Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  FOTOLIUL MASAJ OSAKI PREMIUM JP-1000 4S/4D

  FOTOLIUL MASAJ OSAKI PREMIUM JP-1000 4S/4D

  Fotoliul cu masaj Osaki Premium JP-1000 4D/4S

  • Fotolii masaj cu tehnică de masaj japoneză 4D Mecha în profunzime;
  • Fotoliu de masaj rabatabil – recliner cu funcție Zero Gravity 180 grade;
  • Program de masaj "Massage sommelier";
  • Program Stretch (întindere) pentru stimularea sistemului limfatic;
  • Masaj cu perne de aer pentru punctele shiatsu cu sincronizarea perfectă a intensității presiunii;
  • Fotoliu recomandat pentru oboseală musculară după perioade de efort intens, chiar și după contracturi musculare.

  Cumpără acum fotoliul de masaj japonez Fujiiryoki JP-1000 şi bucură-te de cea mai avansată tehnologie.

  suna-ne oricand
  0749758177

  Distribuie:

  Robot pentru masaj terapeutic

  Robot pentru masaj terapeutic

  Tehnologia 4D Mecha care masează musculatura în profunzime (12,5 cm)

  Centre Medicale și fizioterapeuţi din întreaga lume folosesc Fujiiryoki JP-1000 pentru a ajuta pacienţii în lupta contra durerilor musculare. După 64 de ani, Fujiiryoki JP-1000 a devenit cel mai căutat fotoliu cu masaj din lume. Nici un alt dispozitiv de masaj nu deține tehnica de masaj profund pentru eliminarea stresului muscular, la un nivel de performanță similar celui pe care l-a înregistrat deja Fujiiryoki.

  Masaj 4D Kiwami Mecha Pro

  Masaj 4D Kiwami Mecha Pro

  Fuji Medical atinge nivelul de excelență în domeniul sănătății. Mișcările sistemului de masaj acționează în direcție verticală, orizontală, în faţă şi în spate. Tehnica Kiwami 4D depășește cu succes performanța unui maseur profesionist. 

  Vândut în SUA sub numele OSAKI PRO, modelul producătorului japonez este recunoscut deja ca fiind fotoliul cu un mecanism de masare ușoară, plăcută și prietenoasă, asemenea mâinilor unui maseur.

  Fujiiryoki JP-1000 cu dublă scanare

  Fujiiryoki JP-1000 cu dublă scanare

  Funcţia tip ''dublă scanare'' a fotoliului de masaj are scopul de a detecta forma exactă a coloanei vertebrale și a muşchilor utilizatorului. Aceasta tehnică asigură realizarea corectă și precisă a masajului în funcție de nevoile particulare ale beneficiarului. Ca şi efect al acestei funcţii de dublă scanare, masajul este efectuat cu o presiune constantă care acoperă în totalitate zonele musculare.

  Masaj pentru mușchii paravertebrali adânci

  Masaj pentru mușchii paravertebrali adânci

  Fotoliul japonez de masaj Fujiiryoki dispune de tehnologia avansată de masaj delicat prin care puteți scăpa de dureri la nivelul muşchilor paravertebrali adânci. Se poate selecta programul special de masaj de până la 12.5 cm (12,5 cm - singurul model care poate atinge această performanţă), sau cel pentru masaj delicat prin setarea mecanismului cu role 4D Mecha, la nivelul 1.

  Masaj omoplaţi - Extensie cu role

  Masaj omoplaţi - Extensie cu role

  Sistemul de masaj se extinde şi permite masaj pentru muşchii spatelui, ai cefei şi muşchii trapezi. Partea de sus a muşchilor trapezi, este zona unde tensiunea şi stresul se resimt. Rolele se extind la lungimea maximă şi masează ferm muşchii, astfel eliberând corpul de durere, prin alternarea diferitelor tehnici de masaj tradiţionale japoneze.

  85 tehnici de masaj

  Dacă aveţi aşteptări mari de la un fotoliu cu masaj, atunci Fujiiryoki este alegerea perfectă. 

  Producătorul Japonez a dotat noul JP-1000 cu 41 de tipuri şi 85 variaţii de masaj pentru relaxare la umeri, spate, gât, talie, şolduri.

  Masaj cu pulsaţii a pernelor de aer

  Masaj cu pulsaţii a pernelor de aer

  Producătorul Fujiiryoki a transpus perfect în programele de masaj ale acestui fotoliu, tehnologia de ultimă oră a masajului cu perne de aer şi tehnicile de masaj tradiţionale japoneze. Programele de masaj pe care le găsiti în telecomada fotoliului de masaj Fujiiryoki JP-1000. Intensitatea presiunii sincronizată perfect cu momentul presurizării, imită perfect flexibilitatea masajului făcut de un specialist. Pentru a imita mâna unui terapeut, Fujiiryoki a instalat o funcţie de ajustare a debitului de aer. O pernă de aer se umfla rapid şi instantaneu, în timp ce altă pernă de aer deviază lent şi treptat. De pe ecranul touch, al telecomenzii, utilizatorul poate alege un program de masaj, doar cu perne de aer, masaj special de relaxare sau un masaj pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, cu intensităţi ale presiuni, în funcţie de sensibilitatea utilizatorului.   

  Sistem de aer cu trei moduri

  Sistem de aer cu trei moduri

  Confortul este misiunea noastră.

  Pentru modelul de fotoliul de masaj 2019, Japonezii terapeuţi aduc un nou mod de "frământare manuală", care imită puterea, atingerea și vibraţia masajului asemănător cu cel real al mâinilor. Un tip de masaj cu perne de aer, este cel prin "pulsare"; în presarea repetată cu pernele de aer în anumite zone, efectul acestui tip de masaj este îmbunătăţirea circulaţiei sangvine.

  Masajul picioarelor

  Masajul picioarelor

  Mulţi dintre noi ignoră durerile de picioare.

  Reenergizează-te. Elimină durerile musculare din picioare cu noul fotoliu de masaj Cyber Relax JP-1100, de la Fujiiryoki.

  Systemul de reflexologie al tălpii piciorului, stimuleaza atât circulatia sanguina cât şi sistemul limfatic. Această tehnică de masaj poate preveni procesul venelor varicoase. Intensitatea se poate ajusta pe 5 nivele. Pentru ariile osoase cum sunt genunchii sau tibia, se poate folosi un masaj de tip stretching (întindere), acesta îndepărtează şi stimulează sistemul limfatic. Zone de masaj ale picioarelor: "Zusanli" "Shangjuxu"  "Xiajuxu" mix de pulsaţii de aer.

  Poziţia Zero Gravity (180 Grade)

  Poziţia Zero Gravity (180 Grade)

  Senzaţia de oboseală? Stres repetat? Lucrurile nu se întâmplă tot timpul cum dorim noi. Nici o problemă. Fujiryoki s-a găndit la asta deja. Aşează-te în noul fotoliu de masaj JP-1000 şi lasă corpul să se relaxeze în totalitate în poziţia similară, ca şi atunci când te întinzi în pat. Tehnica de masaj Japoneză vă permite relaxare fără egal în confortul de acasă.

   
  Incălzire dublă

  Incălzire dublă

  Incălzire pentru omoplaţi

  Experimentaţi luxul unui masaj cald.

  Două tipuri de încălzire pentru zonele din jurul umerilor (zone în care stresul se resimte cel mai uşor)

  Incălzire pentru picioare

  Zona picioarelor este predispusă la răcire repetată de aceea, această zonă este targhetată pentru încălzire.

  (zona care tinde să se răcească cel mai uşor)

  Notă: Încălzirea zonei este opţională, se poate regla.
  Notă:Temperatura specifică este de approx. 43°C

  Funcţia de întindere

  Funcţia de întindere

  "Body stretch"

  Funcţia de întindere va detensiona articulaţiile şi muşchii, prin poziţionarea fotoliului la 180 grade şi prin folosirea celor 31 perne de aer. Fotoliul se va regla automat în funcţie de înalţimea utilizatorului, prin extinderea automată a suportului gambei astfel încât corpul sa fie perfect întins şi detensionat. Suportul gambei are posibilitatea de întindere maximă de 37 cm, deci chiar şi o persoană cu înălţime peste medie va fi confortabilă în fotoliul JP-1000. 

  Întindere intensivă în anumite regiuni ale corpului

  Întindere intensivă în anumite regiuni ale corpului

  Masaj prin "stretching" a zonelor: gât, spate, talie, picioare.

  Folosiţi programele manuale şi selectaţi zona cu durere musculară pentru relaxare. Puteţi ajusta rolele manual, la fel şi intensitatea.

  Telecomandă cu ecran touch color

  Telecomandă cu ecran touch color

  Design avansat care oferă atât calitate, funcţionalitate de ultimă generaţie şi lux. Operabilitatea este urmarită datorită afişajului color viu şi al interfeţei de meniu prietenoasă cu touch screen. 21 tipuri de cursuri auto de masaj. Bucuraţi-vă deplin de cele mai înalte standarde de comfort.

  Cursuri PRO de 30 de minute

  Curs VIP / Curs de "Masaj sommelier" / Întindere uşoară ( stretch) / Relaxare cu perne de aer

  Cursuri de 16 minute

  Program pentru întregul corp / Program pentru gât/umeri / Program pentru talie / Program de întindere / Program memorate

  Masaj intensiv pentru corp

  Masaj intensiv pentru corp

  Masaj intensiv pentru corp

  Îndepărtaţi imediat rigiditatea musculară şi rigiditatea încheieturilor cauzată de lipsa de exerciţii fizice, multe ore de muncă la birou, cu ajutorul programelor de şapte minute (masaj intensiv). Acestea vă vor ajuta să scăpaţi de aceste probleme.  

  Beneficiul masiv al noului fotoliu de masaj Cyber Relax JP-1000 este că vă puteţi folosi de cursurile de şapte minute atunci când aveţi dureri sau simţiţi tensiune la nivelul gâtului sau rigiditate la nivelul acestora. Masajul intens al umerilor vă permite să eliberaţi tensiunea şi oboseala omoplaţilor precum şi oboseala taliei sau a fesei.

  Scanare Morfologică

  Scanare Morfologică

  Fotoliul de masaj JP-100 are performanţă de analiză a corpului prin scanare morfologică. Înainte de fiecare program automat de masaj, funcția „scanare” stabilește o cartografie reală a morfologiei tale, astfel încât să localizezi punctele strategice ale corpului tău. Această funcție vă permite să găsiți punctele de acupresiune ale spatelui. Masajul va fi adaptat exact corpului dumneavoastră. Fujiiryoki este renumit pentru această funcţie în industria fotoliilor de masaj.

  Sommelier de fotolii de masaj?

  Sommelier de fotolii de masaj?

  Ce inseamna “sommelier de fotolii de masaj” ?

  Somelierii pentru scaune de masaj sunt specialişti, care urmăresc relansarea meritelor scaunelor de masaj. "Sommelier pentru scaun de masaj" este un titlu specific Fujiiryoki. Somelierii pentru scaune de masaj au o cunoaştere aprofundată a scaunelor de masaj, de la fotoliile populare până la modelele de lux complet echipate. Somelierii pentru scaune de masaj oferă, de asemenea, consultanţă bazată pe preocupările clienţilor. Ca o modalitate de a face din lume un loc mai sănatos, sommelierul nostru de masaj se dedică diseminării conceptului de scaun de masaj.
  Culori disponibile

  SPECIFICAŢII

   

  Technică de masaj prin frământare

  • Masaj shiatsu la spate
  • Întindere cu masaj shiatsu
  • Masaj cu role 3D
  • Masaj 4D
  • Masaj de frământare 3D Mecha
  • Masaj 3D Taping
  • Masaj 3D Mecha "Wavelet"


  Program pentru gât/umeri

  • Program relaxare umeri
  • Masaj shiatsu pentru gât
  • Masaj frământare omoplaţi
  • Masaj frământare extremă (umeri)
  • Relaxare pentru muşchii gâtului
  • Presiune de aer la omoplaţi

   

  Masaj la spate/talie

  • Masaj de frământare la talie
  • Masaj tapping la talie
  • Masaj shiatsu la talie
  • Masaj relaxare la talie
  • Masaj pentru fese
  • Masaj pentru muschii omoplaţi
  • Masaj romboidal

   Specificatii

  • Dimensiuni (L x W x H): 938 x 884 x 1383 mm
  • Inclinaţie maximă (L xlxh): 880 x 2000 x 700 mm
  • Distanţă faşă de perete: 50 cm
  • Alimentare: 50 / 60Hz (AC100V-240V)
  • Consum de energie: 50-60Hz (130W)
  • Putere in standby: 0,3W
  • Consumul de energie al motorului: 90W


   Masaj prin intindere

  • Stretch zona gătului
  • Stretch zona spatelui
  • Stretch zona taliei
  • Stretch pentru genunchi
  • Stretch la picioare
  • Stretch pentru tot corpul


   Masaj centrat pe:

  • Gât
  • Umeri
  • Omoplaţi
  • Talie
  • Nervul sciatic
  • Fasceita plantara


  Ajustarea intensităţii aerului
  • Umeri: 5 - trepte de ajustare
  • Brat: 3 - trepte de ajustare
  • Talie/Fese: 5 - trepte de ajustare
  • Picior: 5 - trepte de ajustare
  • Temporizator automat: 7, 16,30 min.

   Ajustarea masajului 4D Mecha

  • Frământare: 4 trepte de ajustare (8-30 cicluri/min)
  • Masajul tapping: 4 trepte de ajustare (250-650 cicluri/min)
  • Timp: 5.4 cm/pe secundă aprox.
  • Reglați spătarul și suportul pentru picioare în orice poziție dorită
  • Detectare automată a înălţimii utilizatorului.
  • Buton de masaj 180 de grade cu o singură atingere
   Caracteristici de siguranţă
  • Aparat medical Japonez
  • CE
  • Protecţie antiîncălzire
  • Uşor de folosit
  • Scanare

  Ce spun clienţii despre Fujiiryoki

  fujiiryoki_parerile_clientilor__905     

  Alex Iordache: "Am încercat Fujiiryoki la un prieten acasă, şi am fost fascinat de tehnica de masaj 3D si 4D, modelul acesta chair are 4D. Iar felul cum scanează spatele este magic. Eu deja aveam un fotoliu cu masaj, aşa că l-am vândut imediat şi am cumpărat Fujiiryoki Medical. Recomand la toată lumea care caută calitate. Multumesc Fujiiryoki România pentru profesionalism şi livrare."

  Radu Ştefan: "Am încercat multe modele de fotolii cu masaj, dar sincer nu am fost niciodată tentat să cumpăr unul, asta până când am încercat Fujiiryoki. îl folosesc zilnic, nu mai este nevoie să merg la un salon de masaj- îl am acasă. Recomand în special clienţilor care merg la sală regulat, JP-1000 merită să îl aveţi acasă.

  Denisa: "Lucrez mult la calculator, şi aveam dureri de spate şi de cap. Am luat medicamente de tot felul. De fapt durerea era de la un muşchi cervical (nerv). De când am încercat Fujiiryoki nu mă mai doare capul şi nici spatele. Am evitat să-l cumpăr pentru că este scump dar după ce m-am gândit mai mult am luat decizia să-l achiziţionez în rate. Dacă o să publicaţi review-ul meu doresc să le spun tuturor clienţilor care caută un fotoliu cu masaj de calitate ca Fujiiryoki nu dezamăgeşte. Am citit că este cel mai bun producător din lume pe multe site-uri din SUA, şi chair aşa este. Vă mulţumesc, cu siguranţă vă voi recomanda cunoştinţelor.

  George: "Am locuit în Japonia aproape 3 ani. Acolo este foarte firesc să ai un fotoliu cu masaj în casă. Fujiiryoki este alegerea Japonezilor şi asta pentru că este cel mai calitativ aparat de masaj pentru sănătate .Am fost plăcut surprins să văd că avem reprezentaţă a producatorilor japonezi în România. Sunt foarte mulţumit de Fotoliul cu masaj JP-1000. Vă mulţumesc.

  Cristina: "Am ţinut să vă scriu un mesaj pentru că mă simt mult mai bine de când am cumpărat Fujiiryoki JP-1000. Cred că orice doamnă care citeşte mă întelege, şi aici mă refer strict la durerile de picioare de la tocuri. Masajul la picioare este fantastic. Vă mulţumesc, vă recomand prietenelor mele cu drag.

  Tudor: "Mulţumesc Fujiiryoki România! Acest fotoliu cu masaj JP-1000 este cea mai bună investiţie a noastră pe termen lung sau mai bine zis cea mai relaxată decizie a noastră:).  A fost scump dar este o relaxare care işi merită investiţia.

   

   


   

   

   

   

  Catalog Prezentare

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA