Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Garantie

  Garantie

  Garantia standard pentru fotoliile de masaj Fujiiryoki este de 24 de luni. Fujiiryoki este recunoscut mondial ca si cel mai calitativ fotoliu cu masaj din lume. Este singurul fotoliu fabricat 100% in Japonia cu componente Hitachi Medical Instruments ltd, iar partea de tapiterie este realizata de furnizorul tapiteriei marcii auto Nissan.

  Durata de viata a fotoliilor de masaj japoneze Fujiiryoki poate ajunge la 15 - 20 ani, fapt confirmat de clienti. 

  Prin progamul de fidelizare clientii puteti obtine o garantie de 5 ani standard (consultati Agentul nostru de vanzari pentru informatii).

  Oferim servicii post garantie, va rog, pentru orice intrebari sa ne contactati pe adresa office(@)fujiiryoki.ro

  IMPORTANT: Garantia este valabila numai daca se face dovada achizitiei de catre cumparatorul inregistrat in sistemul nostru.

  fujiiryoki-garantie-scaun-cu-masaj_800

  Politica de retur

  Aveti dreptul de a returna/ schimba aparatul de masaj in 14 zile de la achizitia acestuia. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client in cazul returului. Daca clientul doreste inlocuirea fotoliului cu masaj cu un alt model Fujiiryoki, schimbul se face gratuit. Inaintea efectuarii returului specialistii nostri vor face o evaluare a scaunului cu masaj. In cazul in care se observa deteriorari sau lovituri ale produsului, defectiunii tehnice provocate intentionat sau alte deteriorarii/ probleme care sa faca imposibila revanzarea produsului, restituirea contravalorii facturii se face in functie de gravitatea prejudiciului. Restituirea contravalorii produsului, in caz de retur, se va face in 14 zile.

  In cazul in care clientul doreste sa returneze fotoliul de masaj, aceasta trebuie sa fie returnat in ambalajul original, ambalaj care sa nu prezinte deteriorari, deformari, zgarituri, rupturi si sa fie complet, in caz contrar nu se poate accepta returul.

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA