Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Garantia unui producator japonez

  Siguranța garanției este un aspect important la achiziționarea unui fotoliu cu masaj. În cei peste 68 ani de existentă Fujiiryoki și-a construit o reputație la nivel mondial în ceea ce privește calitatea produselor.  Garanția este oferită de către producătorul Japonez Fujiiyroki Medical și este valabila la nivel international. Avem tehnicieni calificații și instruiții de inginerii Japonezi, să răspundem oricărei situații tehnice. Fujiiryoki oferă cea mai buna siguranță la garanție la nivel mondial.

  Conform politicii de garantie a producatorului japonez, piesele de schimb pentru modelele actuale de fotolii de masaj, sunt mentinute pe stoc, in depozitul local, iar pentru modelele vechi de pana la 15 ani se comanda din stocul fabricii Fujiiryoki din Japonia, durata de tranzit fiind de maxim 15 zile.

  piese-de-schimb-fujiiryoki-medical_1080

  fujiiryoki_romania_600

  oferim un sfat util pentru siguranțăgaranției:Verificați întotdeauna unde sunt fabricate fotoliile cu masaj. 

  fotolii_cu_masaj_fabricate_in_japonia_4d_800

  fujiiryoki_fotoliu_cu_masaj_fabricat_in_japonia_800

   

  fotoliu_cu_masaj_japonez_romania_800

  Fujiiyroki Medical a inventat scaunul de masaj în urmă cu 65 de ani și a reușit să mențînă drept Numarul 1 Mondial. Atunci când achiziționați un scaun de masaj de la Fujiiyroki Medical știți exact ce cumpărați și știți de la cine. În cazul in care sunt necesare servicii tehnice, apelartea la serviciulde garantie sau post-garantie, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul, să introduceți Seria si numarul propriului fotoliu de masaj și garanția dummneavoastra va fi rezolvată.

  Peste 500.000 de scaune de masaj vândute în toată lumea! Cu o reputație de renume la nivel mondial ca și cel mai durabil fotoliu cu masaj. Certificat medical în Japonia- Singurul scaun de masaj din lume realizat 100% în Japonia, construite cu componente medicale Hitachi Medical Instruments Ltd, Rezultate dovedite și efecte asupra sănătății Peste 85 tehnici de masaj.

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA