Istoria fotoliilor cu masaj

In anul 1954, Producatorul Fujii Medical Instruments a creat primul scaun cu masaj. Compania a extins această "cultură japoneză de masaj unică" în întreaga lume și a contribuit la îmbunătățirea stilului de viață și a managementului sănătății pentru mulți oameni. De la fondarea sa, Fujiiryoki a dezvoltat întotdeauna produse care răspund nevoilor clienților și dezvoltă în prezent o gamă largă de produse care sunt dispozitive medicale certificate. Istoria scaunelor de masaj este iftoria Fujiiryoki Japonia. Totodata primul premiu pentru design este acordat tot marelui producator Japonez Fuji Medical Instruments.

Dupa 7 ani a doua compani care a inceput sa produca fotolii cu masaj a fost Inada Family. Al treilea producator al fotoliile cu masaj a fost Panasonic.

fujiiryoki-fotolii-cu-masaj_894

  • 1954 - Primul scaun de masă din lume, este produs si infiintat în Osaka, Japonia, de catre Fujiiryoki Medical Instruments.
  • 1967 - Fuji creează primul scaun de masaj "Tapping" și "Frământare" din lume.
  • 1975 - Fuji creează următorul model care trece automat de la " masaj prin frământare" la "masaj prin tapping".
  • 1979 - Primul scaun de masaj cu role. 
  • 1995 - Primul scaun de masaj cu perne de aer din lume.
  • 2001 - Fujiiryoki dezvolta primul sistem de navigație 3D din lume.
  • 2003 - Primeste premiul special de design si dezvolta functia de incalzire la scaunul de masaj 3D cu masaj cu aer, masaj de role, comutare automata de frământare și tapping, tapping și frământare.
  • 2004 - Fujiiryoki dezvolta primul scaun de masaj la umeri. 
  • 2013 - Fujiiryoki Medical este premiat cu premiul de design certificat pentru inginerie mecanică de către Societatea de Ingineri Mecanici din Japonia. "Originea" scaunului de masaj: Primul dispozitiv de masaj automat din lume FUJIIRYOKI.
  • 2014 Desemnat oficial ca "Patrimoniu al Ingineriei Mecanice". 
primul_fotoliu_cu_masaj_din_lume_894
FUJIIRYOKI a fost fondată în 1954. Mai târziu, Nobuo Fujimoto, a fondat și a deschis "Workshop Fujiiryoki" la Hannamancho, Abeno-ku, orașul Osaka și acesta a fost începutul celui mai mare productor de scaune cu masaj din lume. La acea vreme, mulți japonezi foloseau bai publice. Fujimoto, care a vândut perii de spalat pentru spălarea plăcilor în băile publice, se întreba dacă ar putea face ceva în salonul unde oamenii se adună și se relaxează pentru a vindeca oboseala acumulata in timplu zilei și a început să dezvolte un scaun de masaj. Primele prototipuri au fost făcute dintr-un "munte de deșeuri". După ce a încercat să asambleze de mai multe ori din materiale cum ar fi lemnul, bilele de baseball, lanțurile de biciclete, mânerele mașinilor. Primul scaun de masaj din lume produs în masă "primul dispozitiv, masajul automat FUJIIRYOKI" a fost finalizată în 1954.A fost echipat cu numai o funcție de masaj "frământat" un mecanism simplu în care bilele de masaj se deplasează în sus și în jos prin rotirea mânerului care este plasat pe lateral. Acept system a rupt ideea tradițională de a "doborî, a frământa manual sau a folosi unelte umane" și a devenit un produs revoluționar, cum ar fi "dispozitiv de masaj, prin simpla asezare pe scaun". Scaunele de masaj au devenit populare din băile publice, de la hanurile de primăvară până la case și din întreaga lume pentru a continua să sprijine sănătatea oamenilor. Prima dispozitiv creată este originea scaunului pentru masaj, Fujiiryoki.
scaun-cu-masaj-japonez-5d_894
istoria_scaunelor_cu_masaj_894

Cumpara acum propriul tau Fujii si bucura-te in fiecare zi de relaxare. Livrare imediata din stoc.

Contact
sau, suna-ne oricand