Fotoliul de masaj Osaki Premium JP-1000 4S/4D

Fotoliul de masaj Osaki Premium JP-1000 4S/4D

Fotoliul cu masaj Osaki Premium JP-1000 4D Mecha

Fabricat in Japonia 100%

Certificat Medical in Japonia Numar: 227ABBZX00086000

Noul model Fujiiryoki JP-1000 are cea mai avansata functionalitate japoneza 3D/4D Mecha din medicina scaunelor cu masaj. Fuji exista pentru relaxara ta.

Cumpara acum fotoliul de masaj japonez Fujiiryoki JP-1000 si bucura-te de cea mai avansata tehnologie 2019.

sau, suna-ne oricand
0749758177

Distribuie:

Tags:Produs original Japonez. Tehnica de Masaj Japoneza 100%. Certificat Medical

Robot de masaj Terapeutic

Robot de masaj Terapeutic

Producatorul Japonez Fujiiryoki Medical este singurul care a reusit pana azi incredibila performanta in relaxarea corpului prin Tehnologia 4D Mecha. Inovatie ideala pentru orice durere/intindere musculara.  Centre Medicale, fizioterapeuti din intreaga lume, folosesc Fujiiryoki JP-1000 pentru a ajuta pacientii in lupta cu durerile musculare. Dupa 64 de ani Fujiiryoki JP-1000, din gama de produse Cyber Relax, este cel mai cautat fotoliu cu masaj din lume. De ce? Pentru ca nici un alt dispozitiv de masaj nu are tehnica de a elimina stresul muscular, cu masaj profund, la o asa inalta performanta ca si Fujiiryoki JP-1000.

Masaj 4D Kiwami Mecha Pro

Masaj 4D Kiwami Mecha Pro

Dispozitiv de masaj terapeutic Hi-tech 4D Mecha

Fuji Medical este excelenta in valoare si sanatate. Sistemul de masaj se misca vertical, orizontal in fata si in spate, aceasta este adevarata miscare 3D. Tehnica Kiwami 4D, este mult mai performanta decat un maseur a carui maini vor obosi usor. Fotoliul cu masaj JP-1000 actioneaza, apoi se opreste, apoi mentine in punctul shiatsu al corpului cateva secunde dupa care repeta miscarea.

Vandut in SUA sub numele OSAKI PRO, modelul producatorului japonez, este recunoscut deja, ca fiind fotoliul de masaj a carui mecanism este cel mai similar cu mainile unui maseur terapeut.

Dubla scanare

Dubla scanare

Fujiiryoki JP-1000 cu dubla scanare

Functia ''dubla scanare'' a fotoliului de masaj, are scopul de a detecta exact forma coloanei vertebrale a utilizatorlului, precum si forma muschilor, pentru a realiza un masaj corect, cu precizie foarte mare si personalizat.

Ca si efect al acestei functii de dubla scanare, masajul este efectuat cu o presiune constanta, pe fiecare zona a corpului, cu focus, fara a fi neglijata nici o zona musculara.

Mai intai se va scana forma coloanei vertebrale, forma afisata pe ecranul telecomenzii, apoi se va scana forma umerilor, iar apoi,

Lasati-va relaxati de Fujiiryoki.

12 nivele de ajustare

12 nivele de ajustare

Masaj la muschi paravertebrali adanci

Producatorul japonez Fujiiryoki dispune de tehnologia avansata de masaj prin care poti scapa de durerile, la muschii paravertebrali adanci, prin masaj delicat. Poti alege usor nivelul de intensitate in functie de rigiditatea pe care o simti in fiecare zi. Se poate alege un masaj profund, care sa maseze muschiul profund, pana la 12.5 cm( 12,5 cm - singurul model care poate atinge aceasta performanta) sau un masaj delicat prin setarea mecanismului de masaj cu role 4D Mecha, la nivelul 1.

Masaj omoplati - Extensie cu role

Masaj omoplati - Extensie cu role

Sistemul de masaj se extinde si permite masaj pentru muschii spatelui, ai cefei si muschii trapezi. Partea de sus a muschilor trapezi, este zona unde tensiunea si stresul se resimt. Rolele se extind la lungimea maxima si maseaza ferm muschii, astfel eliberand corpul de durere, prin alternarea diferitelor tehnici de masaj traditionale japoneze.

85 tehnici de masaj

Daca aveti asteptari mari de la un fotoliu cu masaj, atunci Fujiiryoki este alegerea perfecta. 

Producatorul Japonez a dotat noul JP-1000 cu 41 de tipuri si 85 variatii de masaj pentru relaxare la umeri, spate, gat, talie, solduri.

Masaj cu pulsatii a pernelor de aer

Masaj cu pulsatii a pernelor de aer

Producatorul Fujiiryoki a transpus perfect in programele de masaj ale acestui fotoliu de masaj, tehnologia de ultima ora a masajului cu perne de aer si tehnicile de masaj traditionale japoneze. Programel de masaj pe care le gasiti in telecomada fotoliului de masaj Fujiiryoki JP-1000. Intensitatea presiunii sincronizata perfect cu momentul presurizarii, imita perfect flexibilitatea masajului facut de un specialist. Pentru a imita mana unui terapeut Fujiiryoki a instalat o functie de ajustare a debitului de aer. O perna de aer se umfla rapid si instataneu, in timp ce alt alta perna de aer se deflecta lent si treptat. De pe ecranul touch, al telecomenzii, utilizatorlui poate alege un program de masaj, doar cu perne de aer, masaj special de relaxare sau un masaj pentru imbunatatirea circulatie sanguine, cu intensitati a presiuni, in functie de sensibilitatea utilizatorului.   

Sistem de aer cu trei moduri

Sistem de aer cu trei moduri

Confortul este misiunea noastra.

Pentru modelul de fotoliul de masaj 2019, Japonezii terapeuti aduc un nou mod de "framantare manuala", care imita puterea, atingerea și vibratia masajului asemanator cu cel real al mainilor. Un tip de masaj cu perne de aer, este cel prin "pulsare"; in presarea repetata cu pernele de aer in anumite zone, efectul acestui tip de masaj este imbunatatirea circulatiei sangvine.

Masajul picioarelor

Masajul picioarelor

Multi dintre noi ignora durerile de picioare.

Reenergizeaza-te. Elimina durerile musculare din picioare cu noul fotoliu de masaj Cyber Relax JP-1100, de la Fujiiryoki.

Systemul de reflexologie al talpii piciorului, stimuleaza atat circulatia sanguina cat si sistemul limfatic. Aceasta tehnica de masaj poate preveni procesul venelor varicoase. Intensitatea se poate ajusta pe 5 nivele. Pentru ariile osoase cum sunt genunghii sau tibia, se poate folosi un masaj de tip stretching (intindere), acesta indeparteaza si stimuleaza sistemul limfatic. Zone de masaj ale picioarelor: "Zusanli" "Shangjuxu"  "Xiajuxu" mix de pulsatii de aer.

Pozitia Zero Gravity (180 Grade)

Pozitia Zero Gravity (180 Grade)

Senzatia de oboseala? Stres repetat? Lucrurile nu se intampla tot timpul cum dorim noi. Nici o problema. Fujiryoki s-a gandit la asta deja. Aseaza-te in noul fotoliu de masaj JP-1000 si lasa corpul sa se relaxeze in totalitate in pozitia similara, cu atunci cand te intinzi in pat. Tehnica de masaj Japoneza va permite relaxare fara egal in confortul de acasa.

 
Incalzire dubla

Incalzire dubla

Incalzire pentru omoplati

Experimentati luxul unui masaj cald.

Doua tipuri de incalzire pentru zonele din jurul umerilor ( zone in care stresul se resimte cel mai usor)

Incalzire pentru picioare

Zona picioarelor este predispusa la racire repetata de aceea, aceasta zona este targhetata pentru incalzire.

( zona care tinde sa se raceasca cel mai usor)

Nota: Incalzirea zonei este obtionala, se poate regla.
Note:Temperatura specifica este de approx. 43°C

Functia de intindere

Functia de intindere

"Body stretch"

Functia de intindere va detensiona articulatiile si muschii, prin pozitionarea fotoliului la 180 grade si prin folosirea celor 31 perne de aer. Fotoliul se va regla automat in functie de inaltimea utilizatorului, prin extinderea automata a suportului gambei astfel incat corpul sa fie perfect intins si detensionat. Suportul gambei are posibilitatea de intindere maxima de 37 cm, deci chiar si o persoana cu inaltime peste medie va fi confortabila in fotoliul JP-1000. 

Intindere intensiva in anumite regiuni ale corpului

Intindere intensiva in anumite regiuni ale corpului

Masaj prin "stretching" a zonelor: gat, spate, talie, picioare.

Folositi programele manuale si selectati zona cu durere musculara pentru relaxare. Puteti ajusta rolele manual, la fel si intensitatea.

Telecomanda cu ecran touch color

Telecomanda cu ecran touch color

Design avansat care ofera atat calitate, functionalitate de ultima deneratie si lux. Operabilitatea este urmarita datorita afisajului color viu si interfetei de meniu prietenoasa cu touch screen. 21 tipuri de cursuri auto de masaj. Bucurati-va deplin de cele mai inalte standarde de comfort.

Cursuri PRO de 30 de minute

Curs VIP / Curs de "Masaj sommelier" / Intindere usoara ( stretch) / Relaxare cu perne de aer

Cursuri de 16 minute

Program pentru intregul corp / Program pentru gat/umeri / Program pentru talie / Program de intindere / Program memorate

Masaj intensiv pentru corp

Masaj intensiv pentru corp

Masaj intensiv pentru corp

Indepartati imediat rigiditatea musculara si rifgiditatea incheieturilor cauzatata de lipsa de exercitii fizice, multe ore de munca la birou, cu ajutorul programelor de sapte miunte (masaj intensiv). Acestea va vor ajuta sa scapati de aceste probleme.  

 

Beneficiul masiv al noului fotoliu de masaj Cyber Relax JP-1000 este ca va puteti folosi de cursurile de sapte minute atunci aveti dureri sau simtiti tensiune la nivelul gatului sau rigiditate la nivelul acestora. Masajul intens al umerilor va permite sa eliberati tensiunea si oboseala omoplatilor precum si oboseala taliel sau al fesei.

Scanare Morfologica

Scanare Morfologica

Fotoliul de masaj JP-100 are performanta de analiza a corpului prin scanare morfologica. Înainte de fiecare program automat de masaj, funcția „scanare” stabilește o cartografie reală a morfologiei tale, astfel încât să localizezi punctele strategice ale corpului tău. Această funcție vă permite să găsiți punctele de acupresiune ale spatelui. Masajul va fi adaptat exact corpului dumneavoastra. Fujiiryoki este renumit pentru aceasta functie in industria fotoliilor de masaj.

Sommelier de fotoli de masaj?

Sommelier de fotoli de masaj?

Ce inseamna “sommelier de fotolii de masaj” ?

Somelierii pentru scaune de masaj sunt specialisti, care urmaresc relansarea meritelor scaunelor de masaj. "Sommelier pentru scaun de masaj" este un titlu specific Fujiiryoki. Somelierii pentru scaune de masaj au o cunoastere aprofundata a scaunelor de masaj, de la fotoliile populare pana la modelele de lux complet echipate. Somelierii pentru scaune de masaj ofera, de asemenea, consultanta bazata pe preocuparile clientilor. Ca o modalitate de a face din lume un loc mai sanatos, sommelierul nostru de masaj se dedica diseminarii conceptului de scaun de masaj
Culori disponibile

SPECIFICATII

 

Technica de masaj prin framantare

 • Masaj shiatsu la spate
 • Intindere cu masaj shiatsu
 • Masaj cu role 3D
 • Masaj 4D
 • Masaj de framantare 3D Mecha
 • Masaj 3D Taping
 • Masaj 3D Mecha "Wavelet"


Program pentru gat/umeri

 • Program relaxare umeri
 • Masaj shiatsu pentru gat
 • Masaj framantare omoplati
 • Masaj framantare extrema (umeri)
 • Relaxare pentru muschi gatului
 • Presiune de aer la omoplati

 

Masaj la spate/talie

 • Masaj de framntare la talie
 • Masaj tapping la talie
 • Masaj shiatsu la taliei
 • Masaj relaxare la talie
 • Masaj pentru fese
 • Masaj pentru muschii omoplati
 • Masaj romboidal

 Specificatii

 • Dimensiuni (L x W x H): 938 x 884 x 1383 mm
 • Inclinatie maxima (L xlxh): 880 x 2000 x 700 mm
 • Distanta fata de perete: 50 cm
 • Alimentare: 50 / 60Hz (AC100V-240V)
 • Consum de energie: 50-60Hz (130W)
 • Putere in standby: 0,3W
 • Consumul de energie al motorului: 90W


 Masaj prin intindere

 • Stretch zona gatului
 • Stretch zona spatelui
 • Stretch zona taliei
 • Stretch pentru genuchi
 • Stretch la picioare
 • Stretch pentru tot corpul


 Masaj centrat pe:

 • Gat
 • Umeri
 • Omoplati
 • Talie
 • Nervul sciatic
 • Fascia platara


Ajustarea intensitatii al aerului
 • Umeri: 5 - trepte de ajustare
 • Brat: 3 - trepte de ajustare
 • Talie/Fese: 5 - trepte de ajustare
 • Picior: 5 - trepte de ajustare
 • Temporizator automat: 7, 16,30 min.

 Ajustarea masajului 4D Mecha

 • Framantare: 4 trepte de ajustare (8-30 cicluri/min)
 • Masajul tapping: 4 trepte de ajustare (250-650 cicluri/min)
 • Timp: 5.4 cm/pe secunda aprox.
 • Reglați spătarul și suportul pentru picioare în orice poziție dorită
 • Detectare automata al inaltimi utilizatorului.
 • Buton de masaj 180 de grade cu o singură atingere
 Caracteristici de siguranta
 • Aparat medical Japonez
 • CE
 • Protectie antiincalzire
 • Usor de folosit
 • Scanare

Ce spun clientii despre Fujiiryoki

fujiiryoki_parerile_clientilor__905     

Alex Iordache: "Am incercat Fujiiryoki la un prieten acasa, si am fost fascinat de tehica de masaj 3D si 4D, modelul acesta chair are 4D. Iar felul cum scaneaza spatele este magic. Eu deja aveam un fotoliu cu masaj, asa ca l-am vandut imediat si am cumparat Fujiiryoki Medical. Recomand la toata lumea care cauta calitate.  Multumesc Fujiiryoki Romania pentru profesionalism si livrare."

Radu Stefan: "Am incercat multe modele de fotolii cu masaj, dar sincer nu am fost niciodata tentat sa cumpar unul, asta pana cand am incercat Fujiiryoki. il folosesc zilnic, nu mai este nevoie sa merg la un salon de masaj- il am acasa. Recomand in special clientilor care merg la sala regulat, JP-1000 merita sa il aveti acasa.

Denisa: "Lucrez mult la calculator, si aveam dureri de spate si de cap. Am luat medicamente de tot felul. De fapt durerea era de la un muschi cervical ( nerv). De cand am incercat Fujiiryoki nu ma mai doare capul si nici spatele. Am evitat sa-l cumpar pentru ca este scump dar dupa ce m-am gandit mai mult am facut decizia sa-l achizitionez in rate. Daca o sa publicati review-ul meu doresc sa le spun tuturor clientilor care cauta un fotoliu cu masaj de calitate ca Fujiiryoki nu dejamageste. Am citit ca este cel mai bun producator din lume pe multe site-uri din SUA, si chair asa este. Va multumesc, cu siguranta va voi recomanda cunostintelor.

George: "Am locuit in Japonia aproape 3 ani. Acolo este foarte firesc sa ai un fotoliu cu masaj in casa. Fujiiryoki este alegerea Japonezilor si asta pentru ca este cel mai calitativ aparat de masaj pentru sanatate.Am fost placut surprins sa vad ca avem reprezentata producatorilor japonezi in Romania. Sunt foarte multumit de Fotoliul cu masaj JP-1000. Va multumesc.

Cristina: "Am tinut sa va scriu un mesaj pentru ca ma simt mult mai bine de cand am cumpart Fujiiryoki JP-1000. Cred ca orice doamna care citeste ma intelege, si aici ma refer strict la durerile de picioare de la tocuri. Masajul la picioare este fantastic. Va multumesc, va recomand prietenelor mele cu drag.

Tudor: "Multumesc Fujiiryoki Romania! Acest fotoliu cu masaj JP-1000 este cea mai buna investitie a noastra pe terment lung sau mai bine zis cea mai relaxata decizie a noastra:).  A fost scump dar este o relaxare care isi merita investitia.

 

 


 

 

 

 

Catalog Prezentare

Cumpara acum propriul tau Fujii si bucura-te in fiecare zi de relaxare. Livrare imediata din stoc.

Contact
sau, suna-ne oricand