corporală;
  • Cea mai bună alternativă pentru masaj acasă, la birou, în spațiul de relaxare sau în săli de sport.

  Testează experiența fotoliilor japoneze de masaj și bucură-te de tehnologia revoluționară la nivel global în confortul propriei case!

  suna-ne oricand
  0749758177

  Distribuie:
  Programe de masaj proiectate pentru zonele sensibile

  Programe de masaj proiectate pentru zonele sensibile

  Compania Fujiiryoki a fabricat primul fotoliu cu masaj masaj în anul 1954, iar de atunci lucrează constant la dezvoltarea produselor sale. Ambiția și folosirea materialelor premium au rezultat într-o gamă de fotolii de masaj, dotate cu tehnologie originală Fujiiryoki, unică în lume.

  Programele de masaj cu precizie impecabilă sunt create să corespundă nevoilor corpului, să elimine durerile musculare de la ceafă, umeri, picioare, tălpi, spate, talie, fese și să îmbunătățească starea de sănătate emoțională.

  4D Mecha – Tehnologie inovativă pentru un masaj profund

  4D Mecha – Tehnologie inovativă pentru un masaj profund

  Program de masaj invovativ pentru o relaxare musculară în profunzime

  Tehnologia 4D Mecha este o inovație a producatorului Fujiiryoki, care oferă utilizatorului posibilitatea de a beneficia de un masaj blând sau un masaj profund.

  Prin această tehnică, Fujiiryoki JP-1100 4D asigură un masaj cu capacitate de pătrundere până la 12,5 cm, ajutând la atenuarea durerilor musculare.

  Acest program de masaj revoluționar este preferatul sportivilor de performanță!

  Dispozitivul este echipat cu role de masaj programate să pătrundă până la cea mai adâncă contractură musculară, eliminând complet disconfortul muscular.

  Programe de masaj personalizabile

  Mișcările rolelor de masaj sunt proiectate să acționeze stânga-dreapta, sus-jos și față-spate. Viteza și profunzimea masajului pot fi reglate în funcție de confortul utilizatorului. Programele fotoliului cu masaj JP-1100 4D sunt gândite să corespundă tuturor utilizatorilor, să fie potrivite pentru fiecare membru al familiei, aparatul fiind considerat cel mai ''universal'' fotoliu de masaj din lume.

  Kiwami Mecha Pro

  Kiwami Mecha Pro

  Mecanismul de masaj Kiwami Mecha Pro contribuie activ la ameliorarea tensiunilor musculare cronice.

  Programele de masaj corporal aplică o presiune profundă pentru a revigora și relaxa straturile musculare mai adânci.

  *Cercetare făcută de compania Fuji Medical (începând cu Mai 2017)

  Masaj cu Dublă Scanare

  Masaj cu Dublă Scanare

  Sistemul de Inteligență Artificială al fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-1100 scanează forma coloanei vertebrale şi a urmerilor.

  După ce a fost scanat profilul corporal, utilizatorul beneficiază de un masaj personalizat, proiectat să maseze zonele vulnerabile ale spatelui.

  Sistem de masaj reglabil pe 12 nivele

  Sistem de masaj reglabil pe 12 nivele

  Fotoliile Fujiiryoki sunt dedicate celor care investesc în calitatea propriei vieți!

  Fotoliul JP-1100 relaxează mușchii în profunzime, un avantaj aparte prin care Fujiiryoki se deosebește de fotoliile de masaj standard.

  Pentru un confort superior, utilizatorul poate seta programul favorit și intensitatea masajului, datorită telecomenzii cu ecran tactil.

  Masajul Shiatsu pentru prevenirea anxietății

  Masajul Shiatsu pentru prevenirea anxietății

  Fotoliile cu masaj JP-1100 localizează punctele Shiatsu ale corpului fiecărui utilizator. Masajul relaxează fascia corpului, iar în acest fel flexibilitatea corpului creşte. Efectele benefice se resimt imediat şi vă ajută organismul în combaterea oboselii cronice, nervozității şi anxietății. Utilizatorii care testează fotoliile cu masaj Fujiiryoki recunosc că nu au mai experimentat nimic asemănător la un fotoliu cu masaj.

  Fotoliile cu masaj Fujiiryoki sunt concepute și fabricate sub supraveghere medicală.

  Masaj cu perne de aer similar masajului uman

  Masaj cu perne de aer similar masajului uman

  Masajul cu perne de aer este foarte apreciat de utilizatorii fotoliului cu masaj Fujiiryoki JP-1100. Cele 31 de perne de aer masează cu presiune diferite zone ale corpului , conform tehnicilor de masaj tradiționale japoneze. În acest fel, aparatul imită perfect flexibilitatea tipică masajului realizat de mâinile unui maseur profesionist.

  Programele de masaj cu perne de aer oferă posibilitatea de ajustare a intensității masajului.

  Aceste programe se recomandă persoanelor care doresc un masaj delicat, masaj pentru relaxare sau masaj cu întindere (stretching) sau care au nevoie de un masaj de stimulare şi îmbunătățire a circulației sanguine.

  3 tipuri de masaj cu perne de aer

  3 tipuri de masaj cu perne de aer

  Alegeți-vă masajul preferat cu pulsații de aer sau una din cele 3 tehnici de masaj disponibile! Fotoliul JP-1100 ameliorează stările de oboseală şi ajută la echilibrarea energiei corpului.

  Masajul cu perne de aer acționează asupra următoarelor zone: umeri, muşchii fasciei platare, gambe, tălpi, brațe, talie, omoplați.

  Masaj pentru talpă cu 3 nivele de intensitate

  Masaj pentru talpă cu 3 nivele de intensitate

  Specialiștii spun că reflexoterapia previne și tratează cauzele anumitor afecțiuni, astfel încât șansele să recidiveze sunt aproape zero. Talpa piciorului mai este numită "harta întregului corp", fiind zona unde se află cele mai multe puncte reflexe. Masajul în puncte fixe poate să detecteze și să trateze anumite afecțiuni. Japonezii nu au ignorat acest aspect atunci când au conceput noul JP-1100 care oferă masaj reflexo cu 3 nivele de intensitate.

  Îmbunătățirea circulației periferice

  Îmbunătățirea circulației periferice

  Senzația de picioare “grele”?

  De cele mai multe ori ignoram suprasolicitarea picioarelor în timpul zilei.

  Masajul se numără printre cele mai bune remedii pentru îmbunătățirea circulației periferice. Japonezii de la Fujiiryoki au conceput un sistem unic patentat pentru masajul tălpilor printr-o tehnică specială. Mai mult, pernele de aer care "îmbrățișează" tălpile și gambele sunt dotate cu așa numele "shiatsu pads".
  Poziția cu Gravitație Zero pentru spate

  Poziția cu Gravitație Zero pentru spate

  Poziția de înclinare la 180 de grade asigură un nivel superior de relaxare şi confort pentru spate.

  Fotoliul cu masaj JP-1100 are opțiunea de rabatare la poziție orizontală (poziție de Gravitație Zero sau Zero Gravity), care oferă senzație de levitare pentru corp cu beneficii pe care utilizatorul le va resimți instant.

  Detensionarea mușchilor de la spate

  Detensionarea mușchilor de la spate

  Cea mai eficientă poziție de relaxare şi masaj este atunci când corpul e înclinat în poziția de 180 de grade (exact ca şi atunci când stați întins în pat).

  Atenție! Nu toate fotoliile cu masaj care au funcția Zero Gravity vă relaxează corpul! Unii producători oferă modele care se înclină în poziția de Gravitație Zero, dar nu vă vor ameliora tensiunea muşchilor precum o face fotoliul cu masaj Fujiiryoki Medical. Fotoliul japonez de masaj este TOP în industria aparatelor de relaxare. 

  Utilizați perna suplimentară a spătarului pentru un confort deosebit.

   

  Optimizarea fluxului sanguin

  Optimizarea fluxului sanguin

  Circulația deficitară nu pare să fie o condiție medicală serioasă. Totuși, dacă o ignorăm, în timp poate crea probleme de sănătate serioase.

  Noul sistem de masaj cu pulsații de aer al fotoliului JP-1100 poate fi un bun remediu pentru îmbunătățirea circulației prin masajul întregului corp. Masajul cu pernele de aer care strâng și apasă simultan elimină acidul lactic din mușchi, ajută la circulația fluidului limfatic și la eliminarea deșeurilor metabolice.

  Corectarea posturii corporale

  Corectarea posturii corporale

  Fotoliul de masaj Fujiryoki JP-1100 are programe predefinite și memorate, care pot fi acționate din telecomandă.

  Rolul programelor vizează eliberarea tensiunii musculare a spatelui, corectarea echilibrul muscular, întinderea mușchilor, creşterea mobilității corpului prin relaxarea fasciei și relaxarea încheieturilor.

  În acest fel, corpul va fi detensionat, mai bine sanguinizat, utilizatorul ajungând la o postură corporală mai corectă.

   

  Suport extensibil pentru picioare

  Suport extensibil pentru picioare

  Acest fotoliu cu masaj japonez este ideal pentru fiecare membru al familiei, deoarece suportul picioarelor poate fi extins automat în funcție de înălțimea utilizatorului. 

  Masaj cu role și sistem unic de încălzire

  Masaj cu role și sistem unic de încălzire

  Fotoliul japonez de masaj se remarcă prin sistemul unic de încălzire dublă combinat cu role de masaj la talpa piciorului şi spate. Este gândit să vă relaxeze muşchii, să reducă tensiunea, dar mai ales să îmbunătățească fluxul sanguin.

  Masaj cu stretching pentru întreg corpul

  Masaj cu stretching pentru întreg corpul

  Progamele de întindere (stretch) pentru întreg corpul variază de la programe mai blânde, până la programe mai intense. Mai mult, noul fotoliu cu masaj JP-1100 poate fi programat să lucreze cele mai solicitate zone: tălpi, genunchi, zona lombară.

  Programe intensive de încălzire și stretching

  Programe intensive de încălzire și stretching

  Programele de întindere / stretching ale fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-1100 sunt cele mai complexe şi complete pentru toate zonele corpului. Programele prememorate pentru întindere – încălzire sunt concentrate pe zona gâtului, spatelui, taliei, genunchilor şi a picioarelor.
  Masaj pentru somn odihnitor și recuperare după efort intens

  Utilizarea programului de stretching este indicată seară pentru un somn liniştit sau după antrenamente ori activitate fizică intensă. Efecte terapeutice: creşte agilitatea corpului, reduce stresul, îmbunătățeşete starea psihică şi emoțională, eliberează corpul de oboseala acumulată, pregătind utilizatorul pentru o nouă zi.

  Telecomandă cu ecran tactil și funcții prememorate

  Telecomandă cu ecran tactil și funcții prememorate

  • Telecomandă color cu ecran tactil uşor de utilizat;
  • Memorarea programelor preferate;
  • 21 de tipuri de programe automate, 12 tipuri de masaj, 6 regiuni pentru masaj intensiv, diferite tehnici de masaj pentru relaxare şi masaj cu întindere.
  Masaj 4D concentrat pe zona cervicală

  Masaj 4D concentrat pe zona cervicală

  Aveți posibilitatea de a elimina durerile profunde ale mușchilor din zona cervicală, datorită sistemului unic de masaj cu nivel de intensitate până la 12,5 cm.

  Masaj concentrat pe zona umerilor

  Masaj concentrat pe zona umerilor

  Umerii se numără printre cele mai vulnerabile zone corporale.

  Acolo se concentrează stresul acumulat pe parcursul zilei și care se manifestă prin disconfort fizic puternic. În consecință, programul de somn este afectat, iar a doua zi, utilizatorul resimte oboseală și randament scăzut.

  Recomandăm programele cu concentrare pe muşchii adânci ai spatelui, concepute să elimine tensiunea musculară de la nivelul umerilor.

  Masaj concentrat pe zona nervului sciatic

  Masaj concentrat pe zona nervului sciatic

  Din cauza stilului de viață sedentar, nervul sciatic este predispus riscurilor care pot provoca dureri în zona lombară. Funcția de masaj concentrat pe zona nervului sciatic ajută la elibererea tensiunii muşchilor din zona sciatică şi elimină durerea prin masarea muşchilor din zona lombară.

  Masaj concentrat pe zona picioarelor

  Masaj concentrat pe zona picioarelor

  Programele de masaj pentru zona picioarelor au cinci nivele de ajustare a intensității, în funcție de nevoile utilizatorului. Acestea lucrează pentru relaxarea mușchilor, optimizarea fluxului sanguin în picioare și pentru creșterea mobilității musculare și osoase a piciorului.

  Una din tehnicile de masaj folosite în zona picioarelor este masajul Shiatsu de tip puls. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui din picioare și la ''dezumflarea picioarelor obosite'' cauzate de retenția de apă.

  Analiza morfologică a spatelui

  Analiza morfologică a spatelui

  Fotoliile cu masaj Fujiiryoki sunt recunoscute în industria fotoliilor cu masaj ca fiind cele mai calitative la nivel mondial. Fotoliul cu masaj Fujiiryoki dispune de funcția de scanare morfologică a spatelui, cu cea mai avansată și precisă tehnologie.

  Design elegant și culori versatile

  Design elegant și culori versatile

  Gama de fotolii de masaj Fujiiryoki oferă materiale premium cu un grad ridicat de rezistență anti-uzură, care proiectează produsele utilizărilor frecvente pentru cât mai mult timp. Materialele și culorile neutre transformă fotoliul cu masaj într-o piesă de mobilier multifuncțională și ușor de integrat în orice stil de amenajare.

  Specificații

   

  Masaj
  • 4D Mecha mecanism de mișcare umană
  • Masaj cu perne si role pentru tot corpul
  • Masajul 3D ( sus, jos, in fata si in spate)
  • Masaj profund (rolele au profunzime pana la  12,5 cm)
  • Senzori pentru coloana vertebrala si umeri
  • 85 de tehnici de masaj (framantare)
  • Masaj cu role la talpi (pentru fascia plantara)

   

  Masaje cu perne de aer

  • Masaj prin presiune de aer
  • Masaj pentru reflexologia talpii
  • Terapie cu căldură pentru picioare si spate
  • Suportul de picioare ajustabil
  • Masaj la brațe
  • Masaj la muschi fesieri si ai coapsei
  • Masaj la picioare și calcai
  • Masaj la spate

  Tehnologie

  • Incalzire a corpului
  • Scanare cu precizie
  • 4D Mecha
  • 3D adjustabil pe 12,5 nivele
  • Adjustare a masajului cu aer
  • Framantare la maini (punctele shiatsu)
  • Masaj de focalizare (masaj pentru o zona anume)
  • Masaj pentru talie (5 nivele de intensitate)
  • Masaj la picior (5 nivele de intensitate)

   Specificati

  • Dimensiunile cutiei: 920x935x1360mm
  • Deplasare completă: aprox. 2000mm
  • Distanta fata de perete: 50 cm
  • Alimentare: 50-60 Hz
  • Consum de energie: 130W
  • Consum de putere motor: 90W
  • Greutate neta: 78 kg
  • Greutate brută: 104 kg
  • Putere în standby: 0,3W
  • Lățimea minimă înainte de asamblare (aproximativ): 680 mm
  • Putere: AC100V - 240V (50 / 60Hz)
  • 100% fabricat in Japonia
  • Piese fabricate de Hitachi Medical Instruments 
  • Piele realizată de Nissan
  • Auto diagnosticare.

   Ajustari

  • Mecanisme de reglare a vitezei de masaj Mecha
  • Frământare: (ajustare în 4 etape, 8-10 rotiri / minut)
  • Atingere: (ajustare în 4 etape, 250-650 rotiri / minut)
  • Sus / jos: aproximativ 5,4 secunde
  • Reglați spătarul și suportul pentru picioare în orice 
  • poziție dorită
  • Nivelarea piciorului Reglarea rolei: ajustare în 3 trepte
  • Senzori inductivi de oprire în picioare
  • Reglarea picioarelor: Mai mult de 35 cm
  • viteza de rotație a rolelor de picior: 
  • aproximativ 14-21 cicluri / minut
  •  Suport și pernă detașabile (acestea pot fi ușor îndepărtate și curățate.)


   Telecomanda

  • Telecomandă cu touch-panel complet color
  • Curs de masa de 30 de minute
  • 21 tipuri de cursuri automate
  • Curs VIP (masaj intensiv pentru tot corpul)
  • Curs de terapie de elita (oferind confort unic)
  • Intindere lenta (intinderea a intregului corp)
  • Relaxare cu aer (ingrijirea intregului corp prin masajul cu aer)
  • Curs de masaj de 16 minute
  • Reîntinerire profundă
  • Cursuri pentru gât / umeri (masaj shiatshu)
  • Cursuri pentru talie (reîmprospătare, relaxare)
  • Cursuri de intindere (intindere intrega a corpulu cu ajutorul pernelor de aer)
  • Curs de memorie (se poate memora masajul preferat)

   

   

   

  Ce spun clientii despre JP-1100

   

  fujiiryoki_parerile_clientilor__905

  Anonim:"Nu vreau sa am numele pe site, dar doresc sa las  un comentariu: Sunt antrenor de tenis, pentru cei care au un stil de viata dinamic si sportiv recomand JP-1100. Modul cum pot ajusta masajul in zona in care simt durere la muschi este ceva ce nu am mai vazut pana acum. Am mai avut un fotoliu cu masaj inainte dar nu era de asa o competenta tehnica ca si al producatorului Japonez Fujiiryoki Medical. Tehnica de masaj de 12,cm este incredibil de eficienta mai ales pentru un sportiv ca si mine. Recomand cu incredere acest model"

  Florin: "Va multumesc pentru livrare. Suntem foarte multumiti! Am ezitat din cauza pretului dar pana la urma am hotarat ca merita investitia"

  Eva: "Ma bucur ca avem reprezentanta Fujiiryoki in Romania. In SUA am incercat modelul,  acolo se vinde de catre Johnson & Johnson. Va multumim pentru tot, cu siguranta va vom recomanda prietenilor nostri."

  Marius: "Japonia este recunoscuta pentru calitatea superioara. Mintea mea era deja setata pe Fujiryoki de cativa ani si nu aveam de gand sa cumpar altceva decat un fotoliu cu masaj japonez Fujiiryoki. Sunt foarte multumit de JP-1100. Va multumesc

  Gabriela: "O zi obisnuita de munca pentru mine incepe la 09 dimineata si se termina la 22:00. Cu toate acestea am facut foarte multa cercetare inainte de a cumpara un fotoliu cu masaj. Cand am testat Fujiiryoki aproape am adormit, la un asa nivel de relaxare ma adus JP-1100. De cand il am acasa dorm ca un bebelus si dimineata sunt plina de energie. Recomand cu mult drag, chair merita bani.

  Camelia: "Am vazut atatea anunturi cu fotolii cu masaj dar mi-a fost foarte greu sa ma decid. Dupa ce am testat Fujiiryoki am cerut factura, am simtit diferenta si calitatea masajul. Daca nu stiti ce sa cumparati, atunci alege-ti Fujiirioki JP-1100 mergeti la sigur! Va multumesc Fujii Romania.

  Dan: "Nu stiam de Producatorul Fujiiryoki, pana cand am incercat la socrii mei fotoliul cu masaj JP-1100. Acum am si eu unul acasa. Zilele mele sunt mult mult mai relaxate.Recomand!

  Ioana: " Pentru noi a fost o investitie mare achizitia Modelului JP-1100. Dar nu avem cuvinte cat de multumiti suntem de acest model de fotoliu cu masaj. Am scapat de durerile de spate la propriu. Va multumim. Recomandam cu drag.

   

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA