Vă contactăm noi!
Sunați-ne la 0749758177 sau lăsați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

  Scaun de Masaj LOW STYLE cu Bluetooth si incalzire

  Scaun de Masaj LOW STYLE cu Bluetooth si incalzire

  Scaun masaj Low Style cu Bluetooth şi încălzire

  • Scaun de masaj Low Style cu un design elegant și compact;
  • Produsul se încadrează perfect în orice spațiu, atât în apartamente, săli de sport, spații de relaxare, cât și la birou;
  • Mecanism dublu care masează simultan partea de sus a spatelui în două zone - spate și umeri;
  • Masaj cu perne de aer în jurul bazinului pentru atenuarea durerilor lombare, relaxare completă și o stare generală mai bună;
  • Dublă încălzire pentru zona spatelui și zona șezutului;
  • Boxe cu Bluetooth pentru sunet de înaltă calitate.

  Fă cunoștință cu scaunul de masaj Fujiiryoki Low Style şi crează un confort personalizat prin tehnologia japoneză Hi-tech!

  suna-ne oricand
  0749758177

  Distribuie:
  Scaun de masaj profesionist pentru interioare cu stil

  Scaun de masaj profesionist pentru interioare cu stil

  Low Style este fotoliul cu masaj ideal chiar și pentru spațiile de dimensiuni reduse. Low Style de la Fujiiryoki este caracterizat printr-un design simplu, compact, descris prin linii elegante. De asemenea, aspectul plăcut se armonizează perfect cu orice stil de amenajare interioară, fie că vorbim despre birouri chic, locuințe personale, săli de așteptare, fie de zone de relaxare.

  Scaun cu Masaj Shiatsu

  Scaun cu Masaj Shiatsu

  Masajul Shiatsu este o tehnică ce înglobează două componente: presiune și tracțiune. Masajul Shiatsu are efect analgezic și de tonifiere, perfect pentru întinderi musculare, calmarea și prevenirea migrenelor, combaterea oboselii cronice, etc. Scaunul de masaj Low Style oferă un masaj concentrat în punctele cheie Shiatsu, ameliorând și prevenind durerea musculară.


  Masaj pentru spate cu tehnologie 3D

  Masaj pentru spate cu tehnologie 3D

  Scaunul de masaj Fujiiryoki "Low Style" cu tehnologie tridimensională reușește să vă ofere un masaj cu perne de aer, care se concentrează în jurul bazinului. Zona pelviană este masată tridimensional, prin mişcările combinate ale unor "airbag-uri" mari de aer pe partea laterală a taliei, partea laterală a coapsei și a spatelui.

  Masaj pentru pauzele de relaxare la birou

  Masaj pentru pauzele de relaxare la birou

  Acest scaun de masaj oferă un sens nou pauzelor de la serviciu. O sesiune de 15-20 de minute de masaj pentru relaxare reprezintă soluția perfectă pentru a vă reîncărca bateriile în vederea unui randament maxim pe tot parcursul zilei. Scaunul cu masaj impresionează prin designul chic, versatil și care imprimă spațiului un aer de prestanță.

   

  Dublă încălzire pentru masaj ca la carte

  Dublă încălzire pentru masaj ca la carte

  Pentru a avea un masaj cu rezultate excepționale, scaunul de masaj Fuji Low Style este dotat cu funcția de dublă încălzire pentru zona spatelui și zona șezutului. În timpul masajului 3D cu rolele de masaj, mușchiul poate fi adus la o temperatură confortabilă, eliminand astfel senzația de oboseală.

  Lasa-ne datele de contact si iti trimitem catalogul complet si lista de preturi.

  Contact
  suna-ne oricand CERE OFERTA